Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ocazie! Andaluzia si Gibraltar 16 - 23 mai 2013

<< < (3/13) > >>

admin:
Azi de dimineata s-a mai ocupat un loc. Deci suntem cu mine 8, numarul minim de participanti s-a atins deci. Astfel ca excursia se va tine 100%. A mai ramas doar un loc.

admin:
La Carnaval am primit solicitarea de rezervare a ultimului loc. Urmeaza sa comunic maine si componenta grupului.

admin:
S-a confirmat prin avans si ultimul loc. Deci nu mai sunt locuri disponibile.  Si o erata: asigurarea costa dupa cum v-a cominicat si m-a corectat Samiza, 64 ron, nu 64 eur cum scrisem undeva aici pe topic. Am corectat si acolo.

admin:
Lista finala a participantilor la circuitul de Andaluzia si Gibraltar:

1   Florina P    Bucuresti
2   Lucia R C    Bucuresti
3   Eugenia H Bucuresti
4   Constanta S   Bucuresti
5   Liliana Z   Bucuresti
6   Mihnea G   Bucuresti
7   Cornelia D   Sibiu
8   M Viorel   Bucuresti
9   Gigi Cindea Sibiu

admin:
Am stabilit azi, impreuna cu Samiza hotelurile la care o sa stam in aceasta excursie. Sunt, dupa cum o sa vedeti, hoteluri foarte bune.

Hotel Camino de Granada 3*, unde o sa stam doua nopti.

Ayre Hotel Cordoba 4*, urmeaza sa stam 2 zile in acel superb hotel, din care grupul din toamna, abia se mai dadea dus.

Hilton Garden Inn 4* Sevilla, vom sta in hotelul apartinand celebrului lant, o noapte.

Holiday Inn Express 3* Los Barrios Algeciras, ne va gazdui o noapte. Anul trecut am stat acolo, iar serviciile au fost ireprosabile.

Eurostars Astoria 3* Malaga, excelent plasat, chiar in port. De acolo suntem foarte aproape de zona de promenada si de centrul vechi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă