Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575212 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6990 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 17:36 »
N-ai fost atenta....doar de 50 de postari ai nevoie, era vorba de Raluca, nu de mine :), iar pana la Revelion vor mai fi taberele New Entry, iesirile din Bucuresti si daca ala mic nu vrea sa mearga la Revelion il luam cu forta si sigur n-o sa-i para rau ;)

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #6991 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 17:36 »
 |o asta imi vine sa fac sau mai bine  :hammer: ? ? ? desi ar trebui  :rtfm:
Multumesc Kike pentru  :help: dar mie imi trebuie ceva  :magic: oricum sunt un pic  :crazy2:

Aprilie, trebuie sa avem 50 de postari, eu sunt la a 49-a acum, de aia imi zicea Kike la a 48-a ca mai am 2  :D si cica dupa aia tine-te, mai lucra cine poate  :hammer:

Si inca ceva, speranta moare ultima. Nu te gandi ca din octombrie pana la anul nu va mai fi nicio actiune pentru ca ajungi si tu la 50 de postari si vom avea actiunile noastre SC in Bucuresti  :dance: Nu vor fi cu catarat pe munti, bocanci in picioare si bete de lemn, mai de asfalt, dar nu conteaza, atata timp cat nu suntem singuri si ne avem unii pe altii nu avem cum sa nu ne simtim bine.

Acum esti bolnavioara si ai tendinta de a gandi un pic prapastios, dar cu excursia din Muntii Buzaului nu se termina nimic. Dupa cum vezi, dupa fiecare excursie, e un alt inceput, mult mai frumos de fiecare data: cunosti oameni noi, se trang legaturile cu cei vechi, ce poate fi mai frumos de atat ???

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #6992 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 17:40 »
Doamne, remarc a nu stiu cata oara ca gandim la fel in SC-ul asta!  :kissing:RALUCA

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #6993 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 17:44 »
Eu tocmai trec de pragul de "New entry" cu aceasta postare  :happy:

dar as vrea sa stiu si eu daca la taberele New entry participa exclusiv cei new entry sau mai vin si membrii vechi pentru a face puntea de legatura si a intelege cei noi de fapt care e conceptul SC  ???

nu de alta dar la cate am punctat anul asta si inca mai am zile de concediu, m-ar mai tenta niste iesiri autumnale  *|*

Offline kike

• Sr. Member
« Răspuns #6994 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 17:48 »
Pai cine-i initiaza pe nou-veniti ::) Intotdeauna exista 2-3 locuri si pt vechituri :)

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #6995 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 18:28 »
N-ai fost atenta....doar de 50 de postari ai nevoie, era vorba de Raluca, nu de mine :)
   ai dreptate, m-am uitat aiurea, la nr tau de postari, nu al Ralucai ... dar ce bine ca sunt doar 50, ma speriasem :)

daca ala mic nu vrea sa mearga la Revelion il luam cu forta si sigur n-o sa-i para rau ;)
i-am citit ce ai scris si a spus ca ma lasa sa ma duc singura ca el isi gaseste un grup de prieteni cu care sa petreaca Revelionul  :thumbup:

vom avea actiunile noastre SC in Bucuresti  :dance: Nu vor fi cu catarat pe munti, bocanci in picioare si bete de lemn, mai de asfalt, dar nu conteaza, atata timp cat nu suntem singuri si ne avem unii pe altii nu avem cum sa nu ne simtim bine.
Doamne, ce bine suna !  :applause: Sunteti niste scumpici, m-ati inviorat  :flori:

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #6996 : Miercuri, 31 Iulie 2013, 18:46 »
Hai aprilie ca nu e greu  :thumbup:

Mai iti trebuie 12 postari si gata. WELCOME TO THE CLUB!  *|*

Drept sa va spui mie mi-a ramas in cap bancul acela cu acest "W ... Y" ca tot veni vorba de WELCOME  :coolsmiley:

Si ma bucur tare mult daca am reusit sa te invioram  :yeah: vezi ca se poate  :yeah:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #6997 : Vineri, 02 August 2013, 09:40 »
Kike dar mai sunt 2 luni pana la urmatoarea mea iesire cu SC :( Ce ma fac eu pana atunci ca eu trebuie sa-mi revin repede :(
Poate ma va ajuta seara de maine, dar si pana atunci e mult :(
Simt ca trece vremea aiurea si eu nu fac nimic :(
:applause: :applause: :applause:
Virusul asta numit SC e 'periculos' oO
Dupa Revelion 2013-prima mea aciune cu SC, hai si la Carnaval si acum in Adriatica.Macar daca ma virusam numai 'io', da' s-a virusat si Niculina-a mea prietena din Botosani  :flori:
Regret ca nu stau mai aproape de 'capitala' SC, cu certitudine as fi participat la mai multe...'devirusari'(apropos de ce spuna Kike) :oops:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #6998 : Vineri, 02 August 2013, 18:05 »
Amuzata  ;D Am atata iubire de oferit si nu am cui ... nici macar catelul nu ma lasa sa-l iubesc ... il iau de gat si il imbratisez si se desprinde parca fastacit, parca intimidat, arcuindu-si corpul in pozitii ciudate si dand din coada haotic  :2funny: Dar daca nu il bag in seama, vine la mine si isi pune capul pe piciorul meu cersind atentie si afectiune :) Caraghiosul !  :D Cu animalele ca si cu unii oameni, daca le oferi prea multa iubire, se simt sufocati si se indeparteaza, dar daca esti tu mai distant, ti se culca la picioare ... sa  ;D sau sa  :(( ? Astazi aleg sa  :strambatura:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6999 : Vineri, 02 August 2013, 18:23 »
satul de bere.

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #7000 : Vineri, 02 August 2013, 18:29 »
Amuzata  ;D Am atata iubire de oferit si nu am cui ... nici macar catelul nu ma lasa sa-l iubesc ... il iau de gat si il imbratisez si se desprinde parca fastacit, parca intimidat, arcuindu-si corpul in pozitii ciudate si dand din coada haotic  :2funny: Dar daca nu il bag in seama, vine la mine si isi pune capul pe piciorul meu cersind atentie si afectiune :) Caraghiosul !  :D Cu animalele ca si cu unii oameni, daca le oferi prea multa iubire, se simt sufocati si se indeparteaza, dar daca esti tu mai distant, ti se culca la picioare ... sa  ;D sau sa  :(( ? Astazi aleg sa  :strambatura:

Super aprilie. Imi place starea ta de azi  :D Ti se datoreaza oare iesirii de aseara ?  ;)  :yeah:

Nu stiu daca te consoleaza, dar la fel ma simt  si eu, si decat sa o irosesc in van (iubirea) pe cine nu merita, mai bine cu pipeta, la cei dragi din jurul meu, in cadrul acelor cateva iesiri cu minunatii prieteni si prietene din SC.
Si animalele au un simt al perceptiei mult mai dezvoltat decat noi oamenii, in speta cainii. Poate ca in momentul cand il luai tu in brate sa-i oferi afectiune, in fapt, tu erai aia care avea nevoie de afectiune (gresesc oare?) si el la momentul respectiv poate nu era in stare sa-ti ofere ceea ce tu vroiai. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa fiu afectuoasa si sa-mi dau seama ca de fapt manifestarile mele de afectiune erau de fapt o "cerere de afectiune", dar pentru asta trebuie sa fie cineva ca te cunoaste foarte bine, ca sa-si dea seama. De multe ori nici noi macar nu ne dam seama  :(
In concluzie, nu fii trista deloc, noi suntem aici, alaturi de tine, si cu proxima ocazie te lasam sa ne invalui cu iubirea ta  :kissing:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7001 : Vineri, 02 August 2013, 21:52 »
satul de bere.
Silviu, daca tot ne-am cunoscut aseara, imi permit sa-ti fac o sugestie  :D : baga o palinca si apoi ia-o de la capat cu bere!  :angel: In cel mai rau caz o sa capeti o stare de beatitudine, dar nu de betie  :laugh:

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7002 : Sâmbătă, 03 August 2013, 01:07 »
Super aprilie. Imi place starea ta de azi  :D Ti se datoreaza oare iesirii de aseara ?  ;)  :yeah:
Murandra, ... sau poate ceaiului de sunatoare pe care il beau cu constiinciozitate de vreo 3 zile ?  ::) Cu siguranta iesirea mi-a facut foarte bine :) Super faina seara  :thumbup: mai ales ca noi doua am fost cele mai talentate la bile  :giggle:
Ce spui tu este adevarat desi nu m-am gandit  ... stiu doar ca imi strang in brate catelul pt ca mi-e drag ... cand ii vad mutrita simpatica si ochii superbi, nu ma pot abtine sa nu-l pup .... Altfel cred ca nu sunt o persoana foarte calda, soacra si fostul sot imi reprosau adesea ca sunt rece. Singurele fiinte fata de care mi-am putut manifesta afectiunea total, fara rezerve au fost: bunica mea pe care am iubit-o enorm, copilul meu si acum catelul meu, un Labrador auriu.
Dar inteleg din
In concluzie, nu fii trista deloc, noi suntem aici, alaturi de tine, si cu proxima ocazie te lasam sa ne invalui cu iubirea ta  :kissing:
ca ma pot baza pe tine si aici intre betoane, asa cum am facut-o si in Apuseni cand stateai pe langa mine, gata sa-mi oferi sprijinul, eu fiind in adidasi in prima zi :) Pentru asta iti multumesc mult si  :kissing:  :flori:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7003 : Sâmbătă, 03 August 2013, 16:07 »
Silviu, daca tot ne-am cunoscut aseara, imi permit sa-ti fac o sugestie  :D : baga o palinca si apoi ia-o de la capat cu bere!  :angel: In cel mai rau caz o sa capeti o stare de beatitudine, dar nu de betie  :laugh:
wow! pei s-ar putea sa vreau si altceva ::)

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7004 : Sâmbătă, 03 August 2013, 16:25 »
silviu, pai atunci ... ai grija cu cine sau pe langa cine bei ca sa nu ramai frustrat si neimplinit   >:D