Scrise de noi > Articolele noastre
Ce-ati face, daca....
wonderland:
Azi m-m trezit cu gandul la un exercitiu. Linia vietii. Aveam alt motiv pentru care mi l-am amintit, dar scopul lui originar e cel prezentat si explicat in video.
! No longer available
Teoretic ne ajuta sa ne dam seama cand si ce ne-a facut fericiti, daca viata noastra ne multumeste sau e timpul sa facem o schimbare. Cand rememoram, marcam lucrurile importante din viata noastra, constientizam daca adunam amintiri facand lucruri pe care le iubim, care ne fac fericiti, sau, la un moment dat ramanem intr-un soi de rutina... Ne plangem ca e luni din nou, asteptam vinerea, muncim, muncim, muncim...Speram, asteptam un moment bun pentru vise sau sperante... Dar, in cele din urma, momentul cel mai bun e cel de acum. Daca petrecem mai mult timp vorbind despre trecut ori despre viitorul indepartat, prezentul zboara pe nesimtite. Daca doar te plangi si nu faci nimic, timpul trece... Cand e momentul sa facem lucrurile care ne plac, pe care le iubim, care conteaza? Cand e momentul sa traiesti iubirea ca pe o binecuvantare, ca pe o sursa de intamplari provocate si traite, nu doar imaginate, nu ca pe o lupta pentru ceva ce unul doreste si altul respinge. E o lupta din care oricum iesi invins, satul, obosit, epuizat... Azi, ce fac eu cu viata viata mea, azi? O las sa treaca, iar peste 1 an, 5 ani, ori 10 ani voi trece pe linia vietii regrete, timp risipit, dorinte neimplinite? Stiu ca trecutul nu poate fi schimbat. Cred cu tarie ca viitorul poate fi altfel, doar ca el nu vine de undeva, gata ambalat, ci se construieste cu ceea ce facem azi, aici, acum....
Edith:
Fericirea daruita cuiva devine propria ta fericire :)
PlusUnu:
Borcanul cu fericire:
1. Se ia un an nou-- 2014 de exemplu
2. Se ia un borcan gol. Se pune o eticheta: #borcanul cu fericire.
3. Cand se intampla un lucru bun pe parcursul anului, care te face fericit(a) se scrie pe un biletel si se pune in borcan.
4. La finalul anului 2014 se deschide borcanul, se citesc biletele si vei vedea cat de frumos a fost anul 2014.
area.
Eu n=as astepta 1 ianuarie, pentru borcanasul asta. la urma urmei, in fiecare zi incepe un nou an. :)
Sa gasiti si sa puneti in practica acele actiuni care va fac fericiti! Ceea ce imi doresc si mie.
Wonderland , am plecat sa cumpar un borcan.
Te anunt la anu' pe vremea asta de rezultat.
De fapt, cumpar doua borcane : unu' cu Fericire , altul cu Realizari . Nu vreau ,din greseala sa confund fericirea cu realizarile.
PlusUnu:
Doar ultimul paragraf e o postare personala. Cele de mai sus sunt un citat din Wonderland.
Navigare
Du-te la versiunea completă