Scrise de noi > Articolele noastre
"Indragosteala" sau iubire?
Caroline:
Iubirea are varste diferite... indragosteala nu are varsta. Crede-ma, am in familie cazuri la care s-a produs intre 55 si 65 de ani. Cu buchet de flori, inel, YMsg si SMS-uri cu "te iubesc" si vacante gen "desculti pe o plaja pustie impreuna". Doua cazuri. Ambele finalizate cu pirostrii la starea civila.
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 10 Aprilie 2013, 23:35 ---Iubirea are varste diferite... indragosteala nu are varsta. Crede-ma, am in familie cazuri la care s-a produs intre 55 si 65 de ani. Cu buchet de flori, inel, YMsg si SMS-uri cu "te iubesc" si vacante gen "desculti pe o plaja pustie impreuna". Doua cazuri. Ambele finalizate cu pirostrii la starea civila.
--- Terminare citat ---
Si tatal meu a convietuit zece ani cu o doamna super OK din punctul meu de vedere(asta la mult timp dupa moartea mamei mele-Dumnezeu s-o odihneasca)!Categoric, a fost iubire!Dar nu 'indragosteala'!A fost acel sentiment puternic care a facut ca relatia lor sa supravietuiasca zece ani, pana cand-din pacate-moartea tatalui meu i-a despartit!Poate in acceptiunea mea iubirea este mult mai profunda decat 'indragosteala'!(cred ca s-a si dedus asta din articolul meu).Poate 'indragosteala' si-a asumat-o Beigbeder cu a lui Dragostea dureaza trei ani'...si uite-de amorul artei-redau ceva tocmai din cartea mentionata(sigur ca Beigbeder are un pronuntat spirit de fronda, teribilist cum e el, deci nu trebuie 'luat de buna' chiar tot ce scrie el')
"Un tantar dureaza o zi, un trandafir 3 zile. O pisica dureaza 13 ani, dragostea trei. Uite-asa. La inceput este un an de pasiune, pe urma, un an de tandrete si, in cele din urma, un an de plictis.
In primul an spui: "Daca ma parasesti, ma OMOR".
In al doilea spui: "Daca ma parasesti, o sa sufar, dar o sa-mi treaca".
In al treilea an spui: "Daca ma parasesti, desfac o sticla de sampanie"."
achile:
Nu stiu cum sa citez mesajul postat de cineva anterior.....
Intrebare......de ce subconstientul femeii considera o relatie incheiata fericit cu.....pirostrii?....Oare nu se poate si altfel? ca pana la urma sfletul nu tine cont de hartii iar daca este sa divortezi.....eu personal am facut-o intr-o luna!
'Iubirea are varste diferite... indragosteala nu are varsta. Crede-ma, am in familie cazuri la care s-a produs intre 55 si 65 de ani. Cu buchet de flori, inel, YMsg si SMS-uri cu "te iubesc" si vacante gen "desculti pe o plaja pustie impreuna". Doua cazuri. Ambele finalizate cu pirostrii la starea civila."
micaela:
Asa cred si eu. Mai ales de la o varsta incolo, cand nu mai e vorba de a "statuta" o familie pentru copii, de ce atata goana dupa casatorie? Angajamentul interior tine alaturi doua persoane, o viata in cazul cel mai fericit, nu un angajament tiparit si semnat pe o bucata de hartie...
si daca la femei parca mai inteleg apetenta pentru casatorie, nu pricep de ce barbati ajunsi la miezul varstei insista in sensul asta...intrebam retoric.:)
mihaela1961:
--- Citat din: achile din Joi, 11 Aprilie 2013, 10:35 ---Nu stiu cum sa citez mesajul postat de cineva anterior.....
Intrebare......de ce subconstientul femeii considera o relatie incheiata fericit cu.....pirostrii?....Oare nu se poate si altfel? ca pana la urma sfletul nu tine cont de hartii iar daca este sa divortezi.....eu personal am facut-o intr-o luna!
'Iubirea are varste diferite... indragosteala nu are varsta. Crede-ma, am in familie cazuri la care s-a produs intre 55 si 65 de ani. Cu buchet de flori, inel, YMsg si SMS-uri cu "te iubesc" si vacante gen "desculti pe o plaja pustie impreuna". Doua cazuri. Ambele finalizate cu pirostrii la starea civila."
--- Terminare citat ---
Raspuns la intrebarea ta, doar cu amendamentul ca 'filozofia mea' poate sa fie total diferita de ale altora:
Personal nu mai cred ca iubirea trebuie identificata cu 'pirostiile', DAR, stau si ma gandesc-o femeie care vrea sa aiba un copil, probabil ca vrea o certitudine, nu numai o recunoastere paterna si pensie.
Eu gandesc asa pentru ca am o varsta pe care nici macar nu o ascund(vezi user mihaela1961 :giggle:), in ipoteza (putin probabila, de altfel) de a-mi pica din cer "perechea ideala'..cam fiecare cu ale lui..pana la varsta asta...fiecare are copiii lui si bunurile materiale aferente!Mai grav e ca fiecare are si tabieturile lui!!!(imi vine sa si rad-moartea pasiunii dupa 50 de ani=TABIETURI'-dom'le ce fillozoafa am devenit) :giggle: :giggle: :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă