Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575950 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4290 : Joi, 05 Aprilie 2012, 09:30 »
campus universitar n-are facultatea la care se duce?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4291 : Joi, 05 Aprilie 2012, 09:38 »
Nu... E un oras cu doua universitati si cu circa 40.000 de studenti... Foarte multi straini, din toata lumea....

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4292 : Joi, 05 Aprilie 2012, 09:45 »
  Am început ziua foarte bine, şi nu pentru că m-am trezit înainte a a suna ceasul deşteptător, ci pentru că în timp ce savuram cafeaua aburindă, am privit de la fereastra bucătăriei mele copacii care se proiectau pe cer, ascultând ciripitul păsărelelor. Aş fi prelungit momentul în secunde de eternitate.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4293 : Joi, 05 Aprilie 2012, 09:46 »
Maria, neplacuta situatie, dar e imposibil sa nu gasiti, pana la urma, ceva.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4294 : Joi, 05 Aprilie 2012, 10:31 »
stresata... :(
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4295 : Joi, 05 Aprilie 2012, 11:37 »
Ingrijorata... Nu gasim si nu gasim si nu gasim cazare (pe termen lung) in Goteborg...  :(  Si nu stim incotro sa o luam... Ni s-a dus buhul si p-acolo... Cand aud aia de romani...  :faint:

Mari, dati voi de vreo oferta; banuiesc ca ai cautat deja pe net,  incercati ceva locatii si in imprejurimi, se poate face naveta pana gaseste altceva mai convenabil
si probabil se gasesc si la ei cazari care nu apar pe net asa ca ar putea lua ceva pentru 1 -2 luni timp in care sa caute mai convenabil chiar acolo  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4296 : Joi, 05 Aprilie 2012, 21:51 »
m-am linistit si io de vreo 2 ore, mi s-a intors copilul din excursie...fiind cu program special, saptamana asta au facut doar activitati "altfel", iar azi au plecat la Piatra Neamt, un autocar cu 50 de bucati de 5-6 ani...am avut o zi de cosmar, oricat mi-am exersat gandirea pozitiva, intr-o ora o luam de la capat...dar, slava domnului, s-au intors cu bine, rupti de oboseala, al meu are niste cearcane cum n-a mai avut vreodata, sper pana maine sa dispara...am crezut ca s-a lovit cand l-am vazut in seara asta. educatoarea zice ca-i de la aerul conditionat din autocar sau de la oboseala... nici mancare nu i-a mai trebuit, i-am facut un dus si doarme dus...
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4297 : Joi, 05 Aprilie 2012, 22:22 »
A full outdoor day! Copii, drumuri, muzee, inghetata in parc, serbare scolara, bere cu colegii. Ce mi-as putea dori mai mult?! ::)
A! Tocmai ce ascultam ieri Sting pe "Comunicam prin muzica" si azi am intalnit un fel de sosie. "Carisma" totala... reciproca.  :oops: am numarul lui de mobil... Prea multe coincidente intr-o zi... Daca nu cumva chiar sunt imatura emotional rau, cre'ca o fi de la Luna Plina, promit ca pan' la patrar imi trece...  :whistle:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4298 : Joi, 05 Aprilie 2012, 22:42 »
Nu... E un oras cu doua universitati si cu circa 40.000 de studenti... Foarte multi straini, din toata lumea....

Maria, site cu locatii particulare, in Suedia, dar am impresia ca sunt "de vacanta", deci pe termen scurt.
http://www.abritel.fr/annonces/location-vacances/suede_dt0.php

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4299 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 09:13 »
Ah, da, multumesc! Imi spusesei de adresa asta dar, daca nu mi-am notat cum ii zice, bineinteles ca pana acasa am uitat! Incercam pe toate caile, insa timpul ne cam preseaza... La ei totul e privat - exista si camine studentesti, insa, de asemenea, private... si batalia e mare... Daca n-ai pe cineva care sa te recomande, e greu de patruns, pentru ca n-au incredere si, in general, nu prea le plac sud-est-europenii...
(Eu am scris si aici pentru ca ma gandeam ca poate are cineva vreo matusa prin Suedia...  ::) )

Acum ma simt un pic racita... Ii dau cu ceaiuri si cu aspirine, ca e musai sa ma duc maine la Muzeul Satului...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4300 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 10:03 »
Mari_a, stiu ca nu e etic ce zic, da' de ce trebuie sa spui acolo ca esti romanca? Zi si tu unguroaica, sasoaica, sarboaica, turcoaica ceva... care traieste in Romania, da' aduce mai putin cu "rrom", fonetic. Pana trece hopul. Eu am o prietena care ajunsese pe o bursa in Belgia cand era studenta la locurile preferentiale, cu certificat de handicap.  :coolsmiley:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4301 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 10:47 »
Da, dupa numele de familie a mea ar putea sa le spuna ca-i… ceva… altceva… Numai sa nu sarim din lac in put!  ::)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4302 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 11:09 »
(si cand ajungi acolo si vede nenea de inchiriaza ca de fapt altceva scrie in passport parca nu e tocmai ok )

ma simt asa, cumva, nu stiu nici eu prea bine - complicata

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4303 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 11:50 »
excelent! cred ca incep sa ma autocunosc. cam tarziu, da' mai bine mai tarziu decat niciodata :applause:

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4304 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 12:15 »
    Azi am o stare foarte bună, gândindu-mă la week-end. Sunt foarte bucuroasă să îmi planific timpul aşa cum doresc. Săptămâna viitoare voi avea concediu de odihnă. Ce uşurare! Chiar dacă nu am să reuşesc să mă odihnesc, cel puţin voi încerca să fructific timpul la maxim şi să îmi rezolv problemele. În primul rând voi face curăţenie în casă, dar şi curăţenie sufletească. Voi merge la cumpărături, nu prea suport aglomeraţia din magazine, dar trec eu şi peste asata. La preparat bunătăţile pentru Sfintele Paşti, titulară este mama mea, eu voi fi un ucenic sârguincios. În fine, voi vedea ce va mai fi, sper că va fi numai de bine...  :)