Scrise de noi > Articolele noastre

Mi-e dor de Bucovina!

<< < (3/11) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: bog68 din Miercuri, 03 Aprilie 2013, 22:01 ---
Off! Ce-mi făcuși Mihaela? Uite cum mă pui tu să mai trag o fugă până acolo de vreo 5-6 zile pe la sfârșitul lunii, căci...
da...mi-e dor de Bucovina.

--- Terminare citat ---
Am citit despre tine 'sunt melancolic, dar ma tratez'!!Si eu sunt nitel depresiva(uneori mai mult), dar ma tratez!Sa ajung in Bucovina imi e 'peste mana'(sfanta comoditate-imi fac mea culpa)!Am acolo cateva petece de teren ramase mostenire, casa batranesca a bunicilor mei, verii mei din Iasi se duc des acolo, eu nu! Poate intr-adevar, in Bucovina te poti trata de melancolie!
Multumesc din suflet pentru postarea ta!Mi-a mers la suflet! :)

almi_gabi:
Pentru mine Bucovina este un taram de liniste, de regasire si totodata plin de istorie  - cumva rupt de "modernismul" prea existent prin alte locuri. Peisajele de acolo te duc cu gandul la o lume de demult.
Acolo mi-ar place sa hoinaresc pe dealurile verzi si fanete.

wonderland:
Cred că peste tot în țara asta găsești locuri rupte de lume. Dar e adevărat că unele au rezonanță mai mare în sufletul fiecăruia.
Adaug si eu câteva poze  - cam așa era de 1 martie  în Gura Humorului  :)

admin:
De Martisor... :)

mihaela1961:
Ma emotionati cu totii!
Mi se intareste ideea, precum ca moldovenii nu sunt vazuti in nici un caz 'mai altfel' decat restul!
Locuri minunate in tara sunt peste tot, dar oamenii pot infrumuseta-colora un loc! :flori:
Cu voi, cei din Singlescamp cred ca m-as simiti minunat si intr-o pestera!
Imi pare rau doar ca nu pot participa la mai multe actiuni, asta e serviciul!Dar tinem legatura pe forum!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă