Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579470 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4935 : Duminică, 03 Iunie 2012, 19:46 »
Cine mi spune asa pe romaneste daca se poate stabili relativ usor haplotipul unei persoane si cat costa? :) Cam banui eu cine dar nu o vad pe aici:).

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4936 : Duminică, 03 Iunie 2012, 20:26 »
inaltata spiritual  ::)
capii Mitropoliei s-au gandit sa scoata in seara asta boxele in curte, asa ca vrem, nu vrem, vreo jumate de oras, ascultam cantari bisericesti  :magic:
adevarul e ca ne-am facut de cap doua nopti cu concerte la Palas, tre` sa ne mai potolim  :whistle:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4937 : Duminică, 03 Iunie 2012, 20:32 »
Bate saua sa priceapa iapa...  ;D
Eu stiu de cariotip, care se determina de exemplu in cazul femeilor insarcinate, din lichidul amniotic, la cuplurile care prezinta risc crescut de boli genetice. Nu stiu exact unde, da' cred ca poti sa cauti pe net sau sa intrebi la marile laboratoare : Synevo, Medicover etc. Habar n-am cat costa. Teoretic, haplotipul reprezinta jumatate din cariotip, din cate stiu eu, asa ca ar trebui sa se gaseasca exclusiv in gameti (ovul sau spermatozoid)... da' la ce-ti trebuie asa ceva?!

M-ai facut curioasa, asa ca uite-aici:
http://www.synevo.ro/tipaj-hla-dr/

On-topic: Iar vreo doua pusee febrile azi, greata si toate alea... Acu' e mai bine.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4938 : Duminică, 03 Iunie 2012, 20:54 »
Bate saua sa priceapa iapa...  ;D
Eu stiu de cariotip, care se determina de exemplu in cazul femeilor insarcinate, din lichidul amniotic, la cuplurile care prezinta risc crescut de boli genetice. Nu stiu exact unde, da' cred ca poti sa cauti pe net sau sa intrebi la marile laboratoare : Synevo, Medicover etc. Habar n-am cat costa. Teoretic, haplotipul reprezinta jumatate din cariotip, din cate stiu eu, asa ca ar trebui sa se gaseasca exclusiv in gameti (ovul sau spermatozoid)... da' la ce-ti trebuie asa ceva?!

M-ai facut curioasa, asa ca uite-aici:
http://www.synevo.ro/tipaj-hla-dr/

On-topic: Iar vreo doua pusee febrile azi, greata si toate alea... Acu' e mai bine.

Caroline sper ca esti bine ,nu ne speria....pai am citit azi despre haplotip ceva pe net intamplator care stabileste genetic cu cine suntem inruditi,spre exemplu am observat ca noi romanii suntem foarte echilibrati ,avem gene latine ,grecesti,slave,germanice in proportii sensibil apropiate asa ca suntem inzestrati bine din punctul asta de vedere.....ma intrebam de ce nu merge treaba bine in tara asta,dar poate ca nu toate genele sunt de calitate asa ca nu stiu care din ele sunt  de vina pentru bazarul din romania ca degeaba dam noi vina pe conducatori pt ca noi ni i am ales si nu am facut nimik sa schimbam ceva........si cu ocazia asta am sa va desvalui o reactie a mea IMPULSIVA din aceasta seara,,,,,,o sa emigrez in Suedia (cu S mare), asa,nu e batuta in cuie dar ma tenteaza foarte mult si nu am nici cel mai mic regret.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4939 : Duminică, 03 Iunie 2012, 21:06 »
    O zi a bucuriei, pur si simplu.  O zi plina, cu armonie, ritm si frumusete. Am vazut oameni fericiti, cu priviri senine. Am intalnit azi vechi cunostinte, cateva prietene si am avut senzatia ca fac parte dintr-un tot. M-am simtit bine, impacata cu mine insami. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4940 : Duminică, 03 Iunie 2012, 21:21 »
...am citit azi despre haplotip ceva pe net intamplator care stabileste genetic cu cine suntem inruditi,spre exemplu am observat ca noi romanii suntem foarte echilibrati ,avem gene latine ,grecesti,slave,germanice...

Pai atunci te mai intrebi de unde vine "bazarul"?!  ;D Da, acuma am vazut si eu ca haplotipul se foloseste in stabilirea arborelui genealogic al unei populatii sau familii... da' si la depistarea unor boli rare.

Cu plecatu', eu oscilez de ceva ani intre Danemarca si Australia.  ::)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4941 : Duminică, 03 Iunie 2012, 22:18 »
Pai atunci te mai intrebi de unde vine "bazarul"?!  ;D Da, acuma am vazut si eu ca haplotipul se foloseste in stabilirea arborelui genealogic al unei populatii sau familii... da' si la depistarea unor boli rare.

Cu plecatu', eu oscilez de ceva ani intre Danemarca si Australia.  ::)
Da diferenta dintre Danemarca si Australia ar fi  de clima totusi e cam departe (pt mine) tinand cont ca vreau sa mi vad copii mai des, in schimb Noua Zeelanda este o frumusete de tara si o clima nemaipomenita.Canada iara si este departe, in Suedia am fost si au destui emigranti,se zice ca respecta drepturile omului cel mai bine avem cazul Bivolaru,au teritoriu nepopulat suficient de mult si dezavantajul ar fi ca sunt un pik cam rasisti din cate povestea o poeta romanca stabilita acolo dar prefer asa decat tigania din Valachia.

Offline Corika

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #4942 : Duminică, 03 Iunie 2012, 23:39 »
On Topic :.....suicidal :sorry:.......ma uit prin mesaje si vead cat de ''fericiti '' sunt majoritatea ,si ma afund si mai tare.........mai critic e ca nu am nici o scuza pt cum ma simt ..... |o cred ca tre sa ma loveasca cineva :fight:poate imi vine mintea la cap.... :-[
Think less,Feel more!

Offline giovis85

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #4943 : Duminică, 03 Iunie 2012, 23:47 »
singur :((
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4944 : Luni, 04 Iunie 2012, 11:19 »
singur :((
...daca te simti singur eu pot sa ti ofer experienta mea cand am fost  in aceeasi situatie;daca esti singur aici pe site gasesti lume buna numai ca trebuie sa ceri ajutorul in oricare din cazuri;acum apropo de cat de fericiti suntem unii sau altii exista o solutie pentru fiecare problema.Nu vreau sa va fac nefericiti dar pe mine m a impresionat poza asta si sper sa incurajeze pozitiv  pe cei care au o situatie mai delicata acum ......

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4945 : Luni, 04 Iunie 2012, 11:49 »
Ah, acum cateva zile citeam si eu despre poza asta aici: http://stirileprotv.ro/special/dupa-40-de-ani-ce-s-a-intamplat-cu-fetita-din-fotografia-care-a-facut-intreaga-lume-sa-planga.html)

Azi sunt coplesita de treburile gospodaresti... Am pus-o pe Mari_a mea la treaba!  :giggle:  Si, ca sa aiba spor, i-am pus ceva muzica ritmata...  :D  (acum i-am dat o pauza de cafea si, stiti cum e: mai stai, mai faci ceva, mai stai, iar cat mai stai mai faci ceva...  ;D )

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4946 : Luni, 04 Iunie 2012, 11:59 »
Ah, acum cateva zile citeam si eu despre poza asta aici: http://stirileprotv.ro/special/dupa-40-de-ani-ce-s-a-intamplat-cu-fetita-din-fotografia-care-a-facut-intreaga-lume-sa-planga.html)

Azi sunt coplesita de treburile gospodaresti... Am pus-o pe Mari_a mea la treaba!  :giggle:  Si, ca sa aiba spor, i-am pus ceva muzica ritmata...  :D  (acum i-am dat o pauza de cafea si, stiti cum e: mai stai, mai faci ceva, mai stai, iar cat mai stai mai faci ceva...  ;D )

Mercy Maria-a uitasem esentialul, sa pun sursa  :).......http://www.adevarul.ro/life/viata/DUPA_40_DE_ANI-_Povestea_fetitei_din_fotografia_care_a_facut_intreaga_lume_sa_planga_0_711528850.html

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4947 : Luni, 04 Iunie 2012, 12:09 »
Mercy Maria? Adica indurare si mila?  ;D (glumesc, evident!) Nu am vrut sa te corectez, ci doar sa zic ca si pe mine m-a impresionat, dar mi-a fost lene sa scriu, sau macar sa copy/paste despre poza...
Eu la televizor nu ma uit, dar citesc o gramada de presa pe net. Si, de multe ori, comentariile sunt mai interesante decat articolul in sine...  Pe vremuri scriam si eu pe forumul unui ziar, d-ar m-am lasat..

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4948 : Luni, 04 Iunie 2012, 14:31 »
De cand citesc presa on line ,cel mai mult nu m au ajutat articolele in sine ci comentariile cititorilor.Cartea ,,In sfarsit nefumator'' a lui Allen Carr cu care m am lasat de fumat era specificata de cititori  la comentarii nu in articolul in sine despre lasat de fumat.Asa si ieri la un articol de politica la comentarii se certau de mama focului pe subiecte de genul,, ba tu tigan,tu grecotei cu nas subtire'' unul din cititori spune ca se trage din CARPI ca si a stabilit haplotipul. Nu auzisem in viata mea ........am vreo 7 ani de cand nu ma mai uit la televizor,,,cam de cand a aparut internetul ieftin :).

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4949 : Luni, 04 Iunie 2012, 14:37 »
casnica  :giggle:
contrar firii mele active, azi am chef de activitati ceva mai domestice: mai lenevesc, mai stau de vorba, mai gatesc, mai strang cate ceva prin casa si prin curte, mai ies cu fii-meu cu bicicleta....din astea.
Imi pare rau ca n-am plecat undeva zilele astea, ca tot am fost libera. Dar asta e, mintea de pe urma.... :uglystupid2:

am vreo 7 ani de cand nu ma mai uit la televizor,,,cam de cand a aparut internetul ieftin :).
Eu la televizor nu ma uit,

vad ca ne-am gasit destui pe aici care nu ne mai uitam la tv  :thumbup:

Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!