Scrise de noi > Articolele noastre
"Indragosteala" sau iubire?
achile:
Ce inseamna la tine CERTITUDINE?.....Cred ca o sa-i plictisim pe cei de pe aici....Certitudine nu exista....doar acele legi morale prin care ne asumam responsabilitatile.....si da...este ok sa platim pensie alimentara si sa ne recunoastem de fapt eu cred ca nici nu se pune problema de recunoastere...copii apar daca sunt doriti.....Aici putem relua discutiile anterioare ...decat o casatorie mizerabila in care sufera intai copii,mai bine despartiti si prieteni.Oare cate femei accepta sa ramana prietene dupa o relatie esuata?...Iar daca nu o fac...de ce nu o fac?....ca doar exista copilul
micaela:
Sunt femei care considera firesc sa ramana prietene cu cel cu care la un moment dat n-au mai putut sa mearga impreuna, dar sa stii ca exista si barbati care nu vor, sau nu pot, din orgoliu, sau din suferinta...
bog68:
--- Citat din: micaela din Joi, 11 Aprilie 2013, 11:24 ---Sunt femei care considera firesc sa ramana prietene cu cel cu care la un moment dat n-au mai putut sa mearga impreuna, dar sa stii ca exista si barbati care nu vor, sau nu pot, din orgoliu, sau din suferinta...
--- Terminare citat ---
Cu permisiunea dvs. și fără intenția de a jigni sau supăra...Din prisma mea și din cele trăite, cu siguranță...din suferință.
Adică nu am fost bun ca soț dar sunt bun ca prieten?!
micaela:
Bog :), a spune "n-am fost bun ca sot dar sunt bun ca prieten" cred ca e gresit. Nu e vorba de "bun" sau nu. Se intampla ca doi oameni absolut buni si de calitate sa nu "functioneze" bine impreuna, din nepotrivire. Nu inseamna ca unul sau altul "nu e bun"; poate fi perfect pentru altcineva... Stiu, e reactia fireasca a celui ranit, dar din proprie experienta iti spun, poti tine foarte mult la cineva, sa-l pretuiesti, dar sa nu poti trai frumos alaturi de el, pentru ca nu rezonezi intelectual, fizic sau emotional cu acela. Si se intampla ca tocmai din pretuire si afectiune sa stai cu el un amar de ani (20 in cazul meu), pana cand singuratatea interioara creste atat de mult, incat nu mai poti continua asa... Si atunci ajungi la concluzia ca este mai bine pentru toata lumea sa o apucati pe drumuri separate, sa va dati sansa de a va gasi linistea si, cu putin noroc, un om potrivit langa care sa va fie bine. Si ai vrea/am vrut sa ramanem prieteni, fiindca afectiunea e acolo, la locul ei si nu exista motive pentru care sa fiu suparat pe celalalt dar, se pare ca atata timp cat unul se simte ranit, prietenia nu functioneaza... poate dupa o vreme. Iti inteleg supararea, dar priveste lucrurile un pic altfel, daca poti sa te detasezi putin de umbra tristetii.:)
achile:
bog68....... a fi sot este Doamne cate sunt de spus........a fi prieten este altceva....conceptul profund al prieteniei este acea relatie in care nu te vezi cu omul multa vreme iar cand te intalnesti cu el simti ca te-ai despartit ieri...mai mult IL IEI PE OM asa cum este el......Sot.....full time job iar unora dintre noi nu li se potriveste sau "angajatorul" nu a stiut sa puna angajatul la locul potrivit.Voi barbatilor....cei care cititi,nu mi-o luati in nume de reau...dar SOTIA,ANGAJATORUL este qintesenta echipei. |o |o Asta este realitatea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă