Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579239 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4905 : Vineri, 01 Iunie 2012, 20:11 »
La multi ani, copii. vedeti de ce va spun eu mereu "copii", fiindca, asa cum v-a povestit Maria, toti aveti in mijlocul cepei un miez de copil.  ;D mie-mi place sa vorbesc cu acela, nu cu foile (de ceapa) uscate, care-l ascund.
Maria, sa-ti traiasca copila si sa-i fie numai bine pe drumul ales.
acum ma duc la joaca.  :)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #4906 : Vineri, 01 Iunie 2012, 20:28 »
respinsa! la traseu ...
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4907 : Vineri, 01 Iunie 2012, 20:41 »
nu-i bai. mai incerci odata.
sanatoasa sa fii.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4908 : Vineri, 01 Iunie 2012, 21:17 »
La multi ani, copii!
Copilul din mine vrea sa ucida ceva. Ma duc sa-l multumesc. Sper sa fie ceva negru si sa-i placa manelele.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4909 : Vineri, 01 Iunie 2012, 21:35 »
daca tot esti pus pe fapte mari, vino la mine-n cartier. e asa densitate de negru, ca o sa faci precum croitorasul cel viteaz; "zece dintr-o lovitura"  >:D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4910 : Vineri, 01 Iunie 2012, 21:40 »
D`aia ziceam de bombe bio cu actiune functie de gena mai devreme. Ti-am zis io candva, exista ceva negru (care latra) si sta bine la gatul lor.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4911 : Vineri, 01 Iunie 2012, 21:45 »
bit, io zic sa ne desfasuram rasismu' intre 4, 6, 8, 10 ochi.. :)

ai avut dreptate...sunt "hardless". mi-au dat cei de la service diagnosticul... nu mai poate fi recuperat nica din laptop... :( :-[

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4912 : Vineri, 01 Iunie 2012, 22:04 »
Stiam (acu`, zau, nu fac pe istetu`. Dar pana nu te convingi tu...stii cum e). Asa ca schimba-i HDD-ul si-i asezam o frumusheatza de Win 7 Ultimate de-o sa mearga STAS.
Cat despre rasismu`meu...cui nu-i place, sa nu stea mult la soare.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4913 : Vineri, 01 Iunie 2012, 22:08 »
mi-l schimba in cam 10 zile. creca ma alienez pana atunci... am de lucru si fara toate informatiile, documentatia, pusa pe un calculator nu pot pentru ca sa prestez.  :-[

multam fain. cel de la servici merge merveilloz. :)

eh, ma gandeam ca sunt si 'elementi' ok si s-ar putea simti prost... nu toti scuipa seminte in 331, urla pe strada si ciordesc. :giggle:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4914 : Vineri, 01 Iunie 2012, 22:12 »
Bre, stii cum e, in viata-s si pierderi colaterale. Acu`ce sa facem? I would prefer to be a honest failure than to be a corrupt success, stii cum e.
(Cat despre Toshibu`, pfoai! il astept la cotitura! ;D)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4915 : Vineri, 01 Iunie 2012, 22:22 »
 :)

nu v-am povestit cum am serbat noi azi niste colege si cum una dintre ele si-a adus si copila de 5 ani; o minunatie de zgatie, simpatica foc si desteapta. m-am copilarit cu ea de mi-a crescut sufletul cat casa. nu cred ca e univers mai frumos decat cel al copiilor. :) si cum discutam noi asa "ca intre copii", am ajuns la concluzia ca "oamenii mari nu prea inteleg mare lucru si ca ar trebui sa mai creasca, sa fie copii iar, asa ca noi (ca ea si ca mine)".  ;D
apoi am fost prin Cora care, cu ocazia lui 1 iunie, adapostea tot felul de animale (oameni travestiti). La un moment dat, alta zgatie nazdravana a inceput sa tzopaie si sa strige "mi-a facut vaca cu mana, mi-a facut vaca cu mana".  :2funny:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4916 : Vineri, 01 Iunie 2012, 23:40 »
   Am avut o zi incredibila, frumoasa, plina de evenimente, solicitanta totodata, cu peripetii... A fost o zi vie, traita la maxim, o zi in care m-am simtit foarte bine alaturi de bunii mei prieteni, curajosi, lucizi, de o inalta tinuta.... Si mai presus de toti si de toate, am vazut  o piesa de teatru fantastica, care m-a captivat, pe care am trait-o total. Am ras cu lacrimi (rar mi se intampla), m-am transpus in lumea personajelor si mi-a parut rau ca piesa nu a mai continuat si in lumea asta reala a mea. Dupa terminarea piesei am fost la  o terasa in centrul vechi la un pahar de vorba si nici nu stiu cand a trecut timpul. Pe cand stateam linistiti la masa a inceput ploaia sa se reverse, ne-a plouat bine de tot pana la masina. Un dus rece nu strica niciodata. Ajunsa acasa cu pumnii stransi si picuri de ploaie in par, am zambit copilaros alor mei si le-am spus ca ceasurile pe care le-am trait in seara aceasta, atat de vioaie, frumoase si nedisimulate, nu am sa le uit niciodata.  :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #4917 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 10:47 »
nici nu cred ca este vorba de o "monstruoasa conspiratie", parca nu am afirmat asa ceva... era doar un simplu comentariu la un fapt mai mult decat evident, care se desfasoara deschis, in vazul tuturor.  in ziua de azi se face publicitate la medicamente, ca la inghetata sau ca la haine, subliniindu-se faptul ca nu este nevoie de reteta.  esti avertizat totusi "daca simptomele persista, consultati un medic".  asadar ai auzit de la tv ca exista medicamentul x a carei descriere parca se potriveste cu ceea ce simti tu in acel moment; mergi la farmacie, il cumperi, te tratezi... daca te faci bine, e ok (fara sa ai habar daca acel medicament are si side effects sau pur si simplu daca esti alergic la unul din componente), daca "simptomele persista", atunci mergi la medic si-i povestesti, ramanand ca el sa repare, sa confirme sau infirme tratamentul respectiv.  sunt supermarketuri unde gasesti rafturi cu medicamente. stiu din sursa sigura ca de ex, medicii primesc anumite premii in functie de medicamentele unui laborator farmaceutic sau altul pe care-l prescriu pacientilor lor (sotia mea era medic).  da, caroline, ai dreptate.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #4918 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 10:53 »
mi-l schimba in cam 10 zile. :

eu mi-am cumparat un laptop la mana a doua acum vreo cateva luni de la o cunostinta care nu prea-l folosea, la un pret mai mult decat convenabil... este ca si nou.  sunt ocazii bune.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4919 : Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 11:56 »
La aceasta ora am o tona da draci. Cauza: internetul. Care nu-mi merge in parametri. Si care-mi tine pe loc toate cele (un sistem la reparat, un Linux Mint in update care sta cuminte si asteapta...apropos: daca va mananca cumva sa va ganditi la Windows 8 -care va aparea undeva in a doua jumatate a anului curent - mai bine sedeti cuminti. Big, biiiiiig disappointment. Si daca continua asa, nu-i vad bine deloc pe Microsoft, cat is ei de bogati. Poate or sa mai castige ceva in piata de mobile si tablete (firmituri insa si acolo, fiindca Apple face legea iar Androidul are aplicatii cat pentru 15 Windows-uri 8 ), insa la vechile si batranele noastre cutii de sub birouri...mai bine Linux Mint :). Care e supersimpatic. Si mere si bine. Si e si free. Mda, revenind: uite-asa mi s-au dat planurile peste cap. Si tre`s-astept. Mult si bine.  |o Si parca vad ca nu mai ajung azi nici la bookfest.