Scrise de noi > Articolele noastre
Ce-ati face, daca....
wonderland:
La fix am dat peste acest articol :)
http://devorbacutine.eu/trezeste-te-fa-ti-o-cafea-pune-muzica-preferata-si-fii-un-om-fericit-nu-ti-trebuie-lucruri-complicate-pentru-o-fericire-sincera/
Sa ne simplificam viata - cred ca asta e o adevarata provocare. Iar daca asta inseamna sa cautam bucuria in lucruri simple, n-ar trebui sa fie asa de greu. ;)
noiembrie:
Buna dimineata,
Am sa va povestesc in putine cuvinte ce mi se intampla mie , asteptand sfatul vostru;
Intalnesc adeseori, dimineata, o doamna oarecum tanara care "plimba" un caine alb, golden ritriever cred, in ham.Se opreste din cand in cand
si il cearta.Cainele trage in dreapta,priveste in stanga,incerc sa ma apropii, ma priveste, are ochi tristi ce vorbesc...
Si pe mine ma doare, rau, din ce in ce mai rau, pare un suflet abuzat,cere ajutor.
Mi-am schimbat drumul, sa nu-i mai intalnesc, sa nu-l mai vad,dar nu pot sa mi-l scot din minte.
Sa iau atitudine zic,cum...?
Mareea:
Eu nu mi-as permite sa ma bag in treburile altei persoane sau sa-i dau sfaturi daca nu cunosc situatia si daca nu sunt intrebata.
Animalele de companie sunt ca niste copii. Au nevoie de protectie si afectiune. Probabil cainele e nerabdator sa ajunga la locul de joaca :) si nu-i place sa mearga in lesa. Pentru binele lui si pentru siguranta oamenilor de pe strada trebuie sa mearga frumos si cuminte in ham.
Eu am o pisicuta (6 luni) pe care o stropesc cu apa cand sare pe masa. Nu-i place pe moment si fuge, dar uita repede si vine la mine in brate torcand.
Sa ne educam animalele de companie fara violenta e o dovada de responsabilitate si de iubire.
....In alta ordine de idei, un animal de companie este o sursa sigura de fericire .... :smitten:
cartex:
Hmmm...Ce facem ca sa fim fericiti ??!!!
Pai, intii trebuie sa ne dorim asta si sa acceptam ca numai noi putem din interior si nu sa asteptam sa ne-o aduca altii din exterior. Apoi fiecare isi gaseste sursele lui proprii de alimentare : carti, calatorii, oameni , admiratie , intilniri de diverse facturi ;), etc...
Spre exemplu , in dimineata asta , mi-a facut bine sa citesc topicul asta si mi-a readus aminte cit de bine e sa citesti indemnuri motivationale ( si sa crezi in ele !) de dimineata !
Multumesc pentru gindurile si indemnurile asternute aici , fetelor ! Si o zi fericita sa aveti si inspirata ! :smitten:
wonderland:
Ce facem ca sa fim fericiti, intrebam eu acum catva timp.
Dimineata am dat peste un alt mod de a ne gandi la asta:
Tu cand ai fost ultima data fericit? Un articol de pe blogul Marilenei Guduleasa, care mi s-a parut potrivit de linkuit aici:
http://guduleasa-marilena.ro/2017/06/03/iti-amintesti-cand-ai-fost-ultima-oara-fericit/
Printre altele mi-a oferit prilejul sa reiau provocarea si pentru cei intrati mai recent pe forum:
Cand ati fost ultima oara fericiti? Si ce ati face daca Dumnezeu v-ar porunci sa fiti fericiti in fiecare zi?
PS - imi pare rau ca postarea initiala e cu diacritice, de pe vremea cand forumul le...digera. Daca n-as sti cat te ocupat e Admin, as indrazni sa-l rog sa modifice. Dar, pentru ca stiu si vad, am sa va rog pe voi sa faceti un efort sa treceti peste. :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă