Scrise de noi > Articolele noastre

Spune DA și lasă în sufletul tău fereastra deschisă

<< < (3/9) > >>

wonderland:

--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 16 Februarie 2013, 08:15 ---Pentru ca am primit intr-un fel 'unda verde' de la Wonderland
--- Terminare citat ---

Mihaela, dar de ce ”un fel” de undă verde ? Bătea în albastru? :giggle:
Eu abia mă obișnuiesc pe aici, nu m-am simțit chiar...proprietară a locului - poate de aici culoarea incertă.
Oricum, cred că se permite orice nu încalcă Regulamentul SC, al formului,  nu știu dacă mai e nevoie și de alte regulamente individuale :) )

Bune recomandări! Ca și sugestiile pentru...autoanaliză și înțelegere de sine. :flori:

mihaela1961:
Wonderland,
Am franchetea sa recunosc superioritatea unei persoane din anumite puncte de vedere(a nu se intelege ca 'm-a pocnit' atoflagelarea la ora asta), ce scrii tu e minunat!Nu te ridic pe un pedestal, dar te admir!Prefer sa vad ce 'mentiuni' fac ceilalti dupa aceea capat curaj! :)

mihaela1961:
Trebuie sa mai fac o precizare pt.a nu crea absolut nici un fel de confuzie vis-a-vis de articolul preluat si postat de mine.Alina Mihaela Barbu NU SUNT EU, chiar daca suntem doua Mihaele!As fi dat si sursa(ma refer la site, de altfel site foarte drag mie), doar ca nu cred ca face obiectul discutiilor noastre!E un site despre psihoterapie-psihologie!

wonderland:
Multumesc :kissing:
Mă copleșești. Spun doar ce gândesc, simt, cunosc din ce-am învățat și am trecut prin filtrul personal.
Pentru mine scrisul e un fel de dialog cu mine, un mod de a-mi așeza gândurile, de a mă înțelege pe mine, până la urmă.
Nu am nici pretenții de autor, nici de detinător al unor adevăruri absolute, nici de îndrumător al altora.
Știu sigur că mulți  dintre voi scriu mai bine  decât mine.

Intamplător, (întâmplările astea, domnule!!!!) am văzut apelul lui Gigi și am zis că e o oportunitate și pentru mine de a îmi mentine vie gandirea, simțirea și plăcerea de a scrie.  Că așa functionează întotdeauna lucrurile - cu avantaje/beneficii reciproce ;D.

Dar am sentimentul că ceva din ce-am spus eu s-a înțeles greșit. Posibil să fie o impresie greșită a mea. Dar simt nevoia unei precizări.
Eu spuneam de articolul pus de tine - In Cautarea Printului din Povesti: Cateva sugestii pentru femeile singure
de Therese J. Borchard - că are recomandări și sugestii bune pentru oricine citește.  Inclusiv pentru mine.

O zi frumoasă ție și oricui poposește pe aici!

Tania I:
Parerea mea este ca indiferent de varsta pe care o avem, daca o data am patit-o oricare ar fi fost situatia, devenim mai precatuti si spunem 'DA cuplului dar nu oricum'...
Eu am spus da de ceva vreme si am lasat o fereastra deschisa in sufletul meu, imi doresc, dar la fel de bine imi si traiesc viata si ma bucur de ea!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă