Scrise de noi > Articolele noastre
Singuratatea "alergatorului de cursa lunga"
Tania I:
Nu mi se pare ca esti batrana dar intre 'tineretul' din ziua de azi si tine este o oarecare diferenta... adica daca si persoanele care sunt nascute in anii 60 - 70 nu vor sa lupte si au conceptiile celor nascuti in 80 - 90... incep sa imi pierd entuziastmul....
mihaela1961:
--- Citat din: Tania I din Duminică, 24 Februarie 2013, 21:52 ---Nu mi se pare ca esti batrana dar intre 'tineretul' din ziua de azi si tine este o oarecare diferenta... adica daca si persoanele care sunt nascute in anii 60 - 70 nu vor sa lupte si au conceptiile celor nascuti in 80 - 90... incep sa imi pierd entuziastmul....
--- Terminare citat ---
Pai de ce generalizezi tu, considerand ca o oarecare mihaela1961 ar reprezenta conceptul tuturor femeilor in plina maturitate(cica nu se zice batran, se spune 'in plina maturitate')Sa-ti dau un exemplu:tata, asta la ceva tim dupa moarta mamei mele si-a gasit sotia cu care s-a casatorit ce-i drept doar religios la 63 de ani!Crede-ma, s-au inteles perfect!Si nu e un caz unic!
Chestia cu 'nu vor sa lupte'...pai cum va intelege o Tania-reprezentanta 'sexului tanar' pe o femeie matura cu o viata de tabieturi in spate?Pai n-am spus eu in articol ca am avut si eu iubirile mele?Tu pari incrancenata parca pe ideea asta a gasirii jumatatii ideale!Sa o cauti, e perfect dupa mine, sa fii 'cantonata' pe asta, nu e tocmai OK!Lasa timpul sa decida, nu sta cu mainile in san, nu de altceva, dar nu astepta sa-ti apara noaptea pe fereastra 'Zburatorul' lui Heliade Radulescu, fa-ti un cerc cat mai mare de preieteni-si prietene, disteaza-te ca orice fata!(eu dansez si acuma cu o placere nebuna)DAR..nu accepta un MANEJ in casnicie(vezi ca am postat un articol in sectiunea 'Ganduri asternute'-chiar vesel!) si nici femeia-menaj!Pariem ca peste n luni sau maxim un an nici nu vei mai fi pe aici pt. ca vei tine de mana un 'Fat Frumos' asa cum ti-l doresti tu?
:kissing: :flori:
Tania I:
Da am generalizta... greseala mea...
Nu am stat/stau cu mainile in san... Hai sa iti spun cum stau lucrurile sau mai bine zis cum au stat lucrurile in viata mea: am iubit un om 7 ani de zile (am fost casatoriri 5) - m-a inselat, am luptat nu am zis what the hell renunt din prima, am luptat eu asa cam 6 luni din ultimul an de casnicie, mi-am dat seama ca nu am ce face... vreo 6 luni dupa ce mi-am dat seama am suferit asa cum sufera orice om dupa o relatie lunga (cred eu) timp in care mi-am lins ranile, am plans, am urlat, am simtit ca lumea mea s-a sfarsit... Dupa astea 6 luni mi-am dat seama ca vreau sa traiesc din nou, am inceput sa ies/dansez/distrez cum spui tu dar treptat pt ca nu mai facusem asta sau mai bine zis nu o facusem niciodata intalnindu-l pe EL prea devreme... Am iubit din nou pt ca pt mine sentimentul asta este divin... am suferit din nou dupa care am iubit din nou... ce-i adevarat nu pe Fat Frumos pt ca desi am parut eu entuziastma pana acum nu cred ca exista... sunt doar oameni normal in jurul nostru cu defecte, tabieturi asa cum avem si noi, asa cum suntem si noi...
Am intrat aici pe forum acum un an... in ideea ca vroiam sa ma plimb dar nu am facut asta pana acum... sper sa o fac desi... in astia 2 ani de cand sunt singura (chiar daca am iubit nu inseamna ca nu am fost singura, ciudat nu?) am descoperit si shooping ul :applause: si in general pe asta am cheltuit banii... sper sa rezist la un mom dat si sa merg intr-o excursie cu voi...
Nu mi-am canalizat energia spre o relatie asa cum spui tu dar eu simt ca viata=iubire=relatie=familie=copii si fara asta mi se pare ca nu este intregita...
As vrea sa imi gasesc relatia aia de care spui tu (nu pe Fat Frumos ca am spus ca nu cred ca exista asa ceva, am incetat sa mai cred in povesti cu Printi care salveza Printesele aflate in pericol, desi ma uit la basme ;D) ca se va intampla peste maxim un an de zile (deja au trecut doi si asta ma face sa rad) dar asta nu inseamna ca nu voi mai intra pe aici... ramane de vazut ;)
PS 1 voi cauta articolele de care spui tu
PS 2 am vazut ca aici nu exista mesaj privat, vroiam sa te intreb pe tine sau pe wonderland ce trebuie sa fac sa scriu si eu un articol/ o poezie.
wonderland:
--- Citat din: Tania I din Luni, 25 Februarie 2013, 07:05 ---
PS 2 am vazut ca aici nu exista mesaj privat, vroiam sa te intreb pe tine sau pe wonderland ce trebuie sa fac sa scriu si eu un articol/ o poezie.
--- Terminare citat ---
Ca să scrii, dacă ai întrebat, am vaga bănuială că știi deja cum să o faci ;)
Ca să fie ”publicat” pe forumul Singles Camp, vezi topicul MOZAIC - Postarea articolelor http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html
Spor, succes! Eu una aștept cu nerăbdare. Cred că și Gigi se va bucura că ne...înmulțim :thumbup:
deli_a:
Tania, am mentionat ca ceea ce spun este din propria experienta, dar nu am precizat despre ce fel de experienta era vorba. Am avut parte de 30 de ani de casatorie cu un om minunat, ne-am gasit de tineri si pot sa spun doar: Doamne, ce bine a fost !!!! Ceea ce vreau eu sa spun este ca nu trebuie pierduta speranta, ca exista relatii lungi si frumoase si, mai ales, interesante si corecte (fara inselatorii, minciuni, etc.). Acum, cu ajutorul prietenilor din SC, am inceput sa ma reinventez, sa ma redefinesc si...sa merg mai departe. II multumesc lui Dumnezeu ptr. ceea ce mi-a dat si gust cu mare placere si bucurie din ceea ce vine in continuare in viata mea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă