Arhiva > Arhiva

Singuri si optimisti.... exista asa ceva?

<< < (12/16) > >>

marcutza:
asa zic si eu, la 7 feluri de mancare pe care trebuie sa le gateasca ...eheee unde-i timpul pt cora si real ;D  ::)

de fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, @Ayouni, silviu spune ca o ajuta asa ca s-ar putea sa ramana timp si pt altele nu numai pt cora si real  ::)

Ayouni:

--- Citat din: silviu din Marți, 01 Iunie 2010, 10:50 ---dintotdeauna mi-am dorit o gospodina care sa ma astepte cu sortzu-n brau, emanand ceapa si usturoi prin toti porii, gatind 7 feluri de mancare si placinte. visam sa stau intr-un colt al bucatariei, pe un scaunel, asa cum am vazut la vecinii mei, si sa o ajut curatzand, tocand, sfredelind si maruntzind diverse legume. ea sa-mi povesteasca prin proverbe cum si-a gasit sufletul-pereche in persoana mea desi nu ma ridic la inaltimea ei :( eu sa o ascult reverentios si din cand in cand s-o aprob bombastic: ai dreptate, draga mea! apoi ne spalam, ne faceam frumosi si plecam la cumparaturi in cora.
ei bine, am avut ghinion :'( am intalnit numai tipe care ma asteptau in bikini si miroseau a d&g light blue, mancau din ce gateam eu si dadeau dovada de flexibilitate numai in pat >:( mergeam la cinematografe, in loc de real si cora ma plimbau prin magazine de tzoale, serveam masa prin restaurante si o stropeam cu cognac si vin. ne intorceam acasa ametiti si, sa ma scuze doamna maria 171, iar cunni, iar ombilic, iar sex...
pai asta-i viata? :( da' raman optimist! trebuie sa gasesc gospodina din visurile mele 8)

--- Terminare citat ---

cam naspa, daca ele asteptau in bikini si mirosind a d&g, si mancau ceea ce gateai tu, inseamna ca erai tu cel cu sortul in brau, pregatind 7 feluri de mancare si placinte. cel putin asa se intelege. si apoi le mai cumparai si toale de firma... asa da, oricine doreste un astfel de barbat! unde sa trimitem cv-urile?!

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 01 Iunie 2010, 02:21 ---
--- Citat din: Ayouni din Luni, 31 Mai 2010, 21:57 ---sunt singure pentru ca nu  gasesc parteneri la inaltimea lor. 

--- Terminare citat ---

Şi de ce să se excludă persoanele de faţă? Păi la doi bărbătuşi mari şi laţi care înoată în groapa cu leoaice, dacă-i mai excludeţi şi p-ăia...  ;D Nu se exclude nimeni. Şi cin' se supară îi tăiem nasul şi-l dăm la raţe :P

--- Terminare citat ---

nimeni nu exclude pe nimeni, este loc pentru toata lumea, sa stii saturnis! si sunteti mai multi in arena leoaicelor! si nici nu se supara nimeni... suntem toti facuti din matase, dantela si catifea.  zi buna baby!

silviu:

--- Citat din: Ayouni din Marți, 01 Iunie 2010, 10:55 ---o persoana cu astfel de multiple posibilitati elevate enumerate mai sus, nu stiu zau cum de mai are timp sa stea pe acest forum...

--- Terminare citat ---
mai degraba o persoana ghinionista, fara noroc la gospodine :(
--- Citat din: ayouni ---cam naspa, daca ele asteptau in bikini si mirosind a d&g, si mancau ceea ce gateai tu, inseamna ca erai tu cel cu sortul in brau, pregatind 7 feluri de mancare si placinte. cel putin asa se intelege. si apoi le mai cumparai si toale de firma... asa da, oricine doreste un astfel de barbat! unde sa trimitem cv-urile?!
--- Terminare citat ---
nu, eu eram cel cu poalele-n brau, gata sa ma las violat de fata cu bikini. nu stiu de unde ai inteles ca le cumparam tzoale de firma? nu te osteni cu cv-ul! tu te-ai consolat cu gandul ca nu gasesti un tip de statura ta, eu m-am resemnat cu gandul ca nu am noroc la gospodine :(

steliana:
în cazul lui silviu... cred că nu a fost concordanţă între ceea ce dorea el... cu ceea ce doreau ele....
şi faptele se consumau....
ele păpau ce le gătea silviu....
el... consuma din ce se pregăteau ...ele

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă