Scrise de noi > Articolele noastre
"Indragosteala" sau iubire?
clara39:
eu cred ca dupa anumite trairi...raman urme...sau ca unii fluturi nu mai au aripioarele la fel de vioaie....dar ramane speranta..
mihaela1961:
--- Citat din: clara39 din Joi, 11 Aprilie 2013, 21:49 ---eu cred ca dupa anumite trairi...raman urme...sau ca unii fluturi nu mai au aripioarele la fel de vioaie....dar ramane speranta..
--- Terminare citat ---
Depinde si cu speranta asta..pana la ce varsta?Ca de la 50 de ani in sus-cat stiu eu ca am, dat fiind faptul ca nu sufar de retard(slava Cerului!) peste cativa ani, mai ramane speranta sa ne punem protezele si sa ne facem frectii cand suntem raciti!Eventual ne alegem loc de veci impreuna, ca si asta e o problema in zilele noastre!
Glumeam acum, nu o luati chiar asa in serios!
Ma mai gandesc uneori, pe la pensie sa ma 'insotesc' cu un domn rafinat si amabil..da fluturii ma indoiesc ca mai apar! >:D
silviu:
cum mangaie dulce, alina usor
speranta pe toti muritorii...
mihaela1961:
--- Citat din: silviu din Joi, 11 Aprilie 2013, 22:46 ---cum mangaie dulce, alina usor
speranta pe toti muritorii...
--- Terminare citat ---
Tu Silviu, sincer, tu cel care starnesti hohote de ras cu spontaneitatea ta, mai speri?sau pun o intrebare de midineta, absolut banala, golita de continut si sens pt. ca au pus-o prea multi in varie contexte?
clara39:
eu ..vreau sa sper...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă