Arhiva > Arhiva

Singuri si optimisti.... exista asa ceva?

<< < (11/16) > >>

pe_jumate:
@ayounel, ai foarte mare dreptate in tot ce spui.. dar pe mine ma omoara marketingul situatiei.. si zic ca daca marfa sta in galantar desi e de mare calitate .. o fi totusi ceva de facut mai bine, pe undeva, la raionul vanzari macar daca nu  .. hat, la fabricant :D

PS eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa imi revizuiesc prospectul de fabricatie  :-*

EUGENIA110:
    "sint singure pentru ca nu gasesc parteneri la inaltimea lor....". Cineva rau intentionat ar putea crede ca sintem prea pretentioase. Daca ma dau pe mine drept exemplu, va pot spune ca nu-mi doresc un barbat perfect, pentru ca nici eu nu sint ( Nu sint perfecta/ Nici nu vreau, nici nu pot -zice Elena Cirstea intr-o melodie si are dreptate), vreau insa din tot sufletul ca defectele lui sa convietuiasca in buna pace cu defectele mele.  ;D
    Romancele sint frumoase si gospodine, barbatii straini isi doresc sotii romance pentru ca ele stiu sa intretina o casa si sa gateasca bine, nu cumpara mincare semipreparata in cutii de carton.

Saturnianul:

--- Citat din: Ayouni din Luni, 31 Mai 2010, 21:57 ---sunt singure pentru ca nu  gasesc parteneri la inaltimea lor. 

--- Terminare citat ---

Floricel, avînd în vedere înălţimea mea, cam logic că e destul de greu sa mă ridic la înălţimea majorităţii femeilor. Numai să mă accepte cu scăunelul după mine, că nu mă deranjează  :D :D Îs flexibil de fel ;)

Şi de ce să se excludă persoanele de faţă? Păi la doi bărbătuşi mari şi laţi care înoată în groapa cu leoaice, dacă-i mai excludeţi şi p-ăia...  ;D Nu se exclude nimeni. Şi cin' se supară îi tăiem nasul şi-l dăm la raţe :P

silviu:
dintotdeauna mi-am dorit o gospodina care sa ma astepte cu sortzu-n brau, emanand ceapa si usturoi prin toti porii, gatind 7 feluri de mancare si placinte. visam sa stau intr-un colt al bucatariei, pe un scaunel, asa cum am vazut la vecinii mei, si sa o ajut curatzand, tocand, sfredelind si maruntzind diverse legume. ea sa-mi povesteasca prin proverbe cum si-a gasit sufletul-pereche in persoana mea desi nu ma ridic la inaltimea ei :( eu sa o ascult reverentios si din cand in cand s-o aprob bombastic: ai dreptate, draga mea! apoi ne spalam, ne faceam frumosi si plecam la cumparaturi in cora.
ei bine, am avut ghinion :'( am intalnit numai tipe care ma asteptau in bikini si miroseau a d&g light blue, mancau din ce gateam eu si dadeau dovada de flexibilitate numai in pat >:( mergeam la cinematografe, in loc de real si cora ma plimbau prin magazine de tzoale, serveam masa prin restaurante si o stropeam cu cognac si vin. ne intorceam acasa ametiti si, sa ma scuze doamna maria 171, iar cunni, iar ombilic, iar sex...
pai asta-i viata? :( da' raman optimist! trebuie sa gasesc gospodina din visurile mele 8)

Ayouni:
o persoana cu astfel de multiple posibilitati elevate enumerate mai sus, nu stiu zau cum de mai are timp sa stea pe acest forum...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă