Scrise de noi > Articolele noastre

Aerobic – oxigen pentru corp, minte și emoții!

<< < (10/17) > >>

Mari_a:
Dintotdeauna preocupate de silueta:  corpuri lucrate!   :D  Parca era mai simplu pe vremea aia, ca lucra numai masinaria!  ;D

wonderland:
prea tare!  :2funny:
adevărul e, Mari_a că admir mereu imaginile găsite de tine - inedite, originale, cu parfum.

cartex:
Buna , fetelor! Ma bucur ca sunteti interesate de sport. Pentru mine, sportul a fost si este un excelent ''medicament'' pentru perioada de dupa divort.
Am inceput sa fac sport la o virsta '' tirzie'' din viata mea dar am descoperit extraordinarele beneficii pentru minte, dar nu  in ultimul rind, deloc de neglijat totusi , si pentru corp :)
Wonderland, da, tae bo-ul este si preferatul meu, urmat indeaproape de rebound. Am facut si zumba care este foarte aproape de ritmurile de dans , deci absolut fascinanta  *|*
In concluzie , va spun sincer ca trebuie sa ne facem timp sa facem sport pentru ca este o metoda extraordinara de a ne binedispune si a vedea altfel viata si provocarile ei.

Mari_a:
Merci!  :)
Mie-mi place mult inotul. Si mai mult aquagym-ul. Mi-e mai greu pana... ma obisnuiesc cu apa!  ::)

wonderland:
welcome in club - cartex.

Mari_a, ai să râzi dar eu asa am învățat să înot,acum 1 an  - cu capul sub apă. Bine, la mine și restul corpului tot acolo era.:happy:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă