nici nu cred ca este vorba de o "monstruoasa conspiratie", parca nu am afirmat asa ceva... era doar un simplu comentariu la un fapt mai mult decat evident, care se desfasoara deschis, in vazul tuturor. in ziua de azi se face publicitate la medicamente, ca la inghetata sau ca la haine, subliniindu-se faptul ca nu este nevoie de reteta. esti avertizat totusi "daca simptomele persista, consultati un medic". asadar ai auzit de la tv ca exista medicamentul x a carei descriere parca se potriveste cu ceea ce simti tu in acel moment; mergi la farmacie, il cumperi, te tratezi... daca te faci bine, e ok (fara sa ai habar daca acel medicament are si side effects sau pur si simplu daca esti alergic la unul din componente), daca "simptomele persista", atunci mergi la medic si-i povestesti, ramanand ca el sa repare, sa confirme sau infirme tratamentul respectiv. sunt supermarketuri unde gasesti rafturi cu medicamente. stiu din sursa sigura ca de ex, medicii primesc anumite premii in functie de medicamentele unui laborator farmaceutic sau altul pe care-l prescriu pacientilor lor (sotia mea era medic). da, caroline, ai dreptate.