Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta pentru monoparentali si copiii lor: Cisnadioara 14 - 18 iulie 2013

<< < (2/10) > >>

Sunrise:
Foarte frumoasa locatia! Din pacate eu mi.am epuizat déjŕ zilele de concediu pe anul asta, v.am descoperit dupa ce am achitat vacantele de vara (m.am grabit sa prind early-booking) asa ca acum pot doar sa astept sa citesc impresiile celor care vor participa.

Pentru 1 iunie in Buc este vreo modalitate sa ne intalnim? Nu am stiut unde sa intreb, am vazut ca intr.un singur subiect sunt amintiti copiii pe intreg forumul, poate ca nu suntem prea multi in situatia asta. Planul meu e sa mergem la un strand/aqua parc/piscina si ma gandeam ca functie de varsta copilului/preferinte ne.am putea strange 3-4 si ar fi mai distractiv.

wonderland:
 :offtopic: Eu cred că sunteți destui, dar nu suficient de numeroși pe o zonă, cât să se gândească Gigi la un forum/club privat de monoparentali pentru organizarea unor ieșiri locale. ::)
Dar, cine știe...eu m-aș bucura să primești ceva reacții, fie și pe topicul ăsta. :thumbup:

dauina:

--- Citat din: Sunrise din Duminică, 26 Mai 2013, 21:20 ---Pentru 1 iunie in Buc este vreo modalitate sa ne intalnim? Nu am stiut unde sa intreb, am vazut ca intr.un singur subiect sunt amintiti copiii pe intreg forumul, poate ca nu suntem prea multi in situatia asta. Planul meu e sa mergem la un strand/aqua parc/piscina si ma gandeam ca functie de varsta copilului/preferinte ne.am putea strange 3-4 si ar fi mai distractiv.

--- Terminare citat ---
Sunrise, pe topicul "Subiecte despre si pentru singles" vei gasi un sub-topic .."Singles cu copii"...poti scrie acolo, pana ajungi la ...Bucuresti!!!

Sunrise:
Multumesc Dauina, la el am si facut referire mai sus, doar ca acolo nu prea scrie nimeni.

Eu voi ajunge la Buc  :) ca.s perseverenta si am si timp sa fac asta. M.am gandit ca vine vara si activitatea pe forum e posibil sa scada, asa ca o optiune de intalnire in real, pe langa cele planificate déjŕ, nu strica.

wonderland:

--- Citat din: dauina din Luni, 27 Mai 2013, 07:53 ---Sunrise, pe topicul "Subiecte despre si pentru singles" vei gasi un sub-topic .."Singles cu copii"...poti scrie acolo, pana ajungi la ...Bucuresti!!!

--- Terminare citat ---

Oops, se pare că recomandarea astrelor, pentru iunie,de a-mi tempera avantul e valabilă și în mai :fight:
Deși, am scuza că aveam un alt gând, de topic mai... intimizat :)

Oricum, sunrise, mai ai doar 15 postări :applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă