Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596349 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5925 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 21:08 »
a fost un tur de forta. vad ca lilu nici nu mai da semne de viata.  ;D
lilu s-a rasfatat azi. si ca sa nu fie drumu' fara mine, am mai dat ceva ture cu calu' naravas. ca sa nu-mi ies din mana...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5926 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 21:41 »
tot pe munti, sau la ses?  :)

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5927 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 21:46 »
tot pe munti, sau la ses?  :)
prin urbe. dupa ceva delicios de mancat si-un vin bun. nici nu stiu cand a trecut ziua. ma simt bine .... spre foarte bine.  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5928 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 21:54 »
rasfatz, care-va-sa-zica. bravo tie.  :)
eu am fost ciufuta azi.  ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5929 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 21:57 »
rasfatz, care-va-sa-zica. bravo tie.  :)
eu am fost ciufuta azi.  ;D
sa vin cu camionu de magneb6? c-o mana de marar si-una de patrunjel? c-o pusca??? cine mi te-a suparat???

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5930 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:06 »
sora lilu, nu m-a suparat nimeni. lasa pusca sa se odihneasca.  ;D am fost ciufu' neprovocata.  ;D
luat magneB6 si ceai de sunatoare. mancat placinta cu mere, struguri si iaurt. e caz de triferment.  ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5931 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:07 »
struguri si iaurt.....exploziva combinatie..

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5932 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 22:10 »
inconstienta combinatie.  ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5933 : Duminică, 23 Septembrie 2012, 23:03 »
mai incaltata!  :)
nihil sine deo

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #5934 : Luni, 24 Septembrie 2012, 00:32 »
Mai mare cu un an...:)
Dimineata am inceput-o bine, dar pe la pranz m-a apucat un puseu de melancolie, pe care am vrut sa mi-l tratez la Biserica Sf. Silvestru din apropiere...din pacate (pentru mine) numai nunti si botezuri in aceasta perioada, asa ca mi-am aplicat un alt tratament. Am trecut-o pe film, "Terapie de cuplu", un film numai bun sa-l fi vazut cu 2-3 ani in urma.
Seara am incheiat-o insa glorios, cu un file de biban si o inghetata. Si lucrurile au capatat o alta culoare, amintirile trecute o alta aroma...Ma simt bine  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5935 : Luni, 24 Septembrie 2012, 00:49 »
La multi ani, Iana. Iti doresc (din ce in ce mai) bine.
Daca ar fi trebuit sa vezi acel fim acum trei ani, l-ai fi vazut.  ;)
Stiu ca tu poti sa dai tuturor amintirilor tale aroma intelegerii si a zambetului. Trebuie doar timp. :kissing:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5936 : Luni, 24 Septembrie 2012, 09:38 »
Azi dimineata (in timp ce traversam -dormind in ghete- pasajul de la Unirii 2 la 1) m-am surprins la un moment dat admirand spectacolul feminin din jurul meu: mai inalte sau mai scunde, cu forme sau mai androgine, imbracate intr-o mare de culori...clepsidre in miscare, fiecare cu parfumul misterului sau de Mona Lisa, care duce cu sine lumi doar de ea stiute. Dap, categoric ma bucur ca sunt barbat. Pentru ca pot sa vad, sa simt si uneori sa iubesc o asemenea fiinta.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5937 : Luni, 24 Septembrie 2012, 09:57 »
Pentru ca pot sa vad, sa simt si uneori sa iubesc o asemenea fiinta.

felicitari, pentru ceea ce esti!  :) cand privim frumos, vedem la fel!
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5938 : Luni, 24 Septembrie 2012, 12:51 »
Azi dimineata (in timp ce traversam -dormind in ghete- pasajul de la Unirii 2 la 1) m-am surprins la un moment dat admirand spectacolul feminin din jurul meu: mai inalte sau mai scunde, cu forme sau mai androgine, imbracate intr-o mare de culori...clepsidre in miscare, fiecare cu parfumul misterului sau de Mona Lisa, care duce cu sine lumi doar de ea stiute. Dap, categoric ma bucur ca sunt barbat. Pentru ca pot sa vad, sa simt si uneori sa iubesc o asemenea fiinta.

Din punctul acesta de vedere, bitek, ai pus un punct pe mai multe i-uri.  cand se mai intampla sa trec prin bucuresti, am si eu aceasta mare placere de a admira pur si simplu (fara nici o alta intentie, serios) atata frumusete feminina la un loc, culorile, formele, varietatea.  Imi place sa ma uit la ochi si la expresia fetei cel mai mult.  (desigur dupa ce m-am delectat cu restul ;)).

Oare asa or fi gandind si ele despre noi ?  acum, stand stramb si judecand drept, cred ca unii barbati cam lasa de dorit daca te uiti la infatisarea lor exterioara… nu zice nimeni sa fim niste frumuseti, e ok si acel ¨un pic mai frumos ca dracu´ :)), totusi noi am putea sa lucram mai multa sau sa compensam intr-un fel prin cum ne imbracam si cum ne prezentam cu imbracamintea respectiva. 
Sugestii din partea femeilor sunt intotdeauna binevenite, sa va auzim frumoaselor, sfatuiti-ne de bine! :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5939 : Luni, 24 Septembrie 2012, 12:53 »
Mai mare cu un an...:)
Dimineata am inceput-o bine, dar pe la pranz m-a apucat un puseu de melancolie, pe care am vrut sa mi-l tratez la Biserica Sf. Silvestru din apropiere...din pacate (pentru mine) numai nunti si botezuri in aceasta perioada, asa ca mi-am aplicat un alt tratament. Am trecut-o pe film, "Terapie de cuplu", un film numai bun sa-l fi vazut cu 2-3 ani in urma.
Seara am incheiat-o insa glorios, cu un file de biban si o inghetata. Si lucrurile au capatat o alta culoare, amintirile trecute o alta aroma...Ma simt bine  :)

iana, la multi, sa fii sanatoasa!  :flori:
"Stay hungry, stay foolish"