Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575424 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6960 : Sâmbătă, 15 Iunie 2013, 00:12 »
Thank you, it was, indeed... in a very strange way.  ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6961 : Sâmbătă, 15 Iunie 2013, 00:48 »
"Iluminare?! Urasc acest cuvant... pentru ca inseamna atat de multe lucruri pentru atat de multi oameni. Este atunci cand realizezi ca in interiorul corpului tau nu este nimeni. Ca acel "eu" sau "mine" sau "mie" este cu totul altceva decat te asteptai."

http://casatreziriifilme.blogspot.ro/2010/08/cine-sunt-eu.html

Offline ema.emilia.5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #6962 : Joi, 20 Iunie 2013, 01:35 »
 :( asa ma simt acum... ma simt mai mult ca niciodata singura... imi e dor de casa, de mama, de prietenii din romani... imi e dor de tot! Bine spus: ca acasa la tine... nu e nicaieri!  :(

Offline silvia.elena

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #6963 : Joi, 20 Iunie 2013, 20:38 »
Acum trec printr-o perioada foarte trista, post-despartire, am nevoie de prieteni , de persoane care sa ma poata sfatui ce sa fac? :-[

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6964 : Joi, 20 Iunie 2013, 22:44 »
curios. s-o fi baut butoiul ala cu bere? ??? cu SP? ::)

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #6965 : Vineri, 21 Iunie 2013, 23:31 »
Acum trec printr-o perioada foarte trista, post-despartire, am nevoie de prieteni , de persoane care sa ma poata sfatui ce sa fac? :-[
Sa mergi mai departe.  :) Maine dimineata va rasari soarele, iar seara va apune, si tot asa in fiecare zi. Daca ai intalnit omul nepotrivit asta nu inseamna ca nu ai dreptul sa fii fericita. Orice om are de rezerva putina putere pentru situatii neprevazute.
Construieste-ti propria viata.  Nu trebuie sa depindem sufleteste si fizic de alti oameni.
Eu stiu sa ascult si mai mult de atat sunt foarte optimista iar daca doresti sa stam de vorba, atunci trimite-mi numarul tau de telefon la adresa dinu.geta3@gmail.com.  :flori:

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #6966 : Vineri, 21 Iunie 2013, 23:47 »
Si ca tot vorbeam de situatii neprevazute... la servici s-au facut restructurari de personal iar eu am fost una din persoanele care isi cauta de lucru.
Sunt mai mult dezamagita de faptul ca mi s-a pus preavizul in fata sa il semnez decat suparata. Lucrez de 5 ani aici si am muncit non-stop in perioada crizei economice ca sa scoatem firma din impas, iar acum nu ma mai integrez in organizatie. Si asta pentru ca am cerut un program de lucru ca sa imi permita sa am timp si de viata mea privata.
Dar cum spune vorba "un sut in fund este un pas inainte" si nu se stie ce surprize placute imi pregateste viata.  :)

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #6967 : Sâmbătă, 22 Iunie 2013, 09:36 »
Dar cum spune vorba "un sut in fund este un pas inainte" si nu se stie ce surprize placute imi pregateste viata.  :)
Asta cam asa e, eu chiar am ajuns sa cred ca daca suntem blocati intr-o anumita situatie si nu putem lua o decizie sau o tot amanam,
intervine la un moment dat destinul ( sau cum vrei sa zici) si ne "obliga"  intr-un fel sa ne miscam , sa facem ceva ( si eu sunt "stresata"
de vreo 2 ani cu amenintari de genul se inchide firma,am mai trecut o data prin asta,  plus multe altele...) ; din cate am vazut de pe forum tu esti o persoana foarte pozitiva,
ai cate un cuvant bun de zis la fiecare, stii cum se spune s-a inchis o usa , ti se vor deschide altele, asta iti doresc si tie si tuturor care la un moment dat trec sau vor trece prin situatii de genul asta  :strong:
Viata asta are cateodata asa un mod mai ciudat de a ne ajuta sa ajungem acolo unde am dori ( in cazul tau sa ai dreptul si la viata privata)
Poate acum lucrurile se vor aranja asa cum iti doresti tu in cele din urma  :)

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #6968 : Sâmbătă, 22 Iunie 2013, 16:26 »
Ai cont de Facebook?
Putem discuta mai multe acolo!
Crede-ma ca am si eu suficiente traume pana la varsta asta!

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #6969 : Duminică, 23 Iunie 2013, 13:13 »
Multumesc Cory, pentru cuvintele tale  :flori: Acum ma simt si mai bine.
Oricat de optimisti suntem , totusi  exista in suflet indoiala ca va fii asa. 

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6970 : Luni, 24 Iunie 2013, 00:48 »
Incep sa vad luminita de la capatul tunelului. Mi-a fost greu sa o vad mult timp, pentru ca e inca departe in spatiu si timp. Dar... acolo unde spatiul si timpul sunt valori arbitrare (lucru pe care l-am invatat cu ajutorul prietenilor, inclusiv a celor din Singles Camp, MULTUMESC!), coordonatele acestea nu mai conteaza chiar deloc...  :crazy2:

Mai concret. Intr-o zi din saptamana trecuta, eram in situatia in care trebuia sa pierd vreo 5 ore prin Sibiu, pentru o programare... oarecare (nu conteaza). (Curiosi? Desigur. Nu era nimic exceptional. Doar o rezectie apicala... nicio liposuctie, nimic interesant.)
Mai intai, am cutreierat toate magazinele (sa vad ce se poarta, nu sa cumpar... erau doar chestii materiale). Am fost la preferatul meu, restaurantul Yang Yammi, unde am savurat o supa chinezeasca de fructe de mare si un orez cu vita si urechi de lemn.
Apoi am zabovit mult in fatza vitrinelor cu afisele pieselor de teatru din zilele in care eu nu puteam participa, si la libraria Humanitas... de unde m-am ales cu o carte, din cosul "totul la 10 lei" (Va rog sa nu faceti pe snobii si sa nu aveti pretentii mai mari de la un profesoras din invatamantul de Stat romanesc, care si-a luat licenta cu 9.50, definitivatul cu 9.16 si inspectia speciala pe post cu 10 cu felicitari... si ia, pentru toate astea, foarte putin peste 1000 lei lunar).
M-am asezat, de mana cu propria mea achizite, pe o banca, in parcul Astra, si am citit aproape de primele 100 de pagini... desi parcul era plin de: adolescenti galagiosi vorbind inghetata cu gura plina, cersetori cu plase enorme de rafie pline, dar (din fericire) inchise cu fermoar, copii si caini insotiti de parinti innebuniti de canicula, jucatori vestejiti de table si sah langa statuia lui Andrei Saguna...
Vorbesc cat se poate de serios. In lipsa bancilor libere la umbra, am avut tentatia, la un moment dat, sa ma asez pe piedestalul statuii lui. Dar era deja asaltat de furnici... si acesta.
In acest vacarm, care teoretic ar fi trebuit sa se cheme o lectura linistita in parc, la un moment dat, pe care il retin perfect in lumina zilei ca si cum ar fi fost acum, mi-am privit palma stanga. Am o linie a vietii exagerat de lunga, pana la cativa milimetri de incheietura mainii. Si mi-am spus: toate acestea nu sunt decat o picatura intr-un ocean. Cat vor mai conta ele peste 10 ani? Dar peste 50? Oh... Doamne...  ;D

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #6971 : Marți, 16 Iulie 2013, 20:43 »
Foarte bine. Am reinceput sa traiesc...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #6972 : Marți, 16 Iulie 2013, 21:02 »
Foarte bine. Am reinceput sa traiesc...

Păi, tine-o tot așa, dară... :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #6973 : Marți, 16 Iulie 2013, 22:32 »
Multumesc, Wonderland!  :flori:

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #6974 : Marți, 16 Iulie 2013, 23:53 »
Deprimata ... Eu nu vad luminita de la capatul tunelului ... dar cred ca doar pentru ca nu sunt in tunel  ;D
Stiti intrebarea aceea cretina de pe la interviurile de angajare: "unde te vezi peste 5 ani" ? Ei bine, eu nu ma vad nicicum peste 5 ani, nu am niciun vis, nicio viziune ... si lucrul asta ma sperie, ma panicheaza ... Ma tot uit inapoi, am tot felul de doruri, de nostalgii ... Cand am iesit dintr-o relatie care a durat 19 ani, eram mult mai optimista ca acum, eram entuziasta, aveam multa energie, ma surprindea cat de linistita si impacata ma simteam ... mie abia acum, dupa 5 ani, imi este greu ... nu mai am chef sa fac lucruri singura ... Si cred ca acesta este motivul pentru care acum ma simt deprimata, planuisem sa plec undeva singura si nu mai am nicio dorinta in acest sens ... o sa plec totusi pentru ca asa am planuit cand ... nu eram deprimata  :)  A inteles cineva ceva ?!  :angel: