Scrise de noi > Articolele noastre

"Indragosteala" sau iubire?

<< < (9/16) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: achile din Joi, 11 Aprilie 2013, 19:36 ---!Te avanti cutezatoare, te topesti de fericire si cand 'o iei peste ochi' si suferi si asta inca de mai multe ori ..........
Nu stiu,nu stiu ,nu stiu.....totusi si eu cred ca pana la urma merita orice moment al... calatorie....nu destinatia!
Dar........fiecare cu trairile si experienta lui

--- Terminare citat ---
'Fericirea e calatoria, nu destinatia!'
Munceste ca si cum nu ai nevoie de bani...Iubeste ca si cum nu ai fost ranit niciodata...Danseaza ca si cum nimeni nu se uita la tine!'
Alfred D Souza

mihaela1961:

--- Citat din: silviu din Joi, 11 Aprilie 2013, 19:56 ---da, dar sunt fluturi de noapte :(

--- Terminare citat ---
Io zic ca pentru inspiratie sa citesti-asculti tot ce are ca tema fluturii de noapte!
Ex:Fluturele noptii-cantat de Hrusca :whistle:
Vizionarea piesei 'Un fluture pe lampa'
Abordarea pe forumul Sinlgescamp a tematicii: Fluturii de noapte!
Exemplele pot continua!

mihaela1961:
Uitasem apropos de fluturi:
Este postat un articol super al Anonymei, tot in 'Ganduri asternute'-'Fluturi intr-o scrumiera'...Poate sunt eu subiectiva, dar 'se leaga' parca articolul acela cu gandurile mele... :)

adda:

--- Citat din: Caroline din Joi, 11 Aprilie 2013, 19:04 ---Da' tu ai impresia ca esti singura in situatia asta sau ca a scapat careva "nevatamat" pana la varsta noastra?! Doar daca or fi calugari sau maicute printre noi, pe forum.  ;D

--- Terminare citat ---

sa ne zica si noua reteta cine a scapat "nevatamat", cu toate ca e imposibil...daca iubesti, decat daca e o simpla "indragosteala" ... :)

mihaela1961:

--- Citat din: adda din Joi, 11 Aprilie 2013, 21:10 ---sa ne zica si noua reteta cine a scapat "nevatamat", cu toate ca e imposibil...daca iubesti, decat daca e o simpla "indragosteala" ... :)

--- Terminare citat ---
Pai nu scapi nevatamat 'oricum ai da-o'
1. In ipoteza in care e indragosteala, nu supravietuieste, da' te nauceste, goleste ca orice parjol!
2. in ipoteza in care indragosteala se transforma intr-o iubire calma si asezata, inclin sa-i dau dreptate lui Silviu..'fluturii ajung molii'!!
Stau bine cu logica? :((

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă