Autor Subiect: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013  (Citit de 43765 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013/nou lansata
« Răspuns #45 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 07:12 »
Da Meleia, mai sunt locuri libere. Intotdeauna, pt fiecare actiune, Samiza ma atentioneaza cand lista se apropie de final, afica mai sunt 2-3 locuri si tot atunci postez pe site si forum aceata informatie. Si doar cand apare mentiunea: nu mai sunt locuri, inseamna ca rezervarile s-au inchis. Este foarte bine, daca sunteti indcrisi, sau va intereseaza o actiune, sa va abonati la topic. Aveti in coltul din dreapta sus 'Notify'.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Re: Tabara pentru cei nou intrati - Cisnadioara 26 - 28 aprilie 2013/nou lansata
« Răspuns #46 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 14:05 »
Postez o lista provizorie. Este buna si informativa pentru voi cei noi in Singles Camp.

1   P Mihaela   Focsani
2   S Mioara   Cluj-Napoca
3   C Teodora   Cluj-Napoca
4   G Andi   Cluj Napoca
5   V Lia         Timisoara
6   I Constantin   Bucuresti
7   S Irina   Bucuresti
8   Ecaterina G   Constanta
9   P George   Husi
10   I Mona   Bucuresti
11   T Eugenia    
12   Catalin P   Bucuresti
13   F Bogdan   Bucuresti
14   A Dragos   Vilcea
15   B Sorin   Hunedoara
16   B Cristian   Craiova

Asa cum am explicat, este o lista provizorie, urmeaza confirmarile de plata.
Asa cum am spus sunt 20 de locuri, 15 pentru noi, 5 pentru vechi. Daca nu sunt dintre cei vechi doritori, mergem mai departe cu inscrierile pentru cei noi.

Offline bog68

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
  • Sunt melancolic, dar mă tratez.
« Răspuns #47 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 20:52 »
Gata, am reușit să mă înscriu pentru excursie, am achitat-o integral, deci acum pot să mă pup!
Voi pleca din București cu mașina personală. Dacă este cineva interesat, pot fi contactat pe mail
( bog_flr@yahoo.com ) sau la tel. 0785.19.17.19

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #48 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 21:00 »
De cate ori iti vad nickname-ul Bog, ma gandesc imediat la un foarte bun amic. A fost o mare speranta a fotbalului, a jucat in nationala de juniori a Romaniei cu Hagi&comp. Din pacate s-a stins undeva pe la Poli Timisoara...Alesese din motive personale echipa orasului de pe Bega, in locul Stelei. Poate altfel ar fi decurs cariera lui. Nu stiu insa daca si viata. Este un om implinit si fericit, s-a casatorit cu o mare campioana a noastra la sarituri, acum vad ca fiica lor le calca pe urme cu sportul. Este campioana la juniori la doua sporturi care au in comun doar apa, dar in stari de agregare diferite... :) : sarituri in apa si snowboard.

E un tip tare haios si placut. Pana mai acum vreo cativa ani jucam impreuna cu alti prieteni fotbal, dar parca pe masura ce ani treceau diferenta intre noi si el, era tot mai mare. Inca mai participa la tot felul de campionate de 7x7, pe teren sintetic si are o forma fizica remarcabila pt varsta lui, oricum cu mult peste ceilalti.

Astept sa te cunosc, BOG!

Offline bog68

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
  • Sunt melancolic, dar mă tratez.
« Răspuns #49 : Miercuri, 03 Aprilie 2013, 21:11 »
Gigi, plăcerea este și va fi de partea mea!

Offline meleia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Spulbera-mi mintile, Lumina ca sa raman doar Inima
Buna dimineata!

Astazi ma decid si eu...s-ar putea sa mai vin cu o prietena. Va anunt pana la sfarsitul zilei!

Acum sa trecem la ....treaba!  :giggle: :giggle:
Azi sunt pasare si cant la Poarta Sarutului.

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
gata m-am inscris si eu..

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
 :offtopic: asa, ca musca-n lapte și de comentat/observat pe margine - am impresia că acțiunea asta aduce niște...premiere:

introdusă din mers în calendar, locație/destinație nouă, se pare că s-au înscris exclusiv newentry și se întrevede o distribuție pe sexe a grupului de participanți neobișnuită pentru acțiunile de până acum :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline malina dragomir

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
bine observat, wonderland...si mie mi-a sarit in ochi inversarea procentajului dominant ...cred ca cei care au stat deoparte si au urmarit de la distanta desfasurarea evenimentelor au prins curaj vazand ca niciunul dintre ei nu a patit nimic...  :)...pana acum..

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Da, asa este! Asa cum m-am asteptat, dupa numarul mare de inscrisi din ultima perioada, actiunea aceasta are succes, in randul celor "new entries". Ceea ce este un lucru foarte bun. La fiecare dintre actiunile destinate celor noi, situatia era salvata de cei vechi, care intregeau grupul... :) Acum se pare ca intreg grupul va fi de noi!

In ceea ce privesc inscrierile in grupul Singles Camp, structura este destul de mult modificata, in sensul ca, cel putin statistic, de 3 luni incoace au intrat mai multi barbati decat femei. Nu gasesc inca o explicatie...

Lucrul acesta se observa dar la o scara limitata acum, la nivelul unei actiuni, dar cu siguranta ca va avea proiectie in viitor. Barbatii sunt in general mai suspiciosi cu lucrurile noi, pe care nu le pot evalua cu usurinta, stau mai mult in expectativa, prefera sa tatoneze pana sa ia o decizie. Dar cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, fac pasul de a incerca si vedea despre ce este vorba.

Ritmul de inscriere este de cca 5 - 10 persoane pe zi, asta nu inseamna evident ca toti care-si lasa Email-ul si numele si sar in papuci si dau fuga intr-o actiune. Ba chiar multi se inscriu doar la impuls, dupa care nu mai dau nici un semn. Oricum cresterea cu cca 1000 de noi inscrisi se simte de pe acum, succesul inscrierilor pt actiunea de la Cisnadioara, organizata si lansata ad-hoc, doar cu o luna inainte de desfasurare, este cel mai bun exemplu.

Si la celelalte actiuni, care urmeaza, prezenta celor noi se simte in lista de inscrieri. Zilnic, zilnic, vad in tabelulul colector care pleaca spre agentie, nume noi, semn ca fac pasul spre offline.

In momentul de fata, exista un nucleu de "fideli" vechi ai Singles Camp, apoi exista un grup mare cu cei care au intrat acum un an - un an si jumatate si care in acest moment sunt majoritari in totalul membrilor activi si un grup format de cei nou inscrisi, respectiv ianuarie - aprilie. Apreciez in acest moment un numar de cca 600 - 800 activi!  :thumbup:

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
Salut, prieteni!
Pare ca va fi frumos si interesant! Am vorbit si cu Iuliana, asa ca amandoua suntem dornice sa venim.
Daca mai sunt locuri libere, contati pe noi!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Uite ca incep sa apar si ce vechi! Se lasa cu  *|* *|* *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Pink si Iuliana (apropo, vii cu prajituri? - fetele te-au pomenit toate zilele....cu  :flori:), luati direct legatura cu Samiza, voi deja stiti "poteca"... :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Barbatii sunt in general mai suspiciosi cu lucrurile noi, pe care nu le pot evalua cu usurinta, stau mai mult in expectativa, prefera sa tatoneze pana sa ia o decizie. Dar cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, fac pasul de a incerca si vedea despre ce este vorba.

Adică mai prudenți, raționali, calculați sau mai rezistenți la nou, mai temători, mai risipitori cu timpul, că niciodată n-am înțeles prea bine, admin?  :giggle:

Si la celelalte actiuni, care urmeaza, prezenta celor noi se simte in lista de inscrieri. Zilnic, zilnic, vad in tabelulul colector care pleaca spre agentie, nume noi, semn ca fac pasul spre offline.

Deci, care și cum mai avem vreun gând să ne și decidem mai repede?

Ritmul de inscriere este de cca 5 - 10 persoane pe zi....
Oricum cresterea cu cca 1000 de noi inscrisi se simte de pe acum...
Apreciez in acest moment un numar de cca 600 - 800 activi!  :thumbup:
Cred că și mediatizarea pe tv, presă scrisă a contat mult.
 :thumbup: :applause: :flori: Sunt roadele unei munci susținute. Felicitări!

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
Pink si Iuliana (apropo, vii cu prajituri? - fetele te-au pomenit toate zilele....cu  :flori:), luati direct legatura cu Samiza, voi deja stiti "poteca"... :)
Servus, Gigi! Salutari, tuturor!
Multumim, o contactam pe Samiza si sa ne vedem cu bine!