Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta pentru monoparentali si copiii lor: Cisnadioara 14 - 18 iulie 2013
IuliaT:
eu as putea fi cea mai ascultatoare copila din lume pe cuvint :pleasantry:
Caroline:
--- Citat din: come undone din Miercuri, 03 Iulie 2013, 22:58 ---Îmi place mult iniţiativa de a organiza excursii pentru părinţi şi copiii lor :thumbup: Momentan nu am copii, dar am un frăţior de 8 ani şi mă întrebam dacă în viitor am putea să venim amândoi într-o astfel de excursie.
--- Terminare citat ---
Sa speram ca o sa le placa si lor! ;) Astept acordul lui Gigi, dar, in principiu, nu cred ca ar fi nimic gresit cu un fratior de 8 ani. Cam asta e media de varsta a copiilor inscrisi cu copiii lor. Daca nu eram implicata, ma gandeam si eu sa vin cu finul meu, in varsta de 14 ani.
Si... de ce nu acum? Cred ca mai sunt cateva locuri, dar, pentru siguranta, contacteaz-o pe Samiza. ;)
admin:
N-am reusit sa intru sa postez cate ceva, nici aici, nici la urmatoarele actiuni. Programul excursiei din Austria a fost full, asa ca nu am reusit decat cate o poza pe fb...Din Szeged, pe 11.07 am sa postez cate ceva. Sunt convins ca si copiii si parintii sunt nerabdatori... :)
admin:
Nu uitati pt copii, dar si pt voi: costume de baie, slapi, prosop de plaja. Pt ca o sa fim mult pe afara, incaltaminte sport, adecvata pt activitati mai dinamice. O parte din program va fi cu Feli Groza, unul dintre cei mai buni instructori de sporturi montane din tara. Si stiu cam ce pregateste...de aceea va spuneam ca este indicat sa fiti pregatiti de miscare, deopotriva parinti si copii. Acum sunt in Ungaria, la o ora de plecarea spre casa. Dar cu gandul sunt deja acolo, cu voi, la Gura Raului. Este o experienta deosebita si pt mine, intotdeauna mi-au placut copiii, dar n-am avut prea multe ocazii sa ma inconjor de ei.Maine, dupa discutia cu Feli, am sa va desconspir si cate ceva...
admin:
Tocmai am incheiat discutia cu Feli Groza. Acum totul depinde doar de vreme... ::)
O sa avem doua zile pline impreuna cu Feli. Marti si miercuri: bicicleta pe poteci de munte, caiac pe lac amenajat, tiroliana, rapel in plan oblic, tir cu arcul, badminton si tenis, stafeta. Toate intr-un cadru extraordinar: Cheile Cibinului. Este unul dintre cei mai buni instructori din tara pentru actiuni dinamice copii, asa ca sunt convins ca o sa le placa. Si voua la fel, pt ca programul are sa fie in mare parte comun.
Ziua de luni va fi una de cunoastere in interiorul grupului, dar o sa avem si o "cautare de comori", mai bine zis o orientare turistica motivationala, iar daca vremea va fi frumoasa o sa iesim la o baie la Ocna Sibiului. In caz de timp nefavorabil, am pregatit si ceva de interior, dar sper ca nu va fi cazul... :)
La tot acest program vor fi deopotriva parinti si copii. Adica si noi mergem cu bicicleta si noi ne dam cu caiacul... :thumbup:
Este o tabara inedita, cred si sper ca va fi o reusita. Intr-un fel va fi un inceput si un model pt anii urmatori.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă