Scrise de noi > Articolele noastre

Chiar trebuie să fiu trist/ă de Valentine`s Day?

<< < (2/14) > >>

admin:
Yes!!!! :yeah:

wonderland:
Multumesc dauina, adda. Lui admin i-am multumit deja :)

Adda, obstacolele sunt în mintea noastră. 
Iar, când e vorba de scris eu obișnuiesc să spun: mâna mea e mai deșteaptă decât mine :)
Adică mă conectez la ceea ce simt, la gândul care s-a trezit, îndepărtez ”paraziții” precum grija că nu voi respecta nu știu ce cerințe, că voi mai uita niște virgule sau că voi pune altele în plus, că poate nu interesează pe nimeni, că poate o să mă trezesc criticată sau luată-n balon....

Las mâna pe creion, de fapt, mai nou,  mâinile pe taste să scrie.
Da, bine nu o să fac pe mironosița, sigur că mă gâdilă ego-ul și îmi place să văd că ceea ce scriu e apreciat și bine primit și de alții.
Totuși scriu în primul rând  pentru mine (asa cum Caroline a sesizat scriu pentru entitățile care mă bântuie, vizitează sau cu care conviețuiesc).

Am un minim de grijă la formă,  dar îmi urmăresc ideea, emoția, gândul și uneori asta e tot ce am nevoie.

Gigi știe! - când scrii despre ceva în care crezi, îți place, ai trăit, cunoști - e mai simplu decât îți imaginezi.

Sunt curioasă și abia aștept să aflu despre ce subiect este vorba în articolul tău  :thumbup:
Nu îți urez succes. Îți urez spor și călătorie plăcută în orice alegi să scrii :flori:

Caroline:
Cred ca e inutil sa mai spun ca eu NU sunt trista de Valentine's Day... De ce-as fi? Ce, americanii single sunt tristi pe 28 februarie, de Dragobete?  :giggle:
Acuma... fara gluma. Nu sunt trista nici de ziua mea, nici de sarbatori... Nu stiu cum se face, dar si acum, ca si atunci cand nu eram single, imi fac sarbatorile cu aceeasi familie, cu aceiasi prieteni... si, indiferent daca sunt single sau nu in acel moment, ma rasfat mereu de ziua mea pe aceeasi eu. :P

wonderland:
 :thumbup:
Fără cuvinte. De luat aminte. De felicitat și de urmat. :)

TORICOSU:
De acord , raman la...De luat aminte. De felicitat și...atat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă