Scrise de noi > Articolele noastre
Râsu-plânsu încercărilor matrimoniale online
costi31:
Ce sa zic... '' Curiozitatea care-a omorat pisica '' :giggle: Nu mai bine lasai totul asa cum era ? ...??? :tomato:
wonderland:
Stiu cum sună, dar așa e :2funny:: mă documentam pentru o prietenă, ocazie cu care am constatat că a evoluat rău de tot piaţa site-urilor matrimoniale, dom'le.... În sensul că sunt...pe nișe. Pentru persoane care caută IQ, pentru persoane care caută aventuri discrete, cei care vor cuplaje au și ei saitul lor (io credeam că se duc la un service sau la un electronist, ceva), au rămas și cele care te îndeamnă să găsești iubirea si casatoria. Într-un fel e bine, măcar te duci la tintit, e mai mic riscul să cauti desuet iubirea si să te tranteasc unii cu aventurile sau relatiile complicate. Presupun, n-am stat să verific.
Dar cel mai tare mi s-a părut că există un site de matrimoniale pentru ”persoane religioase, care vor pe cineva la fel de practicant”.
Na, era să zic acronimul ăla cu w și t și f....
Dar ei nu se întâlnesc la biserică? Zic și io. Deși, dacă asculți până la capăt vezi că ai șansa să-ți găsești perechea religioasă peste ocean.
Da, ce să zic, lumea evoluează în cele mai neașteptate direcții!
PS - e un pamflet, am zis să vă amuzați și voi, că prea suntem absenti și sobri pe forum, nu săriți cu sfaturi și recomandări, vă rog! Doar cu comentarii :))))
:magic::2funny:
Carmen Dor:
:oops:
Navigare
Du-te la versiunea completă