Scrise de noi > Articolele noastre
Ce-ati face, daca....
theo365:
Hmmm. ..... apropos de " texte motivationale " , de ceva vreme cochetez cu doua intrebari care te pot pune " pe ganduri " ca atunci cand pleci de la teatru dupa ce ai savurat un spectacol bun :
- Tu ce ai facut azi pentru tine ?
- Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima oara ?
wonderland:
Theo, faine si provocatoare intrebari!
Azi inca n-am facut ceva special pentru mine. Asta daca nu pun la socoteala ca i-am trimis lui Gigi o postare pentru categoria Articolele noastre. :giggle: Nu trimisul in sine, cat faptul ca mi-am oferit un ragaz pentru a relua o ocupatie intrerupta, de ceva vreme. Adica, am incercat sa ma detasez un pic de gandurile sau preocuparile de rutina.
Ultima data cand am facut ceva pentru prima oara? Ihmm... ::) ??? Credeam ca e mai simplu, dar se pare ca nu :fight:
Daca extind perioada, la vreo 4 ani, mai gasesc cate ceva de genul:
- am invatat sa pun parchet si l-am si pus, nu singura evident :police:,
- am mers cu bicicleta si m-am dat cu sania prima oara dupa nspezeci de ani (se pune?),
- am vizitat cateva locuri noi, dar cred ca e din alta categorie, ceva de genul: "Locuri in care am ajuns prima data" si nu cred ca la asta se refera intrebarea.
- As mai gasi cate ceva, din sfera...gustativa: am mancat pentru prima oara turmeric si dulceata de ardei iuti :2funny:, am gatit si am introdus in mediu cateva retete de supa crema
- Na, bine, ar mai fi unele, dar nu-s chiar din sfera creativa si generatoare de fericire, mai mult din sfera decizionala, conexe la cea profesionala, asa ca le omit.
Slabut, ce sa zic. Trebuie lucrat la asta, nu? :thumbup:
Eu am spart gheata. Acum, datorita lui Theo, aveti si voi de ales intre mai multe intrebari:
- Ce faci ca sa fii fericit in fiecare zi?
- Tu ce ai facut azi pentru tine?
- Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima oara?
wonderland:
E o perioada buna pentru astfel de intrebari, nu? un altfel de bilant de sfarsit de an... chiar daca suntem prinsi cu munca, cu pregatirile pentru Revelion...
Va provoc :)
wonderland:
Azi, de Ziua Fericirii e un moment bun sa raspundem la intrebari precum cele de aici, nu?
oviarad:
- Ce faci ca sa fii fericit in fiecare zi? optimismul si voia buna , vad partea plina a paharului , sau frumusetea lui daca e gol, intotdeauna
- Tu ce ai facut azi pentru tine? o ora de bicicleta la sala , azi e ziua de cardio
- Cand a fost ultima data cand ai facut ceva pentru prima oara? acu vreo luna si un pic , m-am dus la cursuri de dans , sa nu pic de pe tocuri :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă