Me very very
happy now! Vorbit cu ispeu`, urat de bine la mama, promis masaj la cap cu usa si promis facut fire (alea de pe stalpi) funditze...finally, el ridicat restrictii la download!
Dap, descarcat de proba o imagine DVD intr-un sfert de ceas! Goood !
(ma rog, nu ma luati in seama...baietii cu jucariile lor)
din pacate, asa stau lucrurile in Ro. cat timp esti civilizat si amabil, esti luat de fraier. Reusesti sa obtii ceea ce ai tot dreptul sa obtii, numai daca "bati cu pumnul in masa", fie si doar sonor-verbal. Intamplarea vietii mele e aceea ca am salvat o situatie extrem de importanta, dupa 7 ani de demersuri legale si civilizate, batand cu pumnul in biroul cuiva (metaforic vorbind; "lovind" cu vorba categorica si amenintatoare, mai bine spus). Ce nu s-a rezolvat in atat amar de vreme, timp si energie pierdute, s-a rezolvat fix intr-o zi (!), dupa ce am fortat nota, intamplator (sau nu, ca prea a fost o "sincronicitate" uluitoare) fix la momentul oportun. Se pare ca in Ro, cu maniere de pension n-ai nici cea mai mica sansa...nu e trist?
eh, am avut o zi de reamintire ca romanul mediu sta prost cu caracterul si educatia...