Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta pentru monoparentali si copiii lor: Cisnadioara 14 - 18 iulie 2013
admin:
Gata! Parintii tati au confirmat, urmeaza mamele...
Pensiunea este inchiriata, am achitat si avansul.
Eu am sa ajung acasa in 12 iulie, dar dispoibil o sa fiu doar incepand cu 13 iulie. Practic a doua zi, in 14 ne vom intalni.
Pt copii sa luati haine sport, sa ne putem juca in voie...Locatia este foarta faina, tocmai am sosit de acolo. A avut dreptate aprilie, e un loc super. O curte si gradina imensa, excelent loc pentru o astfel de actiune. Avem si masa de tenis, balansoare...
O sa postez mai jos si cateva fotografii. In camere doar am aruncat un ochi, erau ocupate...
Urma sa ma intalnesc, asa cum va spuneam cu Cornelia, din pacate a avut ceva neprevazut si neplacut in acelasi rand si a ramas sa avem o corespondenta Email in ceea ce priveste programul. Oricum o sa alegem ceva care cu siguranta va va face placere. La Ocna Bai sunt convins ca o sa fie incantati, la concursul de orientare in padure la fel, la zoo in Sibiu .. :)
Serile suntem doar noi in curtea larga, asa ca vom putea ramane pana tarziu si ne bucura de caldura serii de vara...
Ne auzim in 13, pt a stabili si vedea cu ce vine fiecare. Eu am sa fiu cu microbuzul permanent acolo, asa ca vom putea sa ne miscam usor spre Sibiu, Ocna si Paltinis... :thumbup:
Iata pozele "calde" inca...
come undone:
Îmi place mult iniţiativa de a organiza excursii pentru părinţi şi copiii lor :thumbup: Momentan nu am copii, dar am un frăţior de 8 ani şi mă întrebam dacă în viitor am putea să venim amândoi într-o astfel de excursie.
dauina:
e foarte fain....as "inchiria" si io un copil... :angel: :magic:
iuliana leonte:
Ma iei pe mine.
MAC:
Sau pe mine.Sunt mai micuta. *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă