Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1580597 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5985 : Joi, 27 Septembrie 2012, 12:25 »
Intr-a 5 a, repar presostate, pompe si alte dracii, ma cert cu providerul de internet ca-mi da 50 Mbps da-mi taie downloadu`pe torenti (treaba pentru care il voi pofti cat de curand in ma-sa, vine Romtelecom, fibra e deja pe stalpi  >:D) si fac bagaje. Ma rog, arunc niste haine intr-o geanta. Sper sa nu le-ncurc.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5986 : Joi, 27 Septembrie 2012, 12:40 »
Ma rog, arunc niste haine intr-o geanta. Sper sa nu le-ncurc.

arunca mai multe tricouri! la una dintre excursiile la sibiel, langa camera mea statea un baiat - nasalean il chema - si in fiecare dimineata cand ieseam pe balcon vedeam tricou la uscat ... dupa alte intalniri, ii zic: vai ce baiat ingrijit erai la sibiel, iti spalai tricourile in fiecare dimineata! el raspunde: eram pe dracu! aveam doar un singur tricou si il uscam de transpiratie, dimineata cand se termina dansul  (pe atunci, mereu pana spre 4 dimi)  ;D
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5987 : Joi, 27 Septembrie 2012, 14:05 »
Asta am "ivatat" si eu. Cu exceptia taberelor la munte, de regula imi ajunge o singura toaleta pentru 3 zile, dar pentru seara tre' cate una pe zi.  ;)

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5988 : Joi, 27 Septembrie 2012, 14:26 »
Asta am "ivatat" si eu. Cu exceptia taberelor la munte, de regula imi ajunge o singura toaleta pentru 3 zile, dar pentru seara tre' cate una pe zi.  ;)
sa nu uiti rochia cu pene. si sa-mi iei si mine una.. *|*

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5989 : Joi, 27 Septembrie 2012, 15:35 »
sunt plictisita mortal. si cand sunt asa fac glume tampe. i-am zis unui coleg ca-i ridica masina. si-a plecat ca fugarit de fisc.. masina fiind la fo' 5 strazi distanta. s-a intors transpirat si cu paru'n ochi, si mi-a promis vodoo. acuma-mi pare rau... :sorry:...nu ca si-a dat omu' norma restanta la sport..ci ca-mi face vraji...

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5990 : Joi, 27 Septembrie 2012, 17:01 »
daca tot esti creativ, azi, poti sa cosi un inorog in loc de cal?  :P

vad ca-ti cam place lucrul manual! de la desenat am trecut la cusut.  mi-e groaza de ce urmeaza. ;D
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5991 : Joi, 27 Septembrie 2012, 18:35 »
vad ca-ti cam place lucrul manual! de la desenat am trecut la cusut.  mi-e groaza de ce urmeaza. ;D

Mie nu-mi place lucrul manual... d'aia o sa te dezamagesc, Lili, da' n-am rochie cu paiete.  ;D

Erau orele mele cele mai urate in generala, cand trebuia sa cos, sa brodez etc. Desenul e altceva... atunci miscarea e mai nervoasa si nu se duce mana pe unde-mi cere modelul traditional, ci pe unde imi vine mie.  ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5992 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:17 »
 :yeah: Me very very :yeah: happy now! Vorbit cu ispeu`, urat de bine la mama, promis masaj la cap cu usa si promis facut fire (alea de pe stalpi) funditze...finally, el ridicat restrictii la download!  :thumbup: Dap, descarcat de proba o imagine DVD intr-un sfert de ceas! Goood !  :strong: (ma rog, nu ma luati in seama...baietii cu jucariile lor). Deci in anno domini 2012 trecut de la broadband (sa nu mai aud! broadband e ca fiatul, tot italian, tot cu ferrari in gasca...da `nu e ferrari, bre!) la high-speed internet !
BEETHOVEN.ODE TO JOY

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5993 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:33 »
:yeah: Me very very :yeah: happy now! Vorbit cu ispeu`, urat de bine la mama, promis masaj la cap cu usa si promis facut fire (alea de pe stalpi) funditze...finally, el ridicat restrictii la download!  :thumbup: Dap, descarcat de proba o imagine DVD intr-un sfert de ceas! Goood !  :strong: (ma rog, nu ma luati in seama...baietii cu jucariile lor)
din pacate, asa stau lucrurile in Ro. cat timp esti civilizat si amabil, esti luat de fraier. Reusesti sa obtii ceea ce ai tot dreptul sa obtii, numai daca "bati cu pumnul in masa", fie si doar sonor-verbal. Intamplarea vietii mele e aceea ca am salvat o situatie extrem de importanta, dupa 7 ani de demersuri legale si civilizate, batand cu pumnul in biroul cuiva (metaforic vorbind; "lovind" cu vorba categorica si amenintatoare, mai bine spus). Ce nu s-a rezolvat in atat amar de vreme, timp si energie pierdute, s-a rezolvat fix intr-o zi (!), dupa ce am fortat nota, intamplator (sau nu, ca prea a fost o "sincronicitate" uluitoare) fix la momentul oportun. Se pare ca in Ro, cu maniere de pension n-ai nici cea mai mica sansa...nu e trist?
eh, am avut o zi de reamintire ca romanul mediu sta prost cu caracterul si educatia...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5994 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:36 »
on-topic:  :knuppel2: (ti-am imprumutat bata, bit; as avea niste musterii care ar avea nevoie maxima de corectii :))

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5995 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:40 »
Fratili, tu fa lista si vedem noi...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5996 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:44 »
proba 3.... ce ti-ai dori?  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5997 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:47 »
Fratili, tu fa lista si vedem noi...

lucrez la detasare. au reusit sa-mi strice energia, da' nu-i las. am lucruri mai bune pe care sa focalizez.  :) de exemplu sa ma gandesc la voi si sa va doresc o distractie frumoasa, care sa va incarce bateriile cu bine.  :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5998 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:48 »
proba 3.... ce ti-ai dori?  ;D

nuuuu, eu nu am voie sa-mi doresc ceva.  numai si numai your wish is my command! :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5999 : Joi, 27 Septembrie 2012, 20:50 »
nuuuu, eu nu am voie sa-mi doresc ceva.  numai si numai your wish is my command! :)
te lasasem sa-ti alegi proba....  :)
I have no wish, in momentu' asta, Praslea-cel-voinic. Aman pentru cand mi-o deborda imaginatia. Prepare yourself.  ;D