Arhiva > Arhiva

ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul

<< < (36/48) > >>

admin:
Baza de date este in Excel, altfel ar fi imposibil de prelucrat. Dar nu toata lumea foloseste Excel-ul, asa ca am preferat pentru simplificarea completarii de date sa folosim word-ul, urmand apoi a prelua si transfera.

carmentoma:
Am incercat sa atasez aici formularul in Word, dar nu merge! Nu permite acest format! Asa ca, daca cineva il doreste, i-l trimit pe e.mail!

Remy:
   Motivul pentru care nu am vrut sa folosesc nici un Microsoft Office pentru formular este faptul ca nu toata lumea il are instalat , mai ales cei ce utilizeaza calculatorul sub forma de agrement nu de necesitate . Si chiar si pentru utlizatorii acestui program ar fi aparut "conflicte" intre versiuni ( 2003 , 2007 , 2008 ) . Cea mai simpla metoda ar fi un formular facut in Notepad care este cel mai comun program de editare .

Ayouni:
@remy, asa cum ai procedat este cel mai bine; te-ai gandit perfect si din toate punctele de vedere.  ai ales solutia cea mai buna. asa ca nu-ti mai face griji, vom gasi fiecare dintre noi o maniera de a completa formularul respectiv.

anamama13:
modereeeeeemyyyyyy, heeeeelp !!!!
de trei zile incerc sa atasez fisiere PPS, mai mici decat 7 mii de k, si nu ma lasa... de ce pe mine nu ????

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă