Scrise de noi > Articolele noastre

Scrisul poate fi un hobby?

<< < (5/6) > >>

wonderland:
Scrierea de mana stimuleaza si exerseaza creierul, ajutandu-l sa se dezvolte corect. Mai mult decat atat, s-a constat ca exercitiile de scriere alunga stresul, grijile si aduc starea de bine,  deschizand fereastra noilor orizonturi (daca va este greu sa comunicati direct, puteti sa va descarcati prin scris).

http://www.ganduridinierusalim.com/scrisul-de-mana-stimuleaza-functiile-creierului-in-timp-ce-tastatura-le-anihileaza/

almi_gabi:
Frunzarind ceva pagini de internet am dat si eu peste un articol despre scris. Mi s-a parut interesant si de folos ce scrie aici.   8)  :)

De ce esti mai productiv atunci cand iti scii ideile pe hartie

noiembrie:
Mi-as fi dorit ca nu scrisul ci "ascultarea" sa fi fost pentru mine "hobby".

N-am fost un bun ascultator, poate nici acum nu sunt,desi ma straduiesc.
N-am inteles o vreme de ce in viata de obste(ex. in manastiri) celor noi veniti li se cerea sa faca "ascultare". Ea insemna supunere, tacere,intelegere,mai tarziu lupta cu propriul "eu".
Dupa astfel de "botez",cred ca putini mai ramaneau cu aceeasi chemare si greu trebuie sa le fi fost tuturor.

Oare sa gandesc si "casnicia" ca o viata de mica obste...Unele din principii se potrivesc,dar cati stim sa facem "ascultare"...

In grupul nostru pare ca cei mai multi asculta,incearca sa inteleaga, unii mai privesc si in urma "la canoane".Apoi unii se simt pregatiti sa participe, sa simta,sa dea din entuziasm, sa primeasca.
Prea multi tac si noi vrem ca ei sa vorbeasca, sa erupa, Sa Fie !

noiembrie:
Mi-am baut cafeaua de dimineata ascultandu-l pe Dan Puric,pentru mine si el unul din "cei putini".

Tot cautand adevarul si tot mai aproape de Divinitate, cu multa speranta in cei tineri ,pe care-I considera "esalon de salvare".
Spune el asa de frumos ca noi romanii am dat cea mai frumoasa traducere ecumenismului, ca noi am spus cel mai frumos"si ne izbaveste pe noi de cel viclean"
pentru ca cel viclean e mai rau decat cel rau.

Si mai spune el frumos despre rolul femeii,mama,mamaica,femeia pura ce duce mai departe viata,asa  cum "mironositele " nu s-au temut chiar si atunci cand si apostolii au facut-o.

Si cum in grupul nostru majoritare ca numar si ca prezenta in actiuni sunt femeile,ma bucur.

noiembrie:
Sunt un spirit liber...

Nu ma poti tintui intr-un sipet,
Nu-mi poti taia aripile,
Nu-mi poti opri visul,
Nu ma poti opri sa ma inalt,

Dar,
Imi poti atinge aripa ranita
Cu surasul tau.
Imi poti oferi o petala
Pe care sa-mi asez visul.

Ma poti primi
O clipa
In causul palmelor tale,
Omule...!

P.S.Iar tu, Gigi,imi mai poti oferi o lista cu noi excursii,sa nu cad de tot in reverie..

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă