Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ocazie! Andaluzia si Gibraltar 16 - 23 mai 2013

<< < (4/13) > >>

admin:
Mai multe detalii despre hotelurile pe care vi le-am prezentat doar ca fotografii:

Camino de Granada 3*
Adresa: Carretera (Antigua) de Málaga, Chana (Fatinafar) 18015 Granada

Este situat in zona rezidentiala Chana, a orasului Granada, la doar 3 km de cartierul vechi. Pana in centru, se face doar 10 minute cu masina sau autobuzul (statia se afla chiar in fata hotelului) iar pana la Alhambra la fel sunt doar 5 km. Nu este un hotel central, am evitat sa iau unul cu un astfel de plasament, datorita experientelor trecute. Granada se afla in reconstructie, multe strazi centrale sunt inchise sau au restrictii (cei cu care am fost in septembrie stiu bine... :() Parcarea in oras este o adevarata aventura, asa ca a spera ca poti intra cu microbuzul si a-l stationa acolo, este mai mult decat un vis. Cum Granada este un oras de mici dimensiuni (comparabil cu Sibiul, sau chiar mai mic), iar zona centrala este ultraaglomerata, acum si restrictionata, de preferat este cazarea departe de santiere, intr-o zona linistita. Am urmarit sa avem un acces usor spre zona centrala si spre inelul Granadei si sa intru relativ simplu din autostrada. (dupa zborul pana la Malaga si preluarea din aeroport a microbuzului, vom pleca spre Granada, unde ajungem in jur de 20.30, deci pe seara, cand orientarea nu se mai face chiar simplu. Parcarea se face direct la hotel, dupa cate am inteles este gratuita, asa ca inca doua puncte in plus in alegere.

Avand in vedere ca stam 2 nopti am dorit sa fie ceva linistit, mai de vacanta si care sa aiba deci si posibilitate de relaxare. Hotelul are piscina, asa ca ne vom putea bucura, dupa plimbarile si vizitele in oras, de o baie reconfortanta, iar amplasarea in afara tumultului orasului, ne va da confortul necesar. Camerele au climatizare, uscator de par, fier de calcat. Camino de Granada are un restaurant si o cafenea, asa ca vom putea servi masa de seara acolo.
Pe booking, nota medie a feed-back-urilor este foarte bine, ceea ce a cantarit mult in alegerea acestui hotel si luarea deciziei.

admin:
Ayre Hotel Córdoba 4*  
Poeta Alonso Bonilla, 3, 14012 Córdoba

Am ales acest minunat hotel, pentru ca am fost foarte incantat de serviciile sale, in septembrie anul trecut. La fel ca si in cazul Granadei, m-am gandit ca stand doua nopti, este de preferat ceva linistit si odihnitor. Este din acest punct de vedere ideal. Amplasat intr-o zona rezidentiala de lux, în mijlocul unei gradini superbe, Hotelul Ayre Córdoba se află la 10 minute de mers cu maşina de centrul oraşului Córdoba. Are o piscină exterioară, 2 terenuri de tenis şi acces Wi-Fi gratuit.

Camerele sunt spaţioase, au un decor clasic, ferestrele dau catre grădina. Sunt dotate cu televizor, un seif şi un minibar cu apă gratuită. Restaurantul de lângă piscină, La Parrilla, serveşte o gamă variată de preparate din bucătăria spaniolă. Hotelul Ayre oferă, de asemenea, un restaurant de tip bufet şi un snack-bar în aer liber, amplasat pe terasă.

Centrul istoric se află la 10 minute de hotel, cu maşina sau cu autobuzul. Celebra Catedrală Mezquita şi Palatul Alcázar de los Reyes Cristianos se află la mai puţin de 5 km distanţă.

admin:
Hilton Garden Inn Sevilla 4*
Calle Ingeniería no.11 Torneo Parque, Seville, 41015, Spain

Amplasat in Parque Empresarial Torneo business district, Hilton Garden Inn Sevilla este un hotel de lux 4*. Camerele sunt echipate cu mobilier si electronica de ultima generatie, fiecare dispune de HDLEDTV. Are piscina exterioara, sala de fitness deschisa 24 de ore din 24, ofera WiFi gratuit si are un internet point. Hotelul are si un restaurant, un snack bar si o sala de meeting, dar pe care noi de aceasta data, nu ne intereseaza. Poate insa sa ne intereseze (nu stiu insa cam ce preturi sunt) terasa din gradina, unde se prepara diverse mancaruri.
Parcarea autoturismelor se face direct la hotel, costa 5 EUR/noapte.

admin:
Holiday Inn Express Campo de Gibraltar-Barrios 3*
Pi Palmones III Carretera La Térmica, s/n, 11379 Los Barrios

Algeciras este un port in care traiesc un amalgam de nationalitati: marocani, spanioli, englezi, portughezi. Majoritatea marinari sau comercianti. Are o zona centrala veche, interesanta si placuta pentru o plimbare, are plaja, cateva magazine mari. Atractia este Gibraltarul, aflat la doar 15 km si iesirea pe mare spre Africa. Am preferat hotelul pe care l-am avut in septembrie, pe langa referintele foarte bune, adaugandu-se si impresia excelenta pe care ne-a lasat-o. Nu este chiar in oras, acolo o sa mergem cu microbuzul, pe care-l parcam in zona de port. Am sa va arat si zona de plecare spre Africa. Amplasamentul: lângă autostrada A7 și la 8 km de centrul orașului Algeciras

Este situat în Parcul Tehnologic și de Afaceri Los Palmones, o arie cu multe magazine mari. Camerele cu mobilier modern, au aer condiționat, TV prin cablu și facilități gratuite pentru prepararea de ceai și cafea. De asemnea Toate au birou, o baie baie cu uscător de păr și articole de toaletă.

Hotelul are un lounge elegant, cu TV cu ecran plat. Există, de asemenea, un café-bar, unde este servit un variat mic dejun continental.
Parcarea este gratuita la hotel. Cea mai apropiată plajă este la 2 km, dar in mai cand mergem noi, apa marii nu este buna de baie.

admin:
Eurostars Astoria Malaga 3*
Avenida Comandante Benitez, 5, 29001 Málaga

Este un hotel cotat foarte bine in media feed-back-urilor, un punct important care ne-a determinat sa-l alegem. Celalalt este amplasarea ideală, în centrul oraşului Malaga, la 5 minute de mers pe jos de Muzeul Picasso şi la 1 km de plajă. Hotelul oferă acces Wi-Fi gratuit la internet. Camerele sunt decorate placut şi sunt dotate cu aer condiţionat. Toate baie cu o cadă spa relaxantă.
Recepţia este deschisă permanent si review-irile arata ca personalul este diponibil si prietenos un lucru care da o nota buna in general locatiilor. Este aproape de gara, dar nu o sa avem nevoie de aceasta.
Singura problema, ca orice hotel central, nu are parcare. Este necesara parcarea intr-o locatie apropiata, costa 15 EUR/zi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă