Scrise de noi > Articolele noastre

Aerobic – oxigen pentru corp, minte și emoții!

<< < (2/17) > >>

wonderland:
ce înseamnă o...anumită vârstă? Mă întreb, nu te întreb... Io am avut scutire medicală,pe bune, la sport în școală. Acu recuperez :yeah:. Oricum față de vârsta antrenorilor (20 de ani si un pic cei mai multi) sunt o babă. Cu atât mai mare e supriza pe fața lor după ce încep să mă mișc. :happy:

Dar de alergat nu pot decât...pe loc. Nici pe bandă, că am avut si o încercare de asta cu...aparate, nu reușeam să alerg. Nici după tren, nici după bărbați... Sunt mulțumită  cu mersul vioi și că am suflu si viteză în marș forțat la deal.

Ce spuneai de vârstă?

Uite aici: http://www.gandul.info/magazin/strabunicul-atlet-un-indian-de-100-de-ani-a-intrat-in-cartea-recordurilor-fiind-cel-mai-batran-maratonist-8875245

Sau mai  aproape de noi  :giggle:
http://www.pentrudive.com/2010/04/la-71-de-ani-irina-loghin-alearga.html

Bună dimineața! Eu si sambata tot la 5.30 mă trezesc. Gata, fug la aerobicul clasic de sambata :yeah:

silviu:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 16 Martie 2013, 11:08 ---Bună dimineața! Eu si sambata tot la 5.30 mă trezesc. Gata, fug la aerobicul clasic de sambata :yeah:

--- Terminare citat ---
sa ai spor! :applause: io fug la anaerobicul de dupa-amiaza :strong:

wonderland:
Multumesc almi_gabi. M-a luat valul laudei de sine și am sărit peste :kissing:

Silviu, ai grijă că anaerobicul repede iți arde oxigenul și te lasă fără suflu.
Multumesc, am avut spor. Deși antrenoarea aia mică, de vreo 20 dar care arată și se mișca precum o căprită de 16, m-a lăsat cam...anaerobică. Am recuperat prin somn profund. Dar, cică și asta e o metodă bună de slăbit :happy:

silviu:
e bine sa faci si efort aerobic si anaerobic; adica si cardio si greutati :strong:

wonderland:
Sigur, și cu greutăți. Cu condiția să nu te limitezi doar la greutățile...vieții ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă