Scrise de noi > Articolele noastre
"Indragosteala" sau iubire?
mihaela1961:
In opinia mea, ambele nu se poa'! :) Nu poti sa ai starea de indragosteala zece ani,decat daca fumezi etnobotanice!Sentimente puternice, da!Dar nu-mi spuneti mie ca dupa zece ani de relatie mai ai fluturi in stomac, ca nu va cred! oO
Dar admit ca 'indragosteala' se poate transforma intr-o iubire trainica, de lunga durata!Da aia e altceva, nu mai e indragosteala!
CamiCamelia:
Prea departe te-ai dus si tu... auzi, 10 ani de relatie... Eu am ramas blocata in faza de inceput... :) :giggle:
De fapt, cred ca am gresit... Nu am folosit bine cuvintele... Rectific:
Eu daca ma indragostesc, inseamna ca o sa iubesc, iar daca iubesc, inseamna ca am fost indragostita... :)
Suna mai bine asa, nu?
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Marți, 09 Aprilie 2013, 22:14 ---Stiam eu ca nu ma am cu zodiile... :uglystupid2:
Mie nu mi-ar strica o indragosteala reala, matura, de middle-age, cu tot tacamul. Indiferent daca se transforma si in iubire sau nu. Asa... ca experiment. Ca m-am saturat sa ma trezesc ca sunt indragostita fara obicetul muncii, ca in adolescenta, sau ca iubesc de cand nici nu mai tin minte, ca intr-un cuplu de pensionari, fara sa fi primit niciodata in prealabil o invitatie in oras, un buchet de flori sau macar un compliment...
--- Terminare citat ---
1.Crezi tu ca 'indragosteala' mai poate fi matura?Tata -saracu'-imi zicea ca sunt complet imatura in a-mi asuma o relatie si zau ca ii dau dreptate si tu acuma vrei 'indragosteala' matura!Ceva nu 'se bate'.Daca e indragsoteala, esti ca un copil, uiti de orice ratiune..nu e matur defel!Iubirea, da-e matura!
2.'Fara obiectul muncii'-pai eu cand am spus ca am plecat la razboaie perdute-vezi relatii imposibile, 'obiectul muncii' era el in felul lu, da finalitate in iubire, vezi relatie terminata la Starea Civila-ioc!Cam tot fara 'obiectul muncii'! :crazy2:
mihaela1961:
--- Citat din: CamiCamelia din Marți, 09 Aprilie 2013, 22:22 ---Prea departe te-ai dus si tu... auzi, 10 ani de relatie... Eu am ramas blocata in faza de inceput... :) :giggle:
De fapt, cred ca am gresit... Nu am folosit bine cuvintele... Rectific:
Eu daca ma indragostesc, inseamna ca o sa iubesc, iar daca iubesc, inseamna ca am fost indragostita... :)
Suna mai bine asa, nu?
--- Terminare citat ---
Da de unde stii ca daca esti indragsostita AZI, maine relatia nu se rupe?Unde e iubirea?Ai timp sa mai iubesti?
CamiCamelia:
Pai aia e indragosteala? Azi esti indragostita si maine nu mai esti? Nu stiu... N-am trecut prin asta inca...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă