Scrise de noi > Articolele noastre
Mi-e dor de Bucovina!
wonderland:
eu am reținut partea cu bunicul sexy :happy:
Si, am rezolvat si partea cu posibila și aprioric înțeleasă și iertată uitare (pe principiul dacă te deranjează ceva la altul vezi ce poti tu schimba/aduce nou în comportamentul tău ;D) - las articolul cu autorul gata scris :)
(eventual poate fi trecută în regulament. asta ca si sugestia să nu se comenteze vreun articol aflat in tranzit și filtru la Postarea articolelor, ci doar după ce e dus la locul lui - am vazut că s-a mai intamplat si asta, din notificări).
mihaela1961:
Se pare ca dintre toate articolasele mele(sorry ca nu-s asa prolifica precum Wonderland), acesta a avut cel mai mare succes!
Mi-am permis sa postez pe Facebook-in grupul nostru un slide dragut cu Cozia!
Are mai mult de 1 Mb si ceva, cat poti pune aici!
wonderland:
Așa la o aruncare de ochi, cred că Unde găsim sufletul pereche e în top. Asta dacă ții să faci unul. Deși cele două sunt de facturi diferite.
De ce și cui să ceri scuze, Mihaela?
Oricum, cred că e doar o impresie că aș fi eu prolifică, cred că dacă am sta să numărăm, diferența nu e semnificativă.
Eu n-aș sta nici să număr, nici să compar nici să ierarhizez.
:flori:
mihaela1961:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 03 Aprilie 2013, 17:48 ---Așa la o aruncare de ochi, cred că Unde găsim sufletul pereche e în top. Asta dacă ții să faci unul. Deși cele două sunt de facturi diferite.
De ce și cui să ceri scuze, Mihaela?
Oricum, cred că e doar o impresie că aș fi eu prolifică, cred că dacă am sta să numărăm, diferența nu e semnificativă.
Eu n-aș sta nici să număr, nici să compar nici să ierarhizez.
:flori:
--- Terminare citat ---
E bine sa ai un criteriu de comparatie ca sa poti evolua! :flori:
Mi-ar mai veni idei cu 'unde poti gasi sufletul pereche', dar mi-am zis ca ce e prea mult strica.De acuma era cam 'rasuflat' subiectul asta, caruia eu i-am dat o turnura de parodie, nimic filozofic!Eu voiam doar sa starnesc zambete! :)
bog68:
Acum 3 ani, când viața ,,mi-a pus piedică,, am pășit pentru prima oară pe meleagurile bucovinene.
După un an am revenit, la rugămințile proprietarilor pensiunii unde am fost cazat.
Am vizitat tot ce se putea vizita: mănăstiri, schituri, cetăți, muzee. Am bântuit pe coclauri și prin păduri, cumva
pentru a-mi potoli sufletul.
Și pot spune că acele locuri mi s-au lipit de suflet.
Nicăieri nu am mai văzut un așa ,,albastru de Voroneț,, al cerului.
Și Doamne, ce sunete scoteau păsările dimineața acoperind șuvoaiele Moldovei.
Sau seara, când mă întindeam pe iarbă, priveam stelele și cântam la chitară ,,acompaniat,, de corul greierilor.
Off! Ce-mi făcuși Mihaela? Uite cum mă pui tu să mai trag o fugă până acolo de vreo 5-6 zile pe la sfârșitul lunii, căci...
da...mi-e dor de Bucovina.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă