Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1578256 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6450 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 15:21 »
.........Nu vorbesc ca eba, ci glumesc ca mine.  :buck2: Faceam asta si inainte ca ilustra duduita sa irupa pe scena politica. :)

OK, acum am inteles, ea s-a inspirat din tine!  :giggle:
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6451 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 15:22 »
ai mai spus asta. Asa o fi, dar cum sa-l gasesti, profesore?  :) despre ce storuri graiesti, metaforic?

Daca as cunoaste bazele metoaghei intuikive mogherne, poate as putea da un oaresce sfat... din pacate nu stapanesc o astfel de metoda si sunt convins ca nici nu exista asa ceva.  Nici macar o reteta cat de cat ajutatoare, fiecare este si profesor si elev, doctor si pacient.

Cand am zis storuri, ma refeream la anumite lucruri, fapte, imprejurari care se interpun intre noi si realitate.  De exemplu, o imagine preconceputa despre iubire su despre orice; Imaginea unei iubiri super romanticizate este chiar ea o bariera in calea gasirii unei relatii normale.  In alte cazuri storurile pot fi reprezentate, iau la intamplare un exemplu, un barbat care crede ca iubita lui nu poate fi decat sub 30 de ani si cat se poate de tunata.  Sigur fiecare dintre noi are o multime de exemple de astfel de ¨storuri¨.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #6452 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 16:12 »
mai batran :(
parca pe un cal trandafiriu
vesel galopai de dimineata...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6453 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 16:19 »
Nu am succese pe paginile mentionate din simplul motiv ca nu le-am folosit : nu sunt pregatit inca nici psihic nici sufleteste sa reintru intr-o relatie de cuplu.  Pe langa asta, am o responsabilitate foarte mare, doresc sa mentin o atmosfera echilibrata de afectiune si un mediu propice dezvoltarii unei fiinte foarte dragi mie, asa cum este ea acum, fara suisuri si coborasuri emotionale ; sa ne luam bacalaureatul cu bine, vom trai si vom vedea.

Cunosc persoane care au incercat si care chiar au avut noroc.  ;)

Te inteleg perfect si iti si dau dreptate. Persoana aceea draga tie are nevoie de mult, mult echilibru emotional si iubire, mai ales dupa durerea teribila prin care a trecut. De multe ori m-am gandit la ea....fiindca prietena mea cea mai buna si-a pierdut mama la o varsta frageda si am vazut-o cat a suferit si stiu si ca exista anumite urmari in sufletul ei si acum, sigur, nu numai din cauza acelei nefericiri ci si a celor care au urmat prin evolutia lucrurilor (inclusiv prin prezenta unei alte persoane, nepotrivite, in viata tatalui sau). Asa ca nu pot decat sa iti dau dreptate.
Pe de alta parte, eu cred ca si tu ai nevoie de vindecare. Asa simt din ceea ce scrii. Fara nciun fel de intentie de alt fel, iti spun ca poti conta pe mine, pe unii dintre noi, daca vei avea vreodata nevoie de amicitia (si atat) a cuiva. Sunt in SC cativa oameni de calitate (fiecare cu micile sale dureri, poate chiar drame interioare) care iti pot fi amici, fara sa-ti provoace stres emotional ci chiar dimpotriva. Conteaza mult o vorba buna, o disponibilitate de care nu abuzezi dar stii ca e acolo, la o adica. Mie mi-au fost de mare folos prietenia lui Bit, a lui Lily, in anumite momente, doar prin simplul fapt ca-i stiam "acolo", in mod dezinteresat. II imbratisez cu drag si-i rog sa revina pe forum cand o sa biruie toamna.  :)

In al treilea an de joaca pe un site dinacela l-am cunoscut pe El 2 si, desi imi jurasem ca nu-mi trebuie neam vreo "poveste" de iubire... m-a "pacalit" la inceput (n-a intentionat sa ma pacaleasca; eu m-am pacalit :)) cu o "poveste de prietenie". Cei aproape patru ani de dezechilibru emotional (da, care i-au afectat, evident, si pe copii - iata inca un motiv pentru care iti dau mare dreptate) pe care i-am trait ca urmare a "jocului" pe siteuri dinacestea, m-au lecuit forever. Sigur ca nu "locul" unde l-am intalnit a fost de vina, insa nu mi-ar mai trebui ever. E o fauna dubioasa pe acolo si pierzi mult timp pana dai de un om de calitate.
Eh, ma intorc la treburi.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6454 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 16:30 »

trandafiriu si cu aripi, sau trandafiriu cu corn? Esti Silviu Harap-Alb? :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #6455 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 16:37 »

"Te-am trait sau te-am visat doar, viata?"
Esenin

PS nu-s eu asa de destept, nenea google sa traiasca! ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6456 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 17:16 »
Nu am succese

am spus succesuri, in mod intentionat. stiu ca-ti place Eba. ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6457 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 17:33 »
exista anumite urmari in sufletul ei si acum, sigur, nu numai din cauza acelei nefericiri ci si a celor care au urmat prin evolutia lucrurilor (inclusiv prin prezenta unei alte persoane, nepotrivite, in viata tatalui sau).

referitor la asta...vroiam sa-ti fac o precizare. Desi rational vorbind, ea intelegea ca mama ei nu "plecase" din vointa ei, sufletul ei de copil s-a simtit permanent abandonat (invinovatind-o subconstient pe mama de acest "abandon") mai ales ca, de cate ori avea nevoie de o mangaiere, de cineva care s-o asculte, s-o inteleaga, sa-i dea afectiune, nu mai era nimeni...tatal sau nu stia sa faca toate astea, iar noua persoana feminina care-i statea alaturi se purta urat. Tatal ei ar fi putut sa ii fie sufleteste altfel alaturi, daca ar fi inteles prin ce trecea, chiar si atunci cand nu spunea despre supararile ei, fiindca se inchisese in sine...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6458 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 19:26 »
Azi nu ma simt.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6459 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 19:30 »
Cum asa? Stai ca te pisc eu.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6460 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 21:04 »
 :happy: Cred ca in loc sa ma pisti, m-ai gadilat...  :giggle:

Adevaru' e ca am ajuns la o asa saturatie de stimuli, informatii si sarcini, ca s-a depasit pragul de reactie...  :whistle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6461 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 21:15 »
:happy: Cred ca in loc sa ma pisti, m-ai gadilat...  :giggle:
Asta a si fost intentia din spatele cuvintelor.  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6462 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 21:50 »
:Adevaru' e ca am ajuns la o asa saturatie de stimuli, informatii si sarcini, ca s-a depasit pragul de reactie...  :whistle:
Ca sa vezi...ce la unison suntem. (as fi preferat sa fim la Union, da'... ;D)
Lately mi s-au intamplat atat de multe si unele atat de grave, incat am coborat vertiginos pana la pragul de jos, pragul tensiunii, al incordarii in incercarea de a rezolva toate lucrurile. Azi ma gandeam ca uneori esti afundat si trimis dincolo de acel prag ca sa inveti sa lasi "controlul", vointa incordata de a stapani lucrurile. Am avut un moment de sfarseala maxima in care mi-am spus "intampla-se ce s-o intampla" si m-am linistit.  :) Am lasat haturile din mana acceptand ca nu pot controla totul si ca e cazul ca Universul sa puna mana sa ma ajute. si sunt primele semne ca m-a auzit. Cred ca uneori suntem impinsi la extrem tocmai ca sa invatam acceptarea si abandonul.
Asa ca amandoua am facut cunostinta cu cate un prag.  ;D vrei sa facem schimb?  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6463 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 22:39 »
Asa ca amandoua am facut cunostinta cu cate un prag.  ;D vrei sa facem schimb?  ;D

Eu de luni incoace am ajuns la pragul ala si nu mai pot sa fac nimic semnificativ, in afara de a a adauga noi liniute pe lista de "to do", de fiecare data cand deschid mail-ul.   |o Ironia e ca nu e vorba de controlul meu, ci de sarcini date de altii...  Ca pe mine-asa ma taie-un dor sa stau in varful patului si sa citesc ce vreau eu, de exemplu.  :whistle:
Insa teama mi-e ca Universul inca nu s-a apucat de dosarul meu de evaluare curs si nici sa-mi scrie proiectele sau sa-mi corecteze testele...  ;D Asa ca, daca vrei sa facem schimb...  :strambatura:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6464 : Miercuri, 31 Octombrie 2012, 22:55 »
piece of cake. facem schimb.  ;D
pai da, de la altii vin problemele de se sparg in capetele noastre balaie, satene, brunete, dupa caz.  ;D
si uneori sunt atat de multe sau atat de nedeterministe incat fara un "ajutor" ( o persoana providentiala, o informatie utila, o oportunitate salvatoare) te zbati sa le controlezi, fara succes de moment. Si tocmai cand iti spui "that's it, e clar ca nu vad o cale, ajuta-ma Tu", deci cand lasi haturile incordarii, hopa si solutia bate la usa.  :) observasem chestia asta inainte de a o citi in cartile de neo-spiritualitate.  :)