Scrise de noi > Articolele noastre

Pierdut partener ideal. Găsitorului recompensă

<< < (6/16) > >>

wonderland:

--- Citat din: CamiCamelia din Duminică, 07 Aprilie 2013, 12:59 ---Nu vreau sa-mi plang de mila, pentru ca stiu ca nu sunt singura care trece prin asa ceva, dar pur si simplu nu pot merge mai departe. Incerc in fiecare zi, dar e din ce in ce mai greu...

--- Terminare citat ---

Nu ai de ce să-ți plângi de milă.
Gândește-te că oricum mergi mai departe, zi după zi.
Iar ceea ce simțim e influențat de ceea ce gândim și de perspectiva din care privim lucrurile.
Viața e frumoasă. Iubirea din sufletul tău care așteaptă să înflorească în brațele unui bărbat, e frumoasă.

Dar bărbații devin și ei temători și mai puțin dornici de implicare dacă le cerem să ne salveze de singurătate.
Și ei au nevoie de iubire și lor le e teamă să nu sufere dacă se implică. Iar din întâlnirea dintre două suflete înfricoșate, ce poate să iasă?
Zic și io.

mihaela1961:

--- Citat din: CamiCamelia din Duminică, 07 Aprilie 2013, 13:02 ---Multumesc! Chiar ai reusit!  :kissing: :flori:

--- Terminare citat ---
..de unde si deviza:Cu noi, iti va fi bine!!! *|* *|* *|* *|*
p.s. oricand vrei si un 'private', iti pot da e-mailul meu!!!Capul sus!!! :love: :love: :love: :love:

CamiCamelia:

--- Citat din: mihaela1961 din Duminică, 07 Aprilie 2013, 13:11 ---..de unde si deviza:Cu noi, iti va fi bine!!! *|* *|* *|* *|*
p.s. oricand vrei si un 'private', iti pot da e-mailul meu!!!Capul sus!!! :love: :love: :love: :love:

--- Terminare citat ---

Multumesc, Mihaela!   :kissing:
p.s: da, imi poti da privat, chiar te rog.  :flori:

adda:
Cami, eu zic ca treci printr-o perioada mai dificila, cred ca fiecare dintre noi am trecut prin perioade de-astea si poate ca o sa mai trecem, nu cred ca se naste nimeni obisnuit sa traiasca fara un partener, fiecare in functie de intorsaturile vietii a ajuns sa se impace cu statutul de single, unii mai greu altii mai usor...pt unii e ma bine pt altii nu, asta e viata....

exista o vorba....daca viata iti da lamai...cere si o tequila......asa ca pana cand gasesti pe barbatul potrivit in viata ta care sa iti ofere ce iti doresti, bucura-te de ceea ce ai acum...si o sa te simti mai bine, altfel o sa plangi mult si o sa iti faci si mai rau si atunci ce alegi? sa stai sa plangi sau sa te bucuri ca esti sanatoasa, ca ai nisite copii mari si sanatosi si multe altele...

Nu sunt nici eu cea mai mare experta in gandirea pozitiva, dar incerc sa ma tratez  ;) :thumbup:

clara39:
nici eu nu sunt experta in gandire pozitiva...dar vreau sa cred in zicala populara..."dupa furtuna iese soarele mai stralucitor"...si cred ca e valabil pt toata lumea...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă