Scrise de noi > Articolele noastre

Scrisul poate fi un hobby?

<< < (4/6) > >>

almi_gabi:
Scrisul este ca mersul pe bicicleta - la inceput e greu sa-ti mentii echilibrul, ai impresia ca nu inaintezi, ca in ciuda eforturilor ramai pe loc si apoi apare acel moment in care constati ca simti adierea vantului, ca inaintezi, descoperi bucuria de a pedala. La fel si scrisul, la inceput poate fi greu ( cred ca am citit pe undeva de tracul "foii albe" )  apoi apare acea bucurie de a comunica, de a te conecta, de a comunica.  :)

florart:
Cu siguranta ca scrisul poate fi un hobby, dar conteaza sa ai si har. Putem scrie kilometri de pagini aiurea, daca nu reusim sa transmitem ceva cititorului. Parerea mea. Este adevarat si faptul ca, (aproape) tot ceea ce faci cu pasiune are impact pozitiv asupra celor care te citesc, mai putin celor care, poate din lipsa de ocupatie (sau chiar ocupandu-se cu asa ceva!) incep sa critice. Dar si critica este constructiva, in definitiv ai nevoie si de pareri combative, ca sa iti imbunatatesti (sau nu) stilul. Altfel cum ar putea exista critici de carte, de film, etc? Totul este sa ramai cu ochii lipiti de partea plina a paharului.
Pe de alta parte, hobby sau nu, scrisul poate fi terapeutic. Te ajuta sa te descoperi, sa te vindeci si, mai ales sa daruiesti celorlati.
Un gand, o poezie, o stare sufleteasca, o amintire.

Balaita Violeta:
 Buna ziua, am descoperit aceasta pagina si am si reusit sa o citesc( am avut timp). Sunt incantata de ceea ce am citit dar am ramas totusi cu un semn de intrebare. De ce atat pe putine conversatii, cate 1-2 in 2013, 2014, 2015 si ultimele mesaje in ianuarie 2016, suntem deja in septembrie.
 Va doresc o zi splendida si sper sa ma integrez si eu incet, incet.

wonderland:
Cand spui putine conversatii, cred ca te referi strict la acest subiect....
Sunt multe subiecte pe forum, unele mai dezbatute, altele mai putin, in functie de interesul fiecaruia si mai ales, in functie de disponibilitatea celor nou-intrati de a se familiariza cu forumul.
Adica, atunci cand se inscriu sa aloce un pic de timp pentru a intelege cum sunt organizate discutiile pe forum, ce subiecte sunt,  unde pot gasi ceea ce ii intereseaza...

Cine face asta...gaseste macar un subiect care sa-i starneasca interesul, dorinta de a isi exprima propria parere, de a intra in dialog...
Asa cum au facut si  cristinamihaela, florart, cum ai facut si tu... (asta ca sa ma refer doar la comentariile celor nou intrati)
Zi frumoasa si macar un gand de scris, pe zi! Bine, hai, pe saptamana, tot ar fi bine. :giggle:
 :flori:

wonderland:
La fix, a propo de scrisul de mana:
"Arta scrisului de mân? ne stimuleaz? controlul asupra mâinii, ne ajut? s? ne coordon?m privirea cu mi?carea degetelor. Scrisul de mân? exprim? sufletul nostru, stilul sau personalitatea", sus?ine Umberto Eco.

http://www.activenews.ro/cultura/Umberto-Eco-Invatati-copiii-sa-pastreze-vie-arta-scrisului-de-mana.-Arta-scrisului-de-mana-ne-stimuleaza-controlul-asupra-mainii-ne-ajuta-sa-ne-coordonam-privirea-cu-miscarea-degetelor-130487#.VtBJX2GcQ7Y.facebook

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă