Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta pentru monoparentali si copiii lor: Cisnadioara 14 - 18 iulie 2013

<< < (3/10) > >>

CristianT:
Am si eu o intrebare, desi nu stiu daca e locul potrivit unde o adresez. Eu sunt foarte nou, in singlecamp nu ca virsta :(, si vreau sa intreb daca in actiunile singlecamp este interzis sa vina parinti cu copii si viceversa? Inteleg ca e mai complicat cu organizarea activitatilor clar. Eu nu am copii, dar nu cred ca m-ar deranja daca ar veni si parinti cu copii. Cred ca i-ar scuti pe cei care vor sa participe de grija de a lasa copilul cu cineva.

wonderland:
Salut, Cristian,

Înduioșătoare preocuparea și grija ta, dat fiind că ai declarat că nu ai copii. :)

Dacă ai să petreci ceva timp pe forum și, mai ales, după prima ieșire, ai să înțelegi mai bine că Gigi - este organizatorul perfect, care nu lasă nici un detaliu la voia întâmplării. De aceea la întoarcerea dintr-o acțiune Singles Camp simți că ai trăit din plin fiecare moment, că ai exploatat la maximum potențialul turistic al locurilor, cu minimum  griji sau neplăceri. (bine, asta mai depinde și de stilul personal al fiecăruia ;), dar dacă, ți-ai ales excursia potrivită pentru tine,  te concentrezi pe lucrurile bune, știi să te bucuri, fără să cauți cu lumânarea motive de nemulțumire în orice, eventuala listă de ”nemulțumiri” tinde spre zero)

Monoparental Camp e gândită pentru a oferi părinților singuri prilejul de a petrece vacanța împreună cu copiii, alături de alți părinți cu copii. În felul ăsta și copiii și părinții au parteneri de joacă, socializare și distracție.

Celelalte acțiuni oferă părinților un binemeritat și recomandat prilej de relaxare și de petrecere a timpului în compania altor adulți.
Sunt convinsă că fiecare găsește cea mai bună soluție pentru a lăsa copiii în siguranță.  :)

wonderland:

--- Citat din: Sunrise din Duminică, 26 Mai 2013, 21:20 ---Planul meu e sa mergem la un strand/aqua parc/piscina si ma gandeam ca functie de varsta copilului/preferinte ne.am putea strange 3-4 si ar fi mai distractiv.

--- Terminare citat ---

Sunrise, nu ne-ai mai spus... cum a fost pe 1 iunie? Eu sper că a fost o zi minunată pentru voi  :kissing::flori:

Sunrise:
Am modificat planul, doar un film si bowling, nu a fost de piscina. Azi in schimb da :)

admin:
Se pare ca orice inceput este greu... ???
Cred ca de cand am inceput actiunea Singles Camp, am primit cel putin 200 Email-uri care-mi solicitau organizarea unor actiuni combinate parinti - copii. Aici pe forum au fost zeci care mi-au adresat aceiasi solicitare...

Convins de utilitatea unei astfel de actiuni si entuziast cum sunt, am decis organizarea primei tabere de monoparentali si copiii lor. Am povestit cu Cornelia, am gandit un program, am cautat o locati potrivita...si am lansat actiunea.  *|*  *|*  *|* 

Dupa atatea cereri, am crezut ca o sa ne putem strange in jur de 10-15 parinti si copii, astfel incat grupul sa aiba consistenta si programul sa se poata desfasura cu un numar suficient de parinti si copii.

Nu am ajuns ca numar la previziunea mea initiala, asa ca a fost nevoie sa revad, asa pe ultima suta, intre doua actiuni apropiate ca perioada Retezat si Austria, toata aceasta actiune. N-am vrut in nici un caz sa renunt, eu sunt o persoana care tine mult la promisiune...Mai mult, cred foarte mult in acest concept si asa cum unii nu dadeau in Romania nici o sansa conceptului meu si ma indemnau sa ies afara cu el, sa-l dezvolt in Anglia, Germania sau Italia (unde aveam oameni de turism si interfata sa ma ajute - colegii din Global Cynergies) si care s-a dovedit fara falsa modestie, un succes, tot asa, sunt convins, ca taberele de monoparentali au sa prinda ca si concept si peste 2-3 ani au sa fie actiuni si la mare si la munte si mai dinamice si mai putin active...

Deci trebuia sa schimb ceva, avand in vedere ca doar 5 parinti urmeaza sa soseasca in tabara.
In primul rand am schimbat locatia. Am sa va transmit azi fiecaruia dintre cei care ati decis sa participati cu copiii vostri un Email prin care va informez de acest lucru si sa va cer acordul de schimbare. Explicatia acestei decizii: o astfel de actiune are nevoie de intimitate ori asta nu se poate obtine intr-o locatie in care mai exista si alti turisti. Asa ca am dimensionat locatia exact pe numarul de participanti care s-au anuntat. Am ales si alta destinatie, acolo unde dorisem si anuntasem initial: Gura Raului. Este foarte generoasa ca si amplasament, avem superbele Chei ale Cibinului in apropiere, putem iesi repede pana in Sibiu, la fel in Paltinis, la fel in Ocna Sibiului pt o baie in lacurile sarate de acolo. Satul este unul cu traditii populare vechi, duminica daca ajungeti mai devreme o sa puteti vedea lumea in costume nationale iesind de la biserica...

Locatia este Pensiunea Loloiu, cel mai bine o puteti vedea in fotografiile de pe facebook: https://www.facebook.com/pages/Pensiunea-Casa-Loloiu/127987227278175

Are 5 camere, deci exact cati participanti si copii sunt. Am obtinut si un tarif mai mic decat la pensiunea din Cisnadioara, diferenta o sa o folosim pt deplasarile si intrarile la Ocna Sibiului, la Paltinis si Sibiu. Urmeaza ca astazi la 15.30 sa ma intanesc cu Cornelia si sa mergem impreuna la Gura Raului sa ne asiguram ca totul este ok si sa rediscutam programul. Amandoi o sa fim cu voi pe toata perioada, asa ca o sa facem in asa fel incat prima tabara de monoparentali sa fie  amintire placuta pt voi si copii vostri! in mult sa deschidem cu dreptul si acest concept! 

Am sa revin deseara cu precizari la program, acum urmeaza sa va transmit fiecaruia un Email la care am rugamintea sa-mi raspundeti pana la 15.30 pt ca acum programul se va personaliza si mai mult functie de varsta copiilor vostri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă