Scrise de noi > Articolele noastre
Pierdut partener ideal. Găsitorului recompensă
CamiCamelia:
Va multumesc pentru incurajari! :kissing: :flori:
achile:
Oare vi s-a intamplat vreodata sa va treziti dimineata si va puneti intrebarea....Ce caut eu pe lumea aceasta? Ar fi interesant de facut un exercitiu in acest sens...si sa ne notam raspunsurile care ne vin imediat in minte,,,Atunci! odata cu prima tigara si cu prima gura de cafea.Oare ce ar iesi daca le-am reciti dupa un an?Suntem ceea ce gandim.Marea problema a noastra este ca viata merge inainte...si daca nu reusim sa trecem peste acele().....tavalugul vietii v-a trece peste noi. Cami...probabil ca sunt cel mai putin in masura sa iti dau sfaturi dar tu gandeste-te ca ai 5 crengi rasarite din trunchiul tau..acele crengi trebuiesc sustinute, alimentate cu seva si mai ales ,ele trebuie sa vada ca oricat de arid este in aceste momente pamantul... existi,tu mergi mai departe....asteptand ploaia.Si sa fii convinsa ca ea ...cumva va veni.Ca va fi o furtuna...ca va fi o simpla bura...ceva va fi.Este in natura lucrurilor.Asa este lasat pe pamant ..cel putin eu asa cred ,ca suntem facuti sa cautam apa sau izvorul ei. Citeam pe aici...de la indragosteala sau iubire....pana la urma sunt cautarile noastre in setea de suflet...acea sete de suflet care ne face sa mergem inainte absorbind fiecare firicel de roua aparuta de oriunde.Uneori apare uneori nu....dar asa cum primavara vine dupa iarna...asa este si cu noi.
mihaela1961:
--- Citat din: achile din Joi, 11 Aprilie 2013, 02:47 ---Oare vi s-a intamplat vreodata sa va treziti dimineata si va puneti intrebarea....Ce caut eu pe lumea aceasta? Ar fi interesant de facut un exercitiu in acest sens...si sa ne notam raspunsurile care ne vin imediat in minte,,,Atunci! odata cu prima tigara si cu prima gura de cafea.Oare ce ar iesi daca le-am reciti dupa un an?Suntem ceea ce gandim.Marea problema a noastra este ca viata merge inainte...si daca nu reusim sa trecem peste acele().....tavalugul vietii v-a trece peste noi. Cami...probabil ca sunt cel mai putin in masura sa iti dau sfaturi dar tu gandeste-te ca ai 5 crengi rasarite din trunchiul tau..acele crengi trebuiesc sustinute, alimentate cu seva si mai ales ,ele trebuie sa vada ca oricat de arid este in aceste momente pamantul... existi,tu mergi mai departe....asteptand ploaia.Si sa fii convinsa ca ea ...cumva va veni.Ca va fi o furtuna...ca va fi o simpla bura...ceva va fi.Este in natura lucrurilor.Asa este lasat pe pamant ..cel putin eu asa cred ,ca suntem facuti sa cautam apa sau izvorul ei. Citeam pe aici...de la indragosteala sau iubire....pana la urma sunt cautarile noastre in setea de suflet...acea sete de suflet care ne face sa mergem inainte absorbind fiecare firicel de roua aparuta de oriunde.Uneori apare uneori nu....dar asa cum primavara vine dupa iarna...asa este si cu noi.
--- Terminare citat ---
:) :) Imi place cum scrii!'ai demarat in forta', cum se spune!
Cred ca ai putea provoca chiar tu teme de discutie, postant articole!E doar o sugestie, decizia apartine fiecaruia! :) :)
wonderland:
Ia uite, altul cu informații precise despre partenerul ideal
gabi_nico:
Buna!
Si eu ma intrebam ce rol am, de ce simt ca am atata iubire de oferit si nimeni care sa o primeasca.
Inteleg ca exista frica de suferinta. De ce exista persoane care mimeaza sentimente doar ptr aventuri?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă