Scrise de noi > Articolele noastre

"Indragosteala" sau iubire?

<< < (8/16) > >>

silviu:
io cand ma indragostesc pentru prima si intaiasi data, simt fluturi in stomac; p'orma, cand incep sa iubesc de-adevarateala, dupa ce-mi trece indragosteala, simt numai molii in stomac :-\ oare ma pot imbolnavi de ulcer gastric? ??? :sorry:

mihaela1961:

--- Citat din: silviu din Joi, 11 Aprilie 2013, 19:17 ---io cand ma indragostesc pentru prima si intaiasi data, simt fluturi in stomac; p'orma, cand incep sa iubesc de-adevarateala, dupa ce-mi trece indragosteala, simt numai molii in stomac :-\ oare ma pot imbolnavi de ulcer gastric? ??? :sorry:

--- Terminare citat ---
Ulcerul cred ca are alte motivatii, dar sa nu uitam ca exista caruta de boli asa-zise psihosomatice!'moliile' pot deriva in ulcer gastric!Eventual trateaza-te tot cu alti fluturi(ca aia vechi, dupa cateam inteles de la tine-s-au transformat in molii);vorba aia 'cui pe cui se scoate'!Sau adopta atitudinea mea si fereste-te de indragosteala ca 'dracu de tamaie'..nu de altceva, da' daca toti fluturii tai se transforma in molii, ajungi sa te manance moliile!!Ce sa zic si eu la ora asta?Fac haz de necaz! :oops:

achile:
!Te avanti cutezatoare, te topesti de fericire si cand 'o iei peste ochi' si suferi si asta inca de mai multe ori ..........
Nu stiu,nu stiu ,nu stiu.....totusi si eu cred ca pana la urma merita orice moment al... calatorie....nu destinatia!
Dar........fiecare cu trairile si experienta lui

Caroline:
Si moliile tot din familia fluturilor sunt, ceea ce-nseamna ca, biologic vorbind, unii au fluturi in stomac non-stop.  :)

silviu:

--- Citat din: Caroline din Joi, 11 Aprilie 2013, 19:37 ---Si moliile tot din familia fluturilor sunt
--- Terminare citat ---
da, dar sunt fluturi de noapte :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă