Scrise de noi > Articolele noastre
Mi-e dor de Bucovina!
wonderland:
--- Citat din: admin din Joi, 04 Aprilie 2013, 16:50 ---De Martisor... :)
--- Terminare citat ---
Fix de Mărțișor. Iar eu eram ...mută. De admirația locurilor, dar și de răceală :crazy2: Dar, n-a contat.
Mihaela, eu îs moldoviancî, deci n-am di și sî ti emoționez :) :kissing:
admin:
Da, Bucovina este superba! Nici n-ai cum sa ramai altfel, cand vezi locurile acelea de vis! Imi pare rau ca a trebuit sa scot excursia asta din program, drumul era destul de lung din orice colt al tarii si erau putini doritori care sa se incumete...Asa transportul iese destul de scump. Chiar imi pare rau!
clara39:
..poate reintroduci bucovina...poate acum sunt mai multi doritori..
mihaela1961:
--- Citat din: clara39 din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 10:52 ---..poate reintroduci bucovina...poate acum sunt mai multi doritori..
--- Terminare citat ---
Clara, crede-ma ca am fost vreo 4(din cei stiuti de mine) care i-am pus aceeasi problema! Dar pe de alta parte il inteleg si pe Gigi! Daca nu intruneste numericul minim necesar, nu poate face o actiune in zona Bucovinei, oricat ne-am dori noi asta!Tot Gigi mi-a spus ca primul Revelion facut in Singlescamp a fost la Vatra Dornei!
admin:
In toamna, ca in fiecare an, am sa lansez un chestionar cu propunerile de evenimente si vacante pentru 2014. Functie de interesul aratat fiecareia dintre acestea, am sa le organizez si lansez.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă