Scrise de noi > Articolele noastre
Până când moartea ne va despărți
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Duminică, 24 Februarie 2013, 13:55 ---Până când moartea ne va despărți
articol scris de wonderland
...
--- Terminare citat ---
eu nu cred in aceste cuvinte - sau cel putin nu in sensul acela clasic dat de rostirea lui la oficierea unei casatorii ( e clar ca rostit inca o data isi pierde valoarea si semnificatia !!)
sunt prea multe alte lucruri in viata asta care ii despart pe oameni; care ii determina sa plece fiecare pe drumul lui - cautand sa completeze un gol din suflet sau culmea un preaplin care nu isi gaseste echivalent
Caroline:
Sau sa isi "completeze" menirea pentru care au venit pe lume. Singuri sau nu, pana cand moartea ii va desparti de ea sau dincolo de moarte... :)
almi_gabi:
Stii Carol, au fost vremuri in care eram foarte sigura de ceea ce era important, de ceea ce era corect, de ceea de era sigur, de ceea ce era menit - au venit alte vremuri - in care nimic nu mai este ce pare !!
Te adaptezi si mergi mai departe. Pana unde sau pana cand ...hmmm....pana unde reuseste fiecare.
wonderland:
O postare recenta, dan4orto, la "Singuratate in doi", mi-a reamintit de aceasta tema.
Raman, se pare la aceeasi concluzie, ca aceasta expresie capata inteles daca o completam cu..." moartea iubirii dintre noi"
Cum facem sa nu ajungem la acest moment, e alta poveste.
Acum, scriind, imi trece prin minte ca poate n-ar fi rau sa mergem sa asistam la ceremoniile alea organizate de diverse primarii dedicate cuplurilor care implinesc 50 de ani de casnicie.
wonderland:
Nu stiu detalii despre poveste, dar e socant sa afli ca exista casnicii care au 51 de ani de existenta, nu?
:faint:
Daca au ajuns aici, chiar ca doar moartea ii va desparti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă