Scrise de noi > Articolele noastre

Chiar trebuie să fiu trist/ă de Valentine`s Day?

<< < (3/14) > >>

Caroline:
Am priceput, nu si de urmat. Bine, atunci mai precizez ceva: nici cand eram in cuplu, nu eram vesela neaparat de Valentine's day, de sarbatori etc. Sunt vesela sau trista fara ocazii speciale. Restul mi se pare marketing. Asta am vrut sa spun.

TORICOSU:

--- Citat din: Caroline link=topic=1552.msg93247#msg93247 date=1360875901
........ Restul mi se pare marketing. ....
[/quote ---
Ai prins ideea, un pic de prefacatorie, meschinarie nu ne omoara. :magic:
Chiar daca facem un mic infarct , il facem cu zambetul pe buze pt. a nu strica armonia si buna dispozitie a celor dragi din jurul nostru. oO
Macar  le lasam in urma o amintire frumoasa :angel:
--- Terminare citat ---

mihaela1961:

--- Citat din: Caroline din Joi, 14 Februarie 2013, 23:05 ---Am priceput, nu si de urmat. Bine, atunci mai precizez ceva: nici cand eram in cuplu, nu eram vesela neaparat de Valentine's day, de sarbatori etc. Sunt vesela sau trista fara ocazii speciale. Restul mi se pare marketing. Asta am vrut sa spun.

--- Terminare citat ---
De acord cu tine, Caroline!
Ieri pt. mine a fost o zi cum nu se poate mai obisnuita si zau daca mi-a venit a 'da apa la soareci' pa motiv ca n-are cine sa-mi daruiasca ursuleti de plus, etc de Sf. Valentin!Apropos de asta, am gasit o poza haioasa pe Facebook, un joc de cuvinte 'Balllantine's day'.Sigur ca m-am abuzat!Nus- betiva, dar poza m-a inspirat, drept pentru care mi-am facut o cana de vin fiert cu scortisoara si..uite asa am serbat eu Valentine's day!  :)

mihaela1961:
Urmare: se pare ca se resimte cana de vin bauta: am 'scapat niste greseli' dupa bunele mele obiceiuri, am scris abuzat in loc de amuzat si altele, dar voi intelegeti din context!  :)
Apropos tot de 14 februarie, iar o completez pe Caroline, la noi e Dragaica dupa cate stiu, asta cu Valentin e preluata de la americani ca si Halloween! de unde si deviza: hai sa-i imitam pe americani, adicatelea romanu' n-are personalitate!Ma opresc aici, nu vreau sa par frustrata si malitioasa, chiar nu sunt defel! :)

mihaela1961:
Un mesaj de Valentine's Day 'retroactiv' sa zicem!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă