Arhiva > Arhiva
ARHIVA - Tutoriale, probleme si propuneri tehnice, privind forumul
admin:
Am marit limita de incarcare a forumului, de fapt am dublat-o. Se poate sa fi dat cu capul de tavan. Incearca acum.
Max 7168 kb si 40 imagini. Atentie si la timpul de incarcare. Daca l-ai pus mic, cum incarcarea unui doc pps dureaza ceva, sistemul te arunca afara. Verifica si daca nu reusesti conteacteaza-l pe Remy.
anamama13:
multumesc ptr raspuns admy... dar tot nu merge... de unde se seteaza timpul de incarcare, ca nu vad nimicuta in acest sens....
carmentoma:
A T E N Ţ I E
A T E N Ţ I E
A T E N Ţ I E
CITESTE IMEDIAT SI TRIMITE TUTUROR CELOR CARE-I CUNOSTI!
Cineva trimite un mail care are niste pantofi rosii care danseaza(sau fara pantofi). E o muzica foarte frumoasa.In mail sunt oferite multe cantece.NU DESCARCA NIMIC!!!!!!!!!!!
*Este virusul Kleneu66!!! *
Daca ai curaj sa descarci in 2 ore discul dur va fi curatat si distrus.
Acest virus a intrat in circulatie ieri si, dupa cum spune AOL nu este inca un antivirus pentru el.
NU DESCARCATI SUB NICI O FORMA
EUGENIA110:
Spuneti-mi si mie, va rog frumos de ce la toate mesajele celorlalti apare in coltul din dreapta jos cuvintul "Memorat", iar la mesajele mele apar niste cifre:188. 25.86.135 ? Cu ce am gresit? :-[
carmentoma:
--- Citat din: EUGENIA110 din Miercuri, 12 Mai 2010, 22:20 ---Spuneti-mi si mie, va rog frumos de ce la toate mesajele celorlalti apare in coltul din dreapta jos cuvintul "Memorat", iar la mesajele mele apar niste cifre:188. 25.86.135 ? Cu ce am gresit? :-[
--- Terminare citat ---
Si la mine apar tot cifre! Ala e IP-ul nostru! Cel putin eu asa stiu!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă