Scrise de noi > Articolele noastre

Chiar trebuie să fiu trist/ă de Valentine`s Day?

<< < (5/14) > >>

ceccyll:
Bineinteles ca nu. Valentine's shit n-are nicio legatura cu noi ca si cultura...1 la mana si 2 la mana cred ca n-are nici cu americanii...e marketing pur si prinde la pustani in proportie de 80-90%...si la femei...in general pustoaice. Oricum domnii nu dau 2 bani pe Valentine's bla bla. Cunosc n cazuri in care vin cu flori sau cu vreun cadou doar pentru ca partea feminina a cuplului s-ar isteriza daca ei n-ar da atentie asa zisei sarbatori :)
 Ca poti fi trist ca esti "single" generally speaking...asta...e alta mancare de peste. If you ask me e mult mai greu sa nu fii trist(a) de Craciun, Revelion, de ziua ta....

mihaela1961:

--- Citat din: wonderland din Vineri, 15 Februarie 2013, 20:57 ---Am spus de urmat referindu-mă la atitudinea Carolinei, care trăiește conectată la sine, nu la racordată la condiționări exterioare.

...eu am înțeles din context că n-ai abuzat de sticla de ballantine...

--- Terminare citat ---
1.Vis-a-vis de Caroline, perfect de acord cu tine!Se pare ca in privinta 'asumarii singuratatii', avem amandoua cam aceleasi conceptii!Dar un mod de a gandi despre singuratate insusit de unii nu este general valabil!Fiecare are trairile lui, modul lui de a gandi lucrurile astea si nu in ultimul rand, experientele personale ale trecutului!
2. Multumesc ca 'ma poti citi printre randuri si intelege din context'.Ai fost de mare finete si umor 'abuzatul'  :2funny:!Bat cu asa viteza la tastatura, incat recunosc cinstit(am mai spus asta intr-un post de pe forum), am proastele obiceiuri 'sa mananc' sau sa inversez litere(eu asta cu inversatul literelor o numesc 'dislexie de taste', patentul imi apartine!  :)

wonderland:

--- Citat din: ceccyll din Vineri, 15 Februarie 2013, 23:00 ---If you ask me e mult mai greu sa nu fii trist(a) de Craciun, Revelion, de ziua ta....
--- Terminare citat ---

De fapt, asta e ideea, de ce ai fi mai trist de Crăciun, Revelion, de ziua ta decât în alte momente?
Dacă stai și te gândești - ce anume amplifică starea asta? Toată agitația din jurul tău, întrebările îngrijorătoare mamelor, bunicilor (cine mai are), urările prietenilor, de genul - poate începi să ai și tu un pic de noroc (ha!), planurile de ieșiri romantice pe care nu ți le poți face, petrecerile pe care nu-ți vine să le organizezi că nu ai chef să dansezi cu partenerii/partenerele altora....etc. Sunt convinsă că fiecare poate completa lista asta.

Adică lucruri care țin de o convenție - că sărbătorile se petrec într-un anumit mod. Iar tu te simți anapoda că nu ai cum să te aliniezi la modul standard. Și te lași în valul regretelor, resentimentelor, privitului în trecut și hopa inima în gât și cămașa scuturată de plâns sau cu furia trezită.

Cu ce ar fi mai puțin bune aceste zile ca să faci lucruri care te bucură, te relaxează, îți creează bună dispoziție.

Sau, poți, pur și simplu poți să le tratezi ca pe o zi obișnuită.

Zău că se poate. Zău că funcționează. Și nu că spun eu.  :)

mihaela1961:
Si eu iti spun CA FUNCTIONEAZA!, nu pt. ca as fi mimetica, un fel de 'hai sa imit si eu pe toata lumea'!Nici vorba!
Ani in sir, pana la Revelionul de anul asta(2012), facut stim noi cu cine..am zappat(si zapacit) telecomanda ani de zile in sir, imbracata in pijama, pampon in pat, cu ceva rosu si intim(ca asa se spune ca tre' sa te prinda 12 noaptea!), mi-am permis 'realul sa fumez in pat(ceea ce nu fac de obicei, oricat de viciata as fii!), o sticla de sampanie bauta cam jumate pana la 5 dimineata, telefoane, felicitari, etc.Dezavantajul?Eram singura!Avantajul?Pai sa le enumeram:mancare mai putina, numai ce am vrut eu, fara alte dorinte din 'alte parti', nu tu oboseala eventualilor musafiri(ca deh, esti gazda!).In loc de mancare in fiecare an, imi cumparam ceva ce imi doream!Exista o jumatate plina a paharului?Exista! ;)

ceccyll:
Poate ca treburile astea le vezi intr-un fel la o varsta si in altul la alta varsta. Cred ca mai conteaza si personalitatea. Mie una mi se pare oribil sa stau singura in casa in motul patului de revelion, si nu numai de revelion defapt...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă