am ramas datoare c-un raspuns de mai sus...de cateva zile beau dimineata un suc natural, cam 300-400 ml proaspat stors din :morcov, portocala, grapefruit, sfecla rosie, kiwi, mar. Dupa jumate de ora iau o lingura de colon help (preparat de mine acasa, n-am vrut sa dau 140 ron cand toate ingredientele cumparate de la plafar costa doar 25 ron

) intr-un pahar de iaurt de baut (aprox 100-150 ml). Amestecul se consuma imediat, iau de 2 ori/zi (ar trebui luat de 3 ori, dar ajung de numai mananc nimic, da o satietate extraordinara).
Daca am timp sau nu uit dupa amiaza mai beau un suc, dar doar din legume.
De cand fac "cura" asta am scapat de raceala de pe o zi pe alta (probabil de la vitaminele din suc), ma trezesc mai odihnita, cafea n-am mai baut de o saptamana si nici nu simt nevoia, din cauza colon help-ului sunt fortata sa beau minim 2l lichid/zi, chiar imi e sete de la el. Azi la sala, dupa o pauza de vreo 2 saptamani am tras de aparatele alea de numa-numa. Am vrut sa scap de oboseala si sa am vitalitate, mi s-a implinit dorinta. Deci, pana acum, numai de bine.
Am ingredientele si cantitatile necesare prepararii colon help-ului, daca e cineva interesat, spuneti si le postez.