Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574785 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3975 : Joi, 15 Martie 2012, 11:14 »
cu drag  :)
dupa amiaza, dupa ce vin de la sala am sa postez ceea ce cred eu ca ma energizeaza atat de bine, poate va fi de folos si altora
pana atunci, spor la treburi, gabi  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3976 : Joi, 15 Martie 2012, 11:19 »
multam, chiar am nevoie de spor sa le dau de cap azi, ca sa fiu gata pana maine cand o iau la "pas" spre Sibiel  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3977 : Joi, 15 Martie 2012, 11:47 »
cu drag  :)
dupa amiaza, dupa ce vin de la sala am sa postez ceea ce cred eu ca ma energizeaza atat de bine, poate va fi de folos si altora
abia astept! sa ne spui si ce exercitii ai facut.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3978 : Joi, 15 Martie 2012, 19:20 »
multam, chiar am nevoie de spor sa le dau de cap azi, ca sa fiu gata pana maine cand o iau la "pas" spre Sibiel  :)
foarte tare, drum bun si distractie maxima la Sibiel!  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3979 : Joi, 15 Martie 2012, 19:38 »
am ramas datoare c-un raspuns de mai sus...de cateva zile beau dimineata un suc natural, cam 300-400 ml proaspat stors din :morcov, portocala, grapefruit, sfecla rosie, kiwi, mar. Dupa jumate de ora iau o lingura de colon help (preparat de mine acasa, n-am vrut sa dau 140 ron cand toate ingredientele cumparate de la plafar costa doar 25 ron  :tickedoff:)  intr-un pahar de iaurt de baut (aprox 100-150 ml). Amestecul se consuma imediat, iau de 2 ori/zi (ar trebui luat de 3 ori, dar ajung de numai mananc nimic, da o satietate extraordinara).
Daca am timp sau nu uit dupa amiaza mai beau un suc, dar doar din legume.
De cand fac "cura" asta am scapat de raceala de pe o zi pe alta (probabil de la vitaminele din suc), ma trezesc mai odihnita, cafea n-am mai baut de o saptamana si nici nu simt nevoia, din cauza colon help-ului sunt fortata sa beau minim 2l lichid/zi, chiar imi e sete de la el. Azi la sala, dupa o pauza de vreo 2 saptamani am tras de aparatele alea de numa-numa. Am vrut sa scap de oboseala si sa am vitalitate, mi s-a implinit dorinta. Deci, pana acum, numai de bine.
Am ingredientele si cantitatile necesare prepararii colon help-ului, daca e cineva interesat, spuneti si le postez. :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3980 : Joi, 15 Martie 2012, 19:50 »
eu sunt interesata. posteaza-le, te rog.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3981 : Joi, 15 Martie 2012, 20:01 »
Reteta de dezintoxicare a colonului

Amestec de:

-  tărâţe de psyllium 150 grame
- seminţe in 250 grame – se macină
- argilă 10 grame
- chimen 50 grame – se macină
- două linguriţe de coriandru măcinat
- două linguriţe oregano măcinat
- pătrunjel uscat – 10 grame

Notă: 8 grame - 1 lingură

Rezultatele amestecului de seminţe de in şi psyllium sunt mai bune dacă se adaugă pătrunjel care are rol depurativ şi antiseptic, chimen, care combate balonarea, coriandru, care ajută la eliminarea gazelor şi argilă, care elimină toxinele din organism şi previne problemele digestive.

- zilnic câte o lingură de amestec, în iaurt, înainte de cele trei mese ale zilei, după care se bea obligatoriu un pahar de apă (deci 3 linguri de amestec pe zi şi cît mai multă apă, minim 2 l!!!)

Citeste si asta, sunt informatii utile:
http://naturasanat.allshops.ro/produs/441637/ColonHelp+480g+-+Zenyth.html

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3982 : Vineri, 16 Martie 2012, 18:38 »
excelent, am fost la inot, ma simt dumnezeieste  :thumbup:
Am citit candva un studiu (nu ma intrebati pe unde ca nu mai stiu) in care se spunea ca o ora de inot/zi iti incarca bateriile emotionale la fel ca si o noapte dormita cu partenerul de cuplu. Pielea este organul iubirii, are 1500000 de receptori care in contact cu apa sunt satisfacuti, e ca si cum cineva te-ar mangaia pe intregul corp, inotul poate determina unele modificari biofizice benefice la nivelul creierului in acele zone cu implicatii directe asupra senzatiilor placute, asupra emotiilor si sentimentelor, retraim senzatii din viata intrauterina...

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #3983 : Vineri, 16 Martie 2012, 19:04 »
Uimita, de cat de mica e lumea. ??? Tocmai mi-am intalnit(virtual) un prieten din copilarie, o dragoste nevinovata de 14 ani. Si el a ramas mut :-X, noroc cu tastele...Sunt o groaza de ani de cand nu ne-am mai vazut. El pare mai precipitat(mi-a lasat nr. de telefon), eu sunt usor retinuta...Nu stiu ce va iesi din toate astea, dar stiu ca, pentru moment m-am simtit senzational... :angel:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3984 : Vineri, 16 Martie 2012, 19:30 »
poate se transforma intr-o dragoste vinovata :-\

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #3985 : Vineri, 16 Martie 2012, 19:36 »
unde-i dragoste, nu este vina... :angel:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3986 : Vineri, 16 Martie 2012, 19:37 »
excelent, am fost la inot, ma simt dumnezeieste  :thumbup:
Am citit candva un studiu (nu ma intrebati pe unde ca nu mai stiu) in care se spunea ca o ora de inot/zi iti incarca bateriile emotionale la fel ca si o noapte dormita cu partenerul de cuplu.
ei, vezi?! asta e... daca ora de inot era ca si o noapte nedormita langa partenerul tau, mai intelegeam si io. da' daca e ca si o noapte dormita... :(

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3987 : Vineri, 16 Martie 2012, 19:38 »
Nu stiu ce va iesi din toate astea, dar stiu ca, pentru moment m-am simtit senzational... :angel:
doar bucura-te de clipa prezenta, fara sa-ti faci planuri  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3988 : Vineri, 16 Martie 2012, 19:44 »
ei, vezi?! asta e... daca ora de inot era ca si o noapte nedormita langa partenerul tau, mai intelegeam si io. da' daca e ca si o noapte dormita... :(
Silviu, mai era si continuarea, insa m-am abtinut s-o scriu...da` daca insisti  ;D
exista varianta sa ai alaturi un partener nu tocmai dedicat mangaierilor, atingerilor si toate din gama asta, mai grabit sa ajunga la final....si atunci, daca partenerul ori nu stie, ori nu vrea, ori nu poate  :2funny:, e mai sigur sa mergi la inot  :giggle:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3989 : Vineri, 16 Martie 2012, 19:48 »
doar bucura-te de clipa prezenta, fara sa-ti faci planuri  :)
si dupa cum spune unul dintre principiile spiritualitatii indiene, orice persoana pe care o intalnesti in drumul tau prin viata este persoana potrivita.
si b: fiecare moment in care incepe ceva este momentul potrivit pentru a incepe.
 ::)
Silviu, mai era si continuarea, insa m-am abtinut s-o scriu...da` daca insisti  ;D
exista varianta sa ai alaturi un partener nu tocmai dedicat mangaierilor, atingerilor si toate din gama asta, mai grabit sa ajunga la final....
:( :-X