Scrise de noi > Articolele noastre
Chiar trebuie să fiu trist/ă de Valentine`s Day?
clara39:
..mie imi plac sarbatorile nu-mi plac ..acum..dar eu am ales..si vorba aia..."prostiile si placerile se platesc",dar nu la infinit...cand esti in .."plati" esti si un pic ..evitat...dar o sa treaca..ce rost are sa fii trist cand tu ai ales sa fii singur?
wonderland:
--- Citat din: TORICOSU din Joi, 14 Februarie 2013, 23:00 ---De acord , raman la...De luat aminte. De felicitat și...atat.
--- Terminare citat ---
Am spus de urmat referindu-mă la atitudinea Carolinei, care trăiește conectată la sine, nu la racordată la condiționări exterioare.
--- Citat din: mihaela1961 din Vineri, 15 Februarie 2013, 10:10 --- am scris abuzat in loc de amuzat si altele, dar voi intelegeti din context! :)
--- Terminare citat ---
...eu am înțeles din context că n-ai abuzat de sticla de ballantine...
wonderland:
--- Citat din: rocky din Vineri, 15 Februarie 2013, 20:22 ---1. chiar trebuie sarbatorit valentine's day? nu e sarbatoare de-a noastra ...
--- Terminare citat ---
wonderland:
--- Citat din: rocky din Vineri, 15 Februarie 2013, 20:22 ---1. chiar trebuie sarbatorit valentine's day? nu e sarbatoare de-a noastra ...
2. de ce ai fi trist/a in aceasta zi?
--- Terminare citat ---
Titlul este ironic nu continea nici un bocet, dimpotrivă, după cum se vede pe parcurs. Dacă citești mai mult decât titlul.
Valentine`s Day mi-a ieșit în cale. Ignor cu indiferență (dat fiind că poti ignora si ostentativ :) ) toate sărbătorile obiceiurile importate.
Nu știu pe cine și de ce te temi tu că s-ar putea să superi.
Nu ceea ce spun ceilalti de poate supăra. Doar ceea ce gândești tu despre ce spun ceilalți. ( Nu-mi apartine. eu un citat inexact, o parafrazare, nu-mi amintesc acum autorul, dar eu mă ghidez după această idee. Ceea ce recomand oricui dorește :) )
mihaela1961:
--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Februarie 2013, 23:05 ---Am priceput, nu si de urmat. Bine, atunci mai precizez ceva: nici cand eram in cuplu, nu eram vesela neaparat de Valentine's day, de sarbatori etc. Sunt vesela sau trista fara ocazii speciale. Restul mi se pare marketing. Asta am vrut sa spun.
--- Terminare citat ---
Iti pun eu un link mai jos si 'ma risc' pe o sticla de bere la Carnaval, ca-ti revine zambetul pe buze, ba chiar ai sa razi zdravan!Sorry doar ca il pun dupa ce a trecut momentul psihologic cu Valentine..da il adaptam la 8 martie, no pr, tot aia e! :D :flori:
http://www.fashionavecpassion.ro/indragostiti-va-crita/
Iti jur ca e demential!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă