Scrise de noi > Articolele noastre

Râsu-plânsu încercărilor matrimoniale online

<< < (3/8) > >>

wonderland:
Lumea matrimonialelor online mi se pare, in continuare, o lume care ar merita o soarta mai buna. ca si in cazul Terrei, putem spune "pacat ca e populata" :o
Ati observat ca indiferent cate site-uri de matrimoniale ar aparea, gasesti cam aceleasi persoane peste tot. Nici nu e nevoie sa-ti faci cont...se vede din avion la o vizionare in trecere. Cu aceleasi asteptari sau fara nicio asteptare ca si in urma cu 2-3-5-nspe ani de cand s-au inscris. Eventual, cu aceleasi fotografii si date de nastere.  ;D
Nu mi-am schimbat opinia - ma tin departe,  desi mai am mai avut cate o recidiva, in sensul de a trece si a fugi repede de acolo. Pe principiul speranta moare ultima, sau daca nu m-am lecuit, asa imi trebuie  :2funny:

Cred ca singura solutie ar fi ca cei care propun astfel de site-uri, sa-si faca treaba serios si cu pasiune. Chiar sa trieze, filtreze...

In fine, nu cu gandul asta am intrat aici. Ci, ca sa incerc sa mai aduc la suprafata forumului un subiect abordat pe aici, care poate pentru cei noi devine o noua tema de dezbatere. :whistle:

Si cu o relatare din amintiri, care v-ar putea parea o gluma, dar nu e.

Un tip, se da onest si se recunoaste, ca de s-a scapat,  ca e insurat. Acadamecian fiind  :faint: gaseste niste argumente elaborate pentru optiunea lui. La un moment dat, se da iar de gol si marturiseste ca si-a gasit deja pe cineva, o amanta, adicatelea. Dar de, ne ferim de cuvinte si imbracam realitatea dupa cum ne convine. Mai ales daca avem pretentii de fin intelectual. Atunci n-o numim amanta, el nu era un nesimtit, ci chiar un tip care a gasit o solutie prin care sa nu-si raneasca nevasta, dar sa aiba si o iubita tanara, proaspata si plina de entuziasm generos. Trecem peste faptul ca era cu beneficii reciproce.

Dar, ce credeti voi ca mai cauta pe site desi, teoretic, macar pentru o vreme gasise ce cauta?
Acu nu stiu ce sa fac? sa va las sa va dati cu parerea sau sa va spun finalul (ne)asteptat?

Hai sa va spun dupa :)

wonderland:
Da, se pare ca nu trezit interesul sa incercati un raspuns la ultima postare. :angel:

Vad ca, mai nou, unele saituri de gen au publicitate pe TV si promoveaza asa o imagine idilica si un procent maxim de reusita in formarea cuplului dorit. Cred ca oricine a poposit macar 1 zi pe un astfel de sait, simte disproportia dintre ceea ce se prezinta si ceea ce se intampla in fapt.  :slap:

adda:
Se pare ca Facebook-ul a devenit un fel de site nu doar de socializare, ci si de matrimoniale.

oviarad:
Ei uite ca m-ai facut curios , care e finalul ?
Din cate stiu eu , atat ca experienta propie cat si ca documentare . cineva continua sa caute altceva deoarece ne e multumit cu ce are , deci daca domnul are o nevasta probabil de varsta dansului , gospodina , inteleapta , linistita  si mai are o amanta tanara , exuberanta , ce-i lipseste ? dupa parerea mea moralitatea ( si nu vorbesc din punct de vedere religios, beneficii reciproce ), curajul de a pune capat unei casnicii disfunctionale , resptectul personal in primul rand , precum si respectul fata de altii , cata vreme inseli pe cineva , cica mai e academician , adica un exemplu de urmat nu ?
POATE  , ma hazardez aici , o fi vreo "nimfomana" si nu am gresit genul , daca nu e suficient ce si cat are .
Scuze e un subiect fierbinte , pentru mine , desconsider total astfel de persoane indiferent de gen . :thumbdown:

wonderland:
Nu stiu daca esti cu adevarat curios sau doar ai vrut sa ma...salvezi de suspansul prelungit :))))))  :magic:
Domnul acadamecian nu-si cauta moralitatea, nici pe departe. Cauta, in plus,  o partenera de...conversatie, pe masura lui.  :2funny:  :crazy2: :uglystupid2:
Jenant mi s-a parut ca nu sesiza ridicolul posturii in care singur s-a asezat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă