Scrise de noi > Articolele noastre
Spune DA și lasă în sufletul tău fereastra deschisă
almi_gabi:
mah, miha - era o gluma , in fine.... ;)
wonderland:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 01 Martie 2013, 11:19 ---Mai am și eu o variantă!
--- Terminare citat ---
Și eu. mai multe :whistle:
Brrrrrrr - asta nu mă prea amuză :(
Caroline:
Sa sintetizam etapele:
1. Waiting for a miracle
2. Mentally dating
3. Hungry (of love, I suppose...)
4. Will die alone. With 72 cats.
It is obviously ca asta nu e drumul cel bun. Ce-ar fi sa schimbam conceptul? De exemplu...
1. Don't wait for anything, make that miracles happen, by yourself.
Restul pasilor sunt la alegere...
achile:
Spunea cineva pe aici ca va adormi cu laptopul in brate....eu am reusit sa ma trezesc citind acest topic(este 3,30 a.m.)....sa ma trezesc doar din amorteala generata de niste subiecte frunzarite anterior...oricum, sa fiti convinse ca odata cu varsta(nu-mi sariti in cap ,va rog) acea fereastra nu va fi tinuta deschisa decat de inima...si nu in sensul biologic al cuvantului.....v-o spun cu drag...si iarasi va rog....nu ma certati......SI.... VOI NU SUNTETI FEMINISTE?....intradevar sufletul si MINTEA femeii nu poate fi cunoscuta de nici un barbat.
mihaela1961:
--- Citat din: achile din Joi, 11 Aprilie 2013, 03:27 ---Spunea cineva pe aici ca va adormi cu laptopul in brate....eu am reusit sa ma trezesc citind acest topic(este 3,30 a.m.)....sa ma trezesc doar din amorteala generata de niste subiecte frunzarite anterior...
--- Terminare citat ---
Bine ai venit printre noi!
Eiiiii! 'este 3,30 a.m.'...subiectele provocate de noi 'te vor prinde'.Aici se duc ...'Polemici cordiale', asta ca sa-l parafrazez pe Paler!
Toata lumea este binevenita si fiecare isi poate expune propria filozofie, conceptie intru abordarea subiectelor.Atat timp cat-dupa cum prea bine vezi-totul este la nivelul ideilor creative, civilizate, este super Ok!
p.s. si eu ma 'las prinsa' mai multe ore in sir de cate o tema pe care vreau sa o postez!Trebuie sa recunosc cu umor ca in 'ast timp', socotesc telefoanele prietenelor inopinate, drept pentru care raspund destul de taios, dar ele nu se supara! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă