Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ocazie! Andaluzia si Gibraltar 16 - 23 mai 2013

<< < (5/13) > >>

admin:
Dupa cate va explicam, pentru a vizita Alhambra este nevoie de o programare cu cateva luni inainte. Noi suntem destul de apropiati ca perioada de ziua in care vom ajunge in Granada, astfel incat va trebui sa ne asiguram ca ...putem si intra in complex, daca tot ajungem pana acolo. Mai jos, am postat un link catre site-ul oficial al Alhambrei, pentru a intelege si vedea cum se procedeaza si cat costa rezervarile. S-ar putea face si indivudual, dar cel mai bine este sa fie colectiv, pt a ma asigura ca ora de intrare este aceiasi pt toti cei 9.
http://www.ticketmaster.es/nav/en/mucho_mas/granada/alhambra_y_generalife_09oz/visita_general/entradas.html?canalMB=ALH&utm_campaign=ALH-weboficial&utm_source=alhambra-tickets.es&utm_medium=link&canalMB=ALH

Acum intrebarile mele, pe care am sa vi le transmit si pe Email si la care as dori cat mai repede un raspuns:
- Doreste toata lumea sa intre in complex? Daca da:
- Sunteti de acord sa va achizionez eu biletele de intrare, urmand ca la plata de diferenta pt circuit sa adaugati si suma de 13 EUR + comisionul bancar aferent platii?

In cazul in care raspunsurile sunt afirmative, va rog sa mi le transmiteti ca reply la Email-ul transmis, cu mentiunea ACCEPT. Cine nu doreste sa intre, sau vrea sa-si achizioneze singur biletul de intrare, de asemenea va rog sa-mi comunice optiunea.

admin:
Toata lumea a fost de acord cu achizitionarea comuna a biletelor de intrare in Alhambra, am rugat-o deci pe Samiza, sa ne cumpere 9 bilete pt data de 17 mai ora 11.00. (Ora 11.00 este cea de intrare in Palatul Nasrid, noi o sa ne incepem insa vizita Alhambrei si Generalife la 9.30). O sa ramanem in complex pana in jur de 14.30 - 15.00, pentru ca o sa avem multe lucruri de vazut acolo.

IuliaT:
ma trezesc si eu ca mandea....daca apare vrun loc liber pe aici...vin eu :)

Caroline:
Cred ca va trebui sa fac copy-paste la toate informatiile intr-o "brosura" all-in-one, plus lamuriri de pe Wikipedia, inainte de pleca...
Altfel, o sa ma "inghita" atatea informatii, in loc de eu pe ele... :D

admin:
Sunt acolo cu voi si o sa va povestesc pe indelete, fara detalii de-alea care incarca inutil prezentarile. Oricum pana plecam am sa termin cele 1001 de nopti despre Alhambra si mai vreau sa abordez Sevilla de care inca n-am scris nimic si este de fapt cel mai mare oras pe care o sa-l vizitam.

In alta ordine de idei, am achizitionat biletele de intrare in Alhambra, la ...mustata. Am mai gasit doar o singura ora disponibila, 13.30, va dati seama cat interes exista pentru acest obiectiv! Oricum si ora asta ne vine foarte bine, o sa incepem invers, cu Generalife si cu zona extra Nasrid, urmand ca la 13.30 sa fim incolonati cuminti si cu mainile la spate, la intrarea in zona de palate maure. Unde avem de stat mai bine de o ora si jumatate. Asta inseamna ca o sa plecam in jur de 15.30 de la Alhambra....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă